Aloe Sunscreen - protecție imbatabilă pentru pielea ta!


Alege Aloe Sunscreen și bucură-te din plin de vara Forever
Este liber la vara Forever. Zilele petrecute afara, la soare, incep sa-si revendice drepturile si sa dea startul celor mai frumoase amintiri de sezon. Este timpul sa ne orientam atentia mai mult ca oricand spre produsele care ne ajuta sa fim in siguranta atunci cand ne bucuram de momente in aer liber cu familia. Iar pentru noi Aloe Sunscreen este, de departe, produsul sezonului, cel care nu lipseste in nicio zi de pe pielea noastra. Soarele, asteptat un an intreg, poate fi si prieten, si dusman al sanatatii, iar pielea este prima afectata. Razele nocive ii produc arsuri si iritatii, care in timp risca sa genereze probleme serioase, iar temperaturile crescute o deshidrateaza. De aceea am creat o lotiune care ofera un scut puternic impotriva neplacerilor cauzate de expunerea la soare, iar in acelasi timp calmeaza pielea si o mentine hidratata timp indelungat. Si vine la pachet si cu un beneficiu atat de important in zilele noastre: protejeaza ecosistemul marin si oceanic.
grupul de studiupng

Protecție împotriva UVA și UVB
 
Razele UVA reprezinta 95% din cantitatea de radiatii care ajung pe Pamant. Aceste raze penetreaza pielea in profunzime, avand un rol major in formarea ridurilor si in imbatranirea cutanata prematura.
Razele UVB sunt mai daunatoare straturilor exterioare ale pielii si sunt responsabile pentru arsurile solare si inrosirea epidermei.
Efectele acestor radiatii sunt mai nocive si se amplifica atunci cand ne aflam la altitudini mari sau in zonele cu suprafete reflectorizante – de exemplu, intinderi de ape – care, de obicei, dubleaza expunerea si cresc pericolul radiatiilor.

Aloe Sunscreen ofera o protectie cu spectru larg impotriva ambelor tipuri de raze, prin amestecul puternic de oxid de zinc natural (non-nano particule) si alte doua ingrediente puternice cu efect de protectie.
Aceasta forta tripla actioneaza sinergic si creeaza o bariera intre pielea ta si doua dintre cele mai daunatoare tipuri de radiatii solare. In plus, apara pielea fara a folosi particule nano, asa cum se intampla cu majoritatea cremelor de acest tip de pe piata. Rezultatul? O protectie mai buna, mai sigura si cu o durata mai mare.
produse recomandatepng
+ Filtrele solare minerale sunt, de fapt, minerale care raman la suprafata pielii si reflecta razele UV, formand o bariera pentru piele. Filtrele solare chimice sunt molecule care se absorb in piele si transforma in caldura razele UV daunatoare.
+ Oxidul de zinc este un mineral natural care, atunci cand este aplicat pe piele, are capacitatea de a filtra radiatiile de tip UVA si UVB.
+ Deoarece protectia solara minerala nu este absorbita in piele, este o optiune mult mai buna pentru cei cu pielea sensibila.
+ Protectiile solare minerale functioneaza mai rapid decat ingredientele chimice folosite in acelasi scop, care trebuie absorbite pentru a transforma lumina in energie termica la nivelul pielii.

Hidratează pielea
Arsurile solare nu reprezinta insa singura problema de care trebuie sa te feresti atunci cand petreci mult timp in aer liber. Expunerea la soare creste riscul de deshidratare si, implicit, de uscare a pielii. Aloe vera pura de pe plantatiile Forever o hraneste, o calmeaza si sigileaza hidratarea pe tot parcursul expunerii la soare.

Am dus puterea de calmare a pielii mai departe si am adaugat vitamina E, care combate efectele nocive ale radicalilor liberi, calmeaza si penetreaza pielea in profunzime, pentru o hidratare optima.
raspundem intrebarilorpng
Factor de protecție 30
Factorul de protectie solara (SPF) iti spune, atunci cand produsul este utilizat conform indicatiilor,  de cat timp este nevoie ca razele UV ale soarelui sa-ti inroseasca pielea in comparatie cu perioada de timp fara protectie solara.

Prin folosirea SPF 30, durata de timp pana la aparitia arsurilor solare este de 30 de ori mai mare decat in cazurile in care nu se foloseste protectie solara. SPF 30 permite ca aproximativ 3% dintre razele de tip UVB sa atinga pielea.

Rezistență crescută la apă
Aloe Sunscreen se aplica rapid, are o textura usoara si catifelata, iar rezistenta la apa este de pana la 80 de minute. Toate produsele de protectie solara care sunt promovate ca fiind rezistente la apa trebuie sa aiba un grad de protectie de 40 sau 80.

Acest grad arata cat timp protectia solara ramane eficienta in timp ce inoti sau transpiri. Asta inseamna ca dupa 40 sau 80 de minute de inot sau transpiratie ar trebui sa aplici din nou protectie solara. Aloe Sunscreen are un grad de rezistenta la limita superioara, adica de 80, iar asta o face, exact cum promite descrierea produsului, sa fie “foarte rezistenta la apa”.
youtubepng
Protejează apele mărilor și ale oceanelor

Aloe Sunscreen nu doar protejeaza eficient si hraneste pielea, ci este si unul dintre produsele prietenoase cu mediul inconjurator, ceea ce nu se poate spune despre multe dintre produsele de acelasi tip de pe piata.

Pentru ca ne pasa de mediu, am creat o lotiune care protejeaza ecosistemul delicat al marilor si oceanelor. Cum? Nu contine oxibenzona si octinoxat, doua substante care se gasesc in multe produse de acest tip si care decoloreaza si distrug recifurile.

Stiai ca peste 14.000 de tone de lotiune ajung anual in ape de la oamenii care inoata si practica sporturi subacvatice? Din fericire, noi am creat un produs care sa reduca semnificativ aceste statistici, ceea ce inseamna ca ofera dubla protectie – a pielii, dar si a mediului.
Cum aplici corect loțiunea cu protecție solară
Aplica o cantitate generoasa de lotiune pe piele cu 20 – 30 de minute inainte de expunerea la soare. Reaplica la fiecare doua ore sau mai frecvent daca intri des in apa sau transpiri. Aplica uniform cantitatea corecta pe fiecare zona a corpului. Incalzeste lotiunea in palme pentru o aplicare mai usoara si foloseste miscari circulare, pana cand este absorbita complet.

Aminteste-ti sa cumperi frecvent un nou produs pentru protectie solara, deoarece aceste produse se oxideaza in timp, pierzandu-si eficacitatea, ceea ce le face ineficiente de la un sezon la altul.
INCEARCA SI TU PRODUSUL FOREVER 600X100png

Beneficii cheie

 
•    SPF 30 impotriva razelor UVA si UVB 
•    oxidul natural de zinc asigura protectie ridicata
•    calmeaza, hidrateaza si protejeaza
•    nu lasa senzatia de piele grasa sau incarcata
•    rezistent la apa timp de 80 de minute
•    protejeaza apele marilor si ale oceanelor
•    iubit de vegetarieni si vegani
•    nu este testat pe animale
•    certificat IASC (Consiliul Stiintific International pentru Aloe)
De ce sa-i incluzi pe urmatoarea comanda? Ne spune chiar Holly Stout, Vicepresedinte FLPI si creatoarea produselor Forever!

Holly Stout, Vicepresedinte FLP & Creatoarea produselor Forever, despre Aloe Sunscreen
Aloe Sunscreen este creat dintr-un amestec de ingrediente atent gandite pentru ca tu sa te bucuri in deplina siguranta de fiecare zi de vara si de toate beneficiile soarelui. Transforma-ti pielea in vedeta sezonului!  
INCEARCA SI TU PRODUSUL FOREVER 600X100png

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.