Aloe Lips te face să zâmbești


Buzele sunt cu adevarat speciale. Dincolo de rolul lor evident in a vorbi, a manca, a simti, buzele sunt un simbol al frumusetii si al senzualitatii, de aceea ingrijirea lor este atat de importanta. La fel ca varfurile degetelor, si buzele au o piele extrem de sensibila si foarte multi nervi senzitivi. Pielea buzelor este atat de sensibila si subtire, incat vasele de sange sunt vizibile cu ochiul liber. Acest aspect confera culoarea rosiatica a buzelor. Nu se regasesc, la nivelul buzelor, glande sebacee sau sudoripare, responsabile cu productia de uleiuri si sebum. Iar stratul cornos, cu rol de protejare a pielii de factorii externi nocivi, este de asemenea foarte subtire. Astfel, buzele noastre sunt dependente de extra-ingrijire si protectie.

Asa cum se intampla si in cazul mainilor, si buzele sunt o parte a corpului expusa in permanenta agresiunilor mediului inconjurator.
cea mai frumoasa afacerepng
De ce se usuca si se crapa buzele? Va prezentam doar cateva dintre motivele pentru care buzele noastre nu sunt mereu catifelate si netede, asa cum ne-am dori:

•    Frigul. Schimbarea brusca a temperaturii este cea mai comuna cauza a buzelor uscate. De aceea buzele uscate sau crapate sunt o problema comuna si des intalnita mai ales iarna.

•    Ingrijire incorecta. Cremele hidratante pentru ten nu sunt potrivite si pentru buze, iar aplicarea lor pe intreaga fata nu ajuta la mentinerea catifelarii buzelor.

•    Radiatiile UV. Pielea buzelor este extrem de subtire si sensibila si trebuie protejata corect de efectele razelor ultraviolete, indiferent de anotimp.

•    Stresul. Zilele lungi si foarte aglomerate isi lasa amprenta asupra pielii noastre in general, iar buzele nu fac exceptie.

•    Hidratare insuficienta. Deshidratarea este una dintre principalele cauze ale uscarii pielii, iar buzele nu fac exceptie.

Buzele au nevoie de protectie.

Nu este doar o chestiune de frumusete. Buzele crapate sau descuamate sunt dureroase si impun actiune imediata, pentru a preintampina alte probleme de sanatate.
banner blog noupng

Sfaturi & Trucuri pentru buze catifelate.

•    Exfoliaza.
 Indeparteaza celulele moarte de pe buze prin masaj usor, de doua ori pe saptamana, cu o periuta de dinti moale si apa calduta. Sau poti alege Smoothing Exfoliator, pe care sa-l combini cu o lingurita de Forever Bee Honey. Maseaza cu miscari circulare delicate si lasa sa actioneze 10 minute. Astfel, pe langa exfoliere delicata, beneficiezi si de un plus de hidratare, datorita mierii.

•    Hidratarea este cheia.
Aloe Lips este un balsam cu multiple beneficii pentru buze: protejeaza, catifeleaza si confera un luciu placut, cu aspect de gloss. Aplica-l ori de cate ori simti nevoia si, ideal, imediat dupa exfoliere. Nu uita, insa, ca hidratarea incepe din interior, iar pe langa apa, in Forever ai la indemana o intreaga selectie de bauturi delicioase si hranitoare pe baza de aloe, care iti completeaza rutina zilnica a hidratarii.

•    Renunta la obiceiul de a-ti musca buzele.
Pe langa faptul ca nu este deloc estetic, acest gest pe care unii dintre noi il fac de cele mai multe ori inconstient, cu precadere in momentele de stres sau tensiune, usuca buzele.

•    Evita alimentele prea sarate.
In special chipsurile si snacks-urile usuca si deshidrateaza buzele.

BANNER BLOG 2png
Buze sanatoase si frumoase mereu? Da, este posibil!


Buzele nu produc singure substante hranitoare. Tine de noi sa le acordam toata ingrijirea de care au nevoie. Pe langa hidratarea corecta, care trebuie sa ne intre in reflex si sa devina parte a rutinei noastre zilnice, este esential sa avem mereu la indemana balsamul de buze potrivit.


Cum stii ca ai ales un produs care face ceea ce promite pentru buzele tale? 

Urmareste lista ingredientelor si asigura-te ca alegi un produs care, pe cat posibil, nu contine deloc apa, deoarece apa se evapora si buzele se usuca si mai rau.


Aloe Lips este un must-have, cel mai bun produs de tip all-season pentru ingrijirea si rasfatul buzelor, in orice moment sau anotimp. Pe varful muntelui, iarna, sau la mare pe plaja, vara, asigura-te ca buzele tale sunt pregatite pentru orice presupun activitatile in aer liber. Nu e de mirare ca multa lume pastreaza cate un Aloe Lips in fiecare buzunar sau geanta, ca sa-l aiba mereu la indemana.


Cu binecunoscutul nostru gel de Aloe vera ca ingredient principal si imbogatit cu ulei de jojoba, trei tipuri de ceara si alantoina, Aloe Lips calmeaza, hidrateaza si catifeleaza buzele. Si nu ne-am oprit aici. Aloe Lips este imbogatit si cu miristat de miristil, un ingredient care pastreaza pielea atat de sensibila a buzelor in cea mai buna stare.

Puterea calmanta a gelului de aloe, combinata cu un amestec perfect echilibrat de ingrediente naturale, confera o senzatie placuta de racorire. Buzele tale vor fi perfect hidratate si pline de volum. Cele trei tipuri de ceara mentin bariera hidrica la nivelul buzelor si asigura, in acelasi timp, un efect incredibil de gloss, pentru un look impecabil.
arati mai binepng
Aloe Lips, pe scurt:

•    Ideal pentru oricine - femei, barbati si copii deopotriva.

•    Fa-ti un obicei din a aplica Aloe Lips in fiecare seara, inainte de culcare, si apoi dimineata, pentru mentinerea hidratarii.

•    Buzele perfect hidratate completeaza o dantura curata si ingrijita. Ai la dispozitie Forever Bright Toothgel, cu o formula delicata, fara fluor, si o aroma placuta de menta.

•    Atunci cand alegi rujul perfect, sigur te vei simti si mai frumoasa si mai increzatoare in tine. Exista si aici un secret pentru ca buzele tale sa arate impecabil: hidratarea, desigur, inainte de aplicarea rujului. Mai ales daca optezi pentru un ruj cu formula rezistenta, care in general usuca buzele, nu uita sa aplici un strat generos de Aloe Lips inainte. Iar seara, dupa demachierea completa, Aloe Lips este cel mai bun aliat pentru refacerea buzelor pe durata noptii.

detaliipng
Forever stie ce ai nevoie ca sa zambesti mereu: Aloe Lips. Balsamul fin, cu o compozitie complexa,  te face sa uiti de grija buzelor uscate, iritate sau crapate.



Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.