Aloe Hand Soap: protecție și curățenie Forever!



Spălatul pe mâini reprezintă, la ora actuală în lume, una dintre principalele măsuri pentru menținerea sănătății pe termen lung, printr-o siguranță sporită împotriva germenilor, virusurilor și bacteriilor. Acest gest, pe cât de simplu și banal, dacă este realizat corect, vă poate ajuta să aveți o viață de calitate.

Totuși, astăzi, când atenția pentru igienizarea mâinilor este de două ori mai mare decât oricând, și alegerea produselor folosite în acest scop trebuie să treacă printr-un filtru de selecție, pentru a împiedica apariția altor probleme.
Cea mai afectată în urma spălărilor și igienizărilor repetate ale mâinilor este pielea, care tinde să se usuce, să devină sensibilă, iritată și chiar să fie expusă riscului de alergii, din cauza ingredientelor agresive din unele săpunuri.

DETALII


Pericolul este slăbirea barierei naturale de protecție a pielii împotriva germenilor, facând-o vulnerabilă și permițând astfel pătrunderea în organism a diverșilor agenți patogeni. Pentru a evita situația în care pielea devine iritată, este important să alegi un săpun care să aibă grijă de mâinile tale. Deși ai putea crede că doar săpunurile antibacteriene sunt eficiente pentru îndepărtarea germenilor, studiile au demonstrat că orice tip de săpun este eficient pentru igiena mâinilor. Diferența o face doar modul în care este afectată pielea după utilizarea lor, iar săpunurile antibacteriene tind să fie mai agresive cu aceasta.

Forever a găsit o modalitate de a-ți hidrata mâinile în timpul spălării. Concepută din gel pur, stabilizat, de Aloe vera și agenți naturali de curățare, formula blândă a Aloe Hand Soap îți spală mâinile și în același timp lasă pielea catifelată.

Ingrediente cheie:
•    Gel 100% stabilizat de Aloe vera
•    Extract de castravete
•    Ulei din coajă de lămâie
•    Ulei de măsline
•    Glicerină

Gelul de Aloe vera creează baza delicată naturală, la care am adăugat și celelalte ingrediente extraordinare: extract de castravete, ulei din coajă de lămâie și ulei de măsline, pentru a-i spori proprietățile hidratante.  Castravetele ajută la calmarea pielii, în timp ce uleiul din coajă de lămâie are acțiune duală, atât astringentă, cât și hidratantă. Uleiul de măsline este recunoscut pentru efectele sale antioxidante, hidratante și chiar de întinerire a pielii.

DETALII