Aloe Liquid Soap - oferta noastră pentru mâini curate


Aloe Liquid Soap – îngrijire din cap până în picioare

Aloe Liquid Soap este mai mult decat un săpun – este un produs versatil de ingrijire, extrem de practic si multifunctional. Si o sa vedeti si de ce. Aflam care ii sunt atuurile in rutina de ingrijire a intregii familii, dar mai ales ce il face sa castige premiu dupa premiu in cadrul evenimentelor internationale.

De ce Aloe Liquid Soap?

Este o formula cremoasa, sidefata si bogata in ingrediente care hranesc din abundenta pielea, lasand-o proaspata si curata.

Fie ca este pe blatul din bucatarie sau la dus, sapun nostru lichid, disponibil intr-un ambalaj fresh si modern, valorifica puterea aloe impreuna cu alte ingrediente atent selectate, pentru a oferi o experienta completa de curatare pentru intreaga familie.

Am combinat tot ce este mai bun din natura cu Aloe vera pura recoltata de pe propriile noastre plantatii. Contine din abundenta gel pur de aloe, la fel ca mai toate produsele Forever, deoarece stim cu totii ca are puternic efect de calmare, hidratare si catifelare asupra pielii.

CUMPARApng


Am adaugat ulei de de argan, care furnizeaza vitamina E si acizi grasi naturali pentru a hrani si sustine pielea sanatoasa. Acest ingredient pretios si valoros este cunoscut sub numele de „aurul lichid al Marocului” si este recoltat cu grija din fructele arborelui Argan.

De asemenea, am sporit beneficiile ingredientelor cu esteri de jojoba si extract de fructe de castravete pentru a ajuta la mentinerea hidratarii in interiorul pielii, dupa ce dusul a luat sfarsit sau ai terminat sa te speli pe maini. Pentru ca ne place senzatia de piele hidratata oricand, nu doar atunci cand folosim produsele de ingrijire, nu-i asa?

Dar beneficiile nu se opresc aici. Pentru a oferi prospetime si vitalitate pielii, am adaugat extract din floare de arnica.

Cu o combinatie de uleiuri naturale, extracte si Aloe vera pura, sapunul lichid cu aloe  are o formula perlata, care spala usor murdaria si resturile cu o spuma delicata, lasand pielea curata, proaspata si revigorata.

Beneficii cheie:
 
•    Formula bogata in Aloe vera
•    Spuma blanda formata din agenti de curatare din surse naturale
•    Ulei de argan si jojoba pentru hidratare intensa
•    Adaos de extract de fructe de arnica pentru prospetime si regenerare
•    Delicat cu pielea sensibila
•    Potrivit pentru intreaga familie
•    Nu contine parabeni
•    Iubit de vegetarieni si vegani
CUMPARApng

Aloe Liquid Soap, premiat internațional

•    A castigat, la sfarsitul lunii octombrie 2021, premiul pentru ”cel mai bun produs de ingrijire pentru dus & baie” in cadrul Pure Beauty Awards 2021 organizat in UK.

•    S-a facut remarcat in cadrul Global Green Beauty Awards 2021 si nu oricum - a iesit castigator detasat la categoria ”cel mai bun sapun natural”.

•    De asemenea, a obtinut aurul la categoria ”cel mai bun sapun lichid” in cadrul Global Makeup Awards 2021.

CUMPARApng


Calitatea mai presus de toate

Calitatea produselor este prioritara in afacerea noastra si unul dintre cei mai buni ambasadori Forever in lume. Cand vine vorba de componenta produselor noastre, in Forever incercam intotdeauna sa combinam cele mai bune ingrediente din natura cu cele mai actuale inovatii in stiinta. In acelasi timp, avem grija sa respectam toate reglementarile in domeniu si sa tinem pasul cu toate modificarile care apar in acest sens.

Asa cum v-am anuntat deja, la 1 martie intra in vigoare ultima schimbare adoptata de UE, cu privire la ingredientul numit „lilial”, considerat unul dintre cei 26 potentiali alergeni in produsele cosmetice. In Forever, folosim anumite parfumuri care contin cantitati foarte mici din acest ingredient (cu mult sub limita recomandata) si nu am inregistrat sesizari sau cazuri de alergii care sa fi fost influentate de prezenta acestui component. Insa, ca oricare alta tara din Europa, suntem nevoiti sa ne aliniem cerintelor UE si, de aceea, va reamintim ca formula Aloe Liquid Soap se va modifica, pentru a ne asigura ca respectam, ca intotdeauna, reglementarile legale in vigoare. De aceea, incepand din 1 martie, Aloe Liquid Soap va lipsi o perioada din stoc. Va asiguram ca produsele disponibile in prezent la vanzare, de care ne bucuram de foarte multi ani, sunt la aceeasi calitate optima cu care v-am obisnuit si sigure pentru consum, conform normelor in vigoare.

CUMPARApng


Știai că Aloe Liquid Soap îți aduce surprize?

Mai aveti, deci, cateva zile la dispozitie sa va asigurati ca acest produs atat de indragit nu va va lipsi in urmatoarea perioada, iar noi va sustinem cu oferta de care puteti beneficia.
•    Pentru orice comanda care include un Aloe Liquid Soap primiti cadou din partea noastra 2 mostre de Aloe Jojoba Shampoo + o sacosa galbena din bumbac, reutilizabila (EDITIE NOUA), personalizata Forever.
•    Daca plusati si puneti cel putin 2 bucati de Aloe Liquid Soap pe o comanda, primiti cadou din partea noastra 3 mostre de Aloe Jojoba Shampoo + 1 un prosop alb  – 30 x 30 cm – personalizat Forever.

CUMPARApng


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng