Aloe Deep Moisturizing Cream, accesoriul primăverii pentru chipul tău


Primavara Forever incepe pe chipurile noastre – suntem mai veseli, mai zambitori, mai luminosi si plini de energie. Iar pielea noastra straluceste sub soarele care ne mangaie bland si ne revigoreaza starea. Este timpul sa asortam tenul nostru noului sezon cu  Aloe Deep Moisturizing Cream. Ce face? Ofera pielii luminozitatea, catifelarea si stralucirea de care are nevoie in prag de primavara.


De ce Aloe Deep Moisturizing Cream?


Secretul succesului pentru un ten sanatos si stralucitor este obtinerea unui echilibru intre hidratare si emoliere, iar Deep Moisturizing Cream are formula perfecta in acest sens. Hidratarea si emolierea sunt doua lucruri diferite.

Hidratarea se refera la continutul de apa din straturile de suprafata ale pielii, iar emolierea se refera la continutul de lipide sau uleiuri grase.

Pentru o piele cu aspect sanatos, cel mai bine este sa se regaseasca in aceeasi crema ingrediente care asigura atat hidratarea, cat si emolierea. Totusi multe branduri de pe piata au produse care sunt dedicate doar hidratarii sau emolierii, deoarece este costisitor sa se adauge ambele tipuri de ingrediente la niveluri functionale si, mai ales, eficiente. La Forever, scopul nostru este sa oferim pielii exact ceea ce are nevoie, asa ca includem atat ingrediente de hidratare, cat si de emoliere in produsele noastre de ingrijire a tenului, in cantitati optime pentru a da cele mai bune rezultate.

Este o crema bogata si hidratanta, conceputa pentru pielea deshidratata, care poate fi experimentata de toate tipurile de ten. Pielea pierde apa prin transpiratie, iar acest proces se accelereaza pe masura ce imbatranesti. Crema noastra reuseste sa combata acest efect asigurand un puternic efect hidratant adanc in straturile pielii printr-un amestec de umectanti puternici care se absorb usor si functioneaza atat ca o crema de zi, cat si ca o crema de noapte.

Consumatorii cred despre cremele cu o consistenta mai groasa ca sunt foarte "grele" si, prin urmare, sunt concepute exclusiv pentru pielea uscata. Echipa noastra de cercetare stiintifica dermatologica si de dezvoltare a identificat oportunitatea de a oferi o crema cu o consistenta densa, dar cu abilitati puternice de hidratare si emoliere pentru toate tipurile de piele, fara ca porii sa fie incarcati sau sa se creeze senzatia nedorita de piele grasa.

1png


Care sunt ingredientele cheie?

Gelul pur din interiorul frunzelor de aloe de la Forever ofera pielii o emoliere naturala si un efect hranitor, in timp ce umectantii precum propandiolul si metil gluceth-20 retin apa pentru a reface hidratarea.

Ceramidele completeaza efectele puternice ale aloei si au proprietati de refacere, pentru a imbunatati textura si supletea pielii.

Adaosul de extract de scoarta de pin, care contine antioxidanti ce lupta impotriva factorilor de stres din mediu, ajuta pielea sa pastreze colagenul si ofera un aspect tineresc. Un alt ingredient puternic, palmitoyl tripeptide-5, este o peptida cu rol de netezire a ridurilor, care ajuta la imbunatatirea aspectului si texturii pielii.

Pentru a aduce beneficii tuturor tipurilor de ten, uleiul din seminte de macadamia si uleiul din seminte de floarea soarelui sunt folosite pentru a conferi efectul de emoliere pielii. Ambele contin acizi grasi gasiti in lipidele de la suprafata pielii si permit celorlalte ingrediente sa asigure mai bine emolierea si sa favorizeze retentia de apa.

Datorita compozitiei unice, Deep Moisturizing Cream se absoarbe cu usurinta in piele, fara a lasa o senzatie grasa sau incarcata. Acest lucru ii permite sa fie suficient de bogata pentru a fi folosita de cineva cu tenul uscat, dar nu prea "grea" pentru cineva cu tenul gras.

1png


Beneficii cheie

• Hidratare de exceptie, chiar si pentru cele mai deshidratate tenuri
• Contine extract din scoarta de pin pentru combaterea actiunii radicalilor liberi
• Contribuie la refacerea si mentinerea tineretii tenului
• Fara gluten
• Certificat IASC, Kosher
• Netestat pe animale

Aloe Deep Moisturizing Cream este o crema cum toate ar trebui sa fie… sau cum tenul tau ar vrea sa fie! Este timpul sa o testezi si sezonul perfect pentru a oferi in dar unei femei dragi din viata ta!

1png


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
Sntate Personalizat - 10 oct2023png