Aloe Liquid Soap, întrebări & răspunsuri


Ce este Aloe Liquid Soap?

Aloe Liquid Soap este o formula cremoasa si sidefata care spala usor murdaria si sebumul cu demachianti derivati in mod natural si aloe vera pentru a lasa pielea sa se simta proaspata și reinnoita. Este suficient de bland pentru intreaga familie si delicat pentru pielea sensibila, ajutand la mentinerea hidratarii pielii datorita formulei bogate in gel pur de Aloe vera, ulei de jojoba si alte extracte vegetale cu multiple beneficii pentru ingrijirea pielii.

Aloe Liquid Soap – ingrijire din cap pana in picioare

Este conceput astfel incat sa poata fi folosit atat ca produs de curatare pentru maini, ca demachiant sau cleanser pentru ten, cat si ca gel de dus sau sampon. Da, ati inteles corect. Ca sampon, deoarece am introdus in compozitia lui ingrediente care isi dovedesc utilitatea in ingrijirea pielii si totodata a parului. Practic, Aloe Liquid Soap este produsul bun la toate.

Care sunt ingredientele cheie?

Aloe Liquid Soap foloseste Aloe vera pura de pe plantatiile proprii, combinata cu esteri de jojoba, extract de fructe de castraveti, ulei de argan si produse de curatare derivate natural. Ingredientele lucreaza impreuna pentru a oferi o curatare profunda si blanda, pastrand in acelasi timp hidratarea pielii.

Contine parfum Aloe Liquid Soap?

Pentru o experienta minunata la fiecare spalare, notele de varf de citrice se amesteca cu esente lemnoase si florale, precum scortisoara, frunza de cedru si trandafir, pentru un parfum care sporeste senzatia de prospetime.

Beneficii cheie:

• Formula bogata in Aloe vera
• Spuma blanda formata din agenti de curatare din surse naturale
• Ulei de argan si jojoba pentru hidratare intensa
• Adaos de extract de fructe de arnica pentru prospetime si regenerare
• Delicat cu pielea sensibila
• Potrivit pentru intreaga familie
• Apreciat si ca gel de dus, demachiant sau chiar sampon
• Nu contine parabeni
• Iubit de vegetarieni si vegani

Aloe Liquid Soap, premiat international

Aloe Liquid Soap a provocat senzatie nu doar in lumea Forever, ci pe tot mapamondul.
-Are in palmares premiul pentru ”cel mai bun produs de ingrijire pentru dus & baie” in cadrul Pure Beauty Awards 2021. organizat in UK.
-S-a facut remarcat in cadrul Global Green Beauty Awards 2021 si nu oricum - a stralucit pe podium la categoria ”cel mai bun sapun natural”.
-A obtinut aurul la categoria ”cel mai bun sapun lichid” in cadrul Global Makeup Awards 2021.

Suntem #ForeverProud sa oferim cele mai bune produse de pe piata, la cele mai inalte standarde de calitate, iar Aloe Liquid Soap nu face exceptie.


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng