Aloe Scrub: un pas important spre frumusețe!


Știi ce beneficii are scrub-ul pentru corp? 

 In baia fiecaruia dintre noi se regasesc cu siguranta cel putin un gel de dus, un sapun, o crema de corp, insa nu de aceeasi atentie beneficiaza si scrubul, cunosc ca produs cosmetic cu multiple beneficii pentru sanatatea pielii si un puternic efect de tonifiere, intinerire si revigorare.

Scrub-ul joaca un rol foarte important in mentinerea sanatatii si catifelarii pielii. Rolul sau combinat de curatare, exfoliere, masaj si detoxifiere ofera beneficii care le depasesc cu mult pe cele ale unui gel de dus sau ale unui sapun.
 
Ce este un scrub pentru corp?
 
Definitia scurta ar fi un produs de ingrijire a pielii cu rolul de a indeparta celulele moarte de la suprafata pielii prin exfoliere, precum si de a stimula circulatia sangelui. Particulele exfoliante continute trebuie sa fie suficient de aspre pentru a putea elimina celulele moarte, dar nu atat de abrazive incat sa afecteze pielea.

Pielea este detoxifiată

Atunci cand masezi produsul exfoliant pe corp, pe langa faptul ca indepartezi celulele moarte, stimulezi circulatia sangelui si contribui la drenajul si eliminarea reziduurilor, prin intensificarea fluxului de sange la nivel local. Astfel, pielea beneficiaza de detoxifiere in profunzime.

Pielea este intinerită

Exfolierea stimuleaza aparitia celulelor noi, intinerite. O circulatie sangvina accelerata aduce un suplus de oxigen celulelor cutanate pe care le hraneste si le ajuta sa reziste mai bine in fata efectelor nocive ale radicalilor liberi, principalii responsabili de imbatranirea cutanata.

Pielea este mai bine hidratată

Indepartarea celulelor moarte prin exfoliere permite absorbtia mult mai buna a produsului hidratant preferat, aplicat ulterior. Pielea devine astfel mai catifelata, mai neteda si mai ferma.

Corpul este relaxat

Un beneficiu important al scrubului este efectul relaxant furnizat de masarea corpului atunci cand este aplicat produsul exfoliant. Detoxifierea si curatarea pielii contribuie la detensionarea intregului corp. Atat corpul, cat si mintea sunt calmate si relaxate.

Forever Aloe Scrub... și pielea îți va mulțumi

Doar Forever iti poate oferi un exfoliant atat de bland si revigorant, cu beneficiile intens hidratante ale gelului pur de Aloe vera. Exista un secret puternic in fiecare flacon de Forever Aloe Scrub - microsferele din ulei de jojoba, care indeparteaza delicat celulele moarte si reziduurile care se acumuleaza in pori.

Odata ce incepi sa folosesti Aloe Scrub, nu va dura mult pana cand vei observa o piele stralucitoare, cu aspect mai sanatos. Procesul de exfoliere deschide calea pentru procesul natural de reinnoire cutanata si pregateste pielea pentru crema hidratanta Forever preferata.

Aplica Aloe Scrub oricand simti nevoia, pe corp sau ten, pentru a scoate la lumina acel tip de stralucire naturala pe care ti-l doresti. Aloe vera si jojoba faciliteaza procesul de reinnoire celulara si protejeaza epiderma de actiunea prea agresiva, deshidratanta, a exfoliantelor sintetice, clasice.

Aloe vera folosita in Aloe Scrub este cultivata cu grija pe plantatiile noastre, recoltata si filetata manual, pentru a ne asigura ca numai cel mai proaspat si de cea mai buna calitate gel din interiorul frunzelor este utilizat in fiecare tub de scrub.

Ingrediente cheie

•   Gel stabilizat de Aloe vera
•   Ulei de jojoba

Beneficii cheie:

•    Exfoliant natural pentru fata si corp
•    Pregateste pielea pentru aplicarea produselor preferate de hidratare
•    Actiune de exfoliere delicata
•    Efect concomitent de hidratare, datorita formulei bogate in Aloe vera
•    Iubit de vegetarieni si vegani
•    Nu contine gluten

Cum îl folosești?

Maseaza pielea cu miscari circulare timp de cateva minute. Clateste cu o cantitate suficienta de apa. Nu folosi miscari de masaj prea viguroase pentru a nu irita pielea. La final, aplica o crema sau o lotiune hidratanta – Aloe Body Lotion sau Aloe Moisturizing Lotion pot fi alegeri inspirate pentru rasfat suprem.

Ce spun consumatorii noștri despre Aloe Scrub?

"Pana sa descopar acest Scrub am incercat foarte multe si simteam cum imi agresau pielea. Folosindu-l pe acesta, m-am indragostit de el. De cand il folosesc, pielea si tenul meu au din nou un aspect luminos si hidratant. Incearca-l si tu, este delicat si sunt sigura ca o sa-ti placa foarte mult, te vei indragosti!” (Ruxandra)

„Un produs excelent. Dupa folosirea lui, aplic Aloe Propolis Creme sau Alpha-E Factor. Tenul arata foarte bine, este curat si se simte catifelat la atingere.” (Liana)
Aloe Scrub este super, fata de alte produse incercate. Are o textura usoara, cu granule care nu agreseaza tenul, si un miros placut. Il folosesc o data la doua saptamani sau cand imi simt tenul incarcat. Sincer, il recomand.” (Anca)


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.