Aloe Sunscreen - Pielea ta este vedeta sezonului


Pe masura ce soarele straluceste mai puternic, viata revine la normal, iar plaja te cheama irezistibil, vrei sa te asiguri ca tu si familia ta sunteti protejati cu o lotiune de protectie solara care face fata cu brio nenumaratelor planuri si activitati ale celui mai fierbinte sezon al anului. Oriunde ai merge - la mare, in drumetii de cucerire a urmatorului varf de munte, in parc sau la o terasa pentru o intalnire de afaceri, este important sa te asiguri ca te protejezi de razele nocive ale soarelui.


Stim ca pielea ta nu are nevoie doar de protectie solara in anotimpul estival. In timp ce soarele ii poate produce arsuri si iritatii, temperaturile crescute o deshidrateaza. De aceea, compania noastra a creat, pentru noi, o lotiune care ofera un scut puternic impotriva razelor nocive, dar si calmeaza pielea si o mentine hidratata.

Aloe Sunscreen se aplica usor, are o textura usoara si catifelata, iar rezistenta la apa este de pana la 80 de minute. Contine un amestec de ingrediente atent gandite pentru ca tu sa te bucuri in deplina siguranta de fiecare zi de vara si de toate beneficiile soarelui.


Stiinta si natura combinate pentru a crea o bariera avansata de protectie solara


Razele UVA reprezinta 95% din cantitatea de radiatii care ajung pe Pamant. Aceste raze penetreaza pielea in profunzime si au un rol major in formarea ridurilor si in imbatranirea prematura a pielii.

Razele UVB sunt mai daunatoare straturilor exterioare ale pielii si sunt responsabile pentru arsurile solare si pentru inrosirea epidermei. Efectele acestor radiatii sunt mai nocive si se amplifica atunci cand ne aflam la altitudini mari sau in zonele cu suprafete reflectorizante - intinderi de ape, zapada sau gheata - care de obicei dubleaza expunerea si cresc pericolul radiatiilor.


Aloe Sunscreen ofera o protectie cu spectru larg impotriva ambelor tipuri de raze, prin amestecul puternic de oxid de zinc natural (non-nano particule) si alte doua ingrediente puternice cu efect de protectie. Aceasta forta tripla actioneaza sinergic si creeaza o bariera intre pielea ta si doua dintre cele mai daunatoare tipuri de radiatii solare. Apara pielea de radiatiile ultraviolete fara a folosi particule nano, asa cum se intampla cu majoritatea cremelor de acest tip de pe piata. Rezultatul? O protectie mai buna, mai sigura si pe o durata mai mare.


Arsurile solare nu reprezinta insa singura problema de care trebuie sa te feresti atunci cand petreci mult timp in aer liber. Expunerea la soare creste riscul de deshidratare si uscare a pielii. Aloe vera pura de pe plantatiile Forever o hraneste, o calmeaza si sigileaza hidratarea pe tot parcursul expunerii la soare. Am dus puterea de calmare a pielii mai departe si am adaugat vitamina E, care combate efectele nocive ale radicalilor liberi, calmeaza si penetreaza pielea in profunzime, pentru o hidratare optima.
seminarii onlinepng

Protecție cu spectru complet, ce menține hidratarea și calmează pielea
 
Ce înseamnă SPF 30?

Factorul de protectie solara (SPF) iti spune de cat timp este nevoie pentru ca razele UV ale soarelui sa iti inroseasca pielea, atunci cand produsul este utilizat conform indicatiilor, fata de perioada de timp fara protectie solara. Prin folosirea SPF 30, durata de timp pana la aparitia arsurilor solare este de 30 de ori mai mare decat in cazurile in care nu se foloseste protectie solara. SPF 30 permite ca doar aproximativ 3% dintre razele de tip UVB sa atinga pielea.

MINERAL VS. CHIMIC - FILTRE ÎMPOTRIVA RAZELOR DE TIP UVA ȘI UVB

+ Filtrele solare minerale sunt minerale care raman la suprafata pielii si reflecta razele UV, creand o bariera pentru piele. Filtrele solare chimice sunt molecule care se absorb in piele si transforma razele UV daunatoare in caldura.

+ Oxidul de zinc este un mineral natural care, atunci cand este aplicat pe piele, are capacitatea de a filtra radiatiile de tip UVA si UVB.

+ Deoarece protectia solara minerala nu este absorbita in piele, este o optiune mult mai buna pentru cei cu pielea sensibila.

+ Protectiile solare minerale functioneaza mai rapid decat ingredientele chimice de protectie solara, care trebuie absorbite pentru a transforma lumina in energie termica la nivelul pielii.
produse recomandatepng
CE ÎNSEAMNĂ “EXTRA REZISTENT LA APĂ”

Toate produsele de protectie solara care sunt promovate ca fiind rezistente la apa trebuie sa aiba un grad de 40 sau 80. Acest grad arata cat timp protectia solara ramane eficienta an timp ce inoti sau transpiri. Asta inseamna ca, dupa 40 sau, respectiv, 80 de minute de inot sau transpiratie, ar trebui sa aplici din nou protectie solara. Aloe Sunscreen are un grad de rezistenta de 80, iar asta inseamna ca putem afirma ca este “foarte rezistent la apa”.

CUM APLICĂM CORECT PROTECȚIA SOLARĂ?
Aplica uniform si cu generozitate, pe fiecare zona a corpului, cu 20 – 30 de minute inainte de expunerea la soare si reaplica la fiecare doua ore. Incalzeste lotiunea in palme pentru o aplicare mai lina si foloseste miscari circulare usoare, asigurandu-te ca lotiunea este absorbita complet. Reaplica mai frecvent dupa ce intri in apa sau transpiri.

Aminteste-ti sa cumperi un nou produs pentru protectie solara frecvent, deoarece aceste produse se oxideaza in timp, pierzandu-si eficacitatea.
banner 1png

Protecție de top pentru întreaga familie

 
•    SPF 30 impotriva razelor UVA si UVB
•    Oxidul natural de zinc asigura protectie ridicata
•    Calmeaza, hidrateaza si protejeaza
•    Nu lasa senzatia de piele grasa sau incarcata
•    Rezistent la apa timp de 80 de minute
•    Produs certificat IASC (Consiliul Stiintific International pentru Aloe)


Aloe Sunscreen are o eficienta dovedita pe termen lung si este sigura pentru intreaga familie, indiferent de varsta. Obtine un efect maxim de protectie aplicand lotiunea constant, pe toata perioada expunerii la soare sau in timpul iesirilor in aer liber.

incearca si tupng