Aloe Liquid Soap: igienă și confort la superlativ!


Ai încercat noul Aloe Liquid Soap?

Aloe Liquid Soap, un sapun lichid puternic, versatil si bland cu pielea, si-a facut cu succes intrarea in gusturile si preferintele consumatorilor Forever din Romania. Aflam impreuna ce este nou la acest produs, de ce s-a schimbat formula si care ii sunt atuurile in rutina de ingrijire a intregii familii, dar mai ales ce il face sa castige premiu dupa premiu in cadrul evenimentelor internationale.

Uneori vechiul inspira noul. La fel s-a intamplat si cu Aloe Liquid Soap, o versiune adaptata intre vechiul Aloe Face & Body Wash, Aloe Hand Soap si multe ingrediente noi care si-au dovedit recent beneficiile in ingrijirea intregului corp. Pentru ca da, Aloe Liquid Soap este mai mult decat un sapun – este un produs versatil de ingrijire, extrem de practic si multifunctional. Si o sa vedeti si de ce.

Aloe Liquid Soap – îngrijire din cap până în picioare

Noul sapun lichid este conceput astfel incat sa poata fi folosit atat ca produs de curatare pentru maini,  ca demachiant sau cleanser pentru ten, cat si ca gel de dus sau sampon. Da, ati inteles bine. Ca sampon, deoarece am introdus in compozitia lui ingrediente care isi dovedesc utilitatea in ingrijirea pielii si totodata a parului. Practic, Aloe Liquid Soap este produsul bun la toate.

De ce Aloe Liquid Soap?

Este o formula cremoasa, sidefata si bogata in ingrediente care hranesc din abundenta pielea, lasand-o proaspata si curata. Fie ca este pe blatul din bucatarie sau la dus, noul nostru sapun lichid, disponibil intr-un ambalaj fresh si modern, valorifica puterea aloe impreuna cu alte ingrediente puternice pentru a oferi o experienta completa de curatare pentru intreaga familie.

Am pornit la drum in crearea formulei adunand tot ce este mai bun din natura si am combinat cu Aloe vera pura recoltata de pe propriile noastre plantatii. Contine din abundenta gel pur de aloe, la fel ca mai toate produsele Forever, deoarece stim cu totii ca are puternic efect de calmare, hidratare si catifelare asupra pielii.

Am adaugat ulei de de argan, care furnizeaza vitamina E si acizi grasi naturali pentru a hrani si sustine pielea sanatoasa. Acest ingredient pretios si valoros este cunoscut sub numele de „aurul lichid al Marocului” si este recoltat cu grija din fructele arborelui Argan.

De asemenea, am sporit beneficiile ingredientelor cu esteri de jojoba si extract de castravete, pentru a ajuta la mentinerea hidratarii in interiorul pielii, dupa ce dusul a luat sfarsit sau ai terminat sa te speli pe maini. Pentru ca ne place senzatia de piele hidratata oricand, nu doar atunci cand folosim produsele de ingrijire, nu-i asa?

Dar beneficiile nu se opresc aici. Pentru a oferi prospetime si vitalitate pielii, am adaugat extract din floare de arnica. Cu o combinatie de uleiuri naturale, extracte si Aloe vera pura, sapunul lichid cu aloe  are o formula perlata, care spala usor murdaria si resturile cu o spuma delicata, lasand pielea curata, proaspata si revigorata.

V-am ascultat! Stim cat de mult v-a placut mireasma vechiului sapun Aloe Face & Body Soap, de aceea am ales sa oferim noului Aloe Liquid Soap parfumul de care toti consumatorii s-au indragostit in trecut. Asadar, cu noua formula va bucurati din nou de aroma care v-a oferit, ani de-a randul, o experienta minunata la fiecare spalare.

Beneficii cheie:
 
•    Formula noua, bogata in Aloe vera
•    Spuma blanda formata din agenti de curatare din surse naturale
•    Ulei de argan si jojoba pentru hidratare intensa
•    Adaos de extract de fructe de arnica pentru prospetime si regenerare
•    Delicat cu pielea sensibila
•    Potrivit pentru intreaga familie
•    Apreciat si ca gel de dus, demachiant sau chiar sampon
•    Nu contine parabeni
•    Iubit de vegetarieni si vegani


Aloe Liquid Soap, premiat internațional

Nici nu a fost lansat bine, ca Aloe Liquid Soap a facut rapid furori nu doar in lumea Forever, ci pe tot mapamondul.
•   A castigat recent, la sfarsitul lunii octombrie, premiul pentru ”cel mai bun produs de ingrijire pentru dus & baie” in cadrul Pure Beauty Awards 2021 organizat in UK.

•   S-a facut remarcat in cadrul Global Green Beauty Awards 2021 si nu oricum - a iesit castigator detasat la categoria ”cel mai bun sapun natural”.

•   De asemenea, a obtinut aurul la categoria ”cel mai bun sapun lichid” in cadrul Global Makeup Awards 2021.

Suntem  #ForeverProud  sa oferim cele mai bune produse de pe piata, la cele mai inalte standarde de calitate, iar noul Aloe Liquid Soap nu face exceptie.

CUMPARApng

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.