Aloe Body Lotion - pentru o piele catifelată!


Aloe Body Lotion – dovada că pielea ta este iubită zi de zi

Tot ceea ce facem in Forever, facem din dragoste pentru oameni. Orice produs pe care il lansam este creat cu gandul la voi, consumatorii nostri. Va este de folos, este suficient de bun si daca da, cum il facem sa fie si mai bun? Ce ingrediente si de ce sunt studiate acum si sunt in tendinte? Cum putem pune in valoare si mai mult gelul de Aloe vera in produsele noastre? Cu toate aceste intrebari in minte, am creat noul Aloe Body Lotion – modul perfect de a-i arata corpului tau ca il iubesti. Catifelata – nu doar pielea, ci si lotiunea – usoara, hraneste intens si ii ofera toate ingredientele necesare pentru a straluci de sanatate.
Știai că:

•    … pielea este cel mai mare organ al corpului, acopera o suprafata intinsa de 2 metri patrati (multa zona de ingrijit, nu-i asa?) si cantareste 15% din greutatea corpului?

•    … este recomandat sa folosesti un scrub sau exfoliant  o data, de doua ori pe saptamana (sau mai frecvent, in functie de piele), deoarece ajuta la indepartarea celulelor moarte si la absorbtia mai rapida si mai profunda a ingredientelor din lotiunea de corp?

•    … excesul de cafeina poate contribui la uscarea pielii?

•    … dermatologii recomanda utilizarea zilnica a unei creme de corp?
De ce Aloe Body Lotion?

Aloe Body Lotion, crema hidratanta pe care o poti folosi zi de zi, face ca pielea sa se simta neteda, hidratata si sanatoasa. Formula noastra usoara se absoarbe foarte rapid pentru a oferi, aproape instantaneu, beneficiile din ingredientele pretioase pe care le contine.

Am ales gelul pur, extrem de concentrat, din interiorul frunzei de aloe, ca ingredient principal (ca in multe dintre produsele Forever) si l-am combinat cu uleiuri si extracte vegetale valoroase, pentru a pune cele mai puternice ingrediente din natura  sa lucreze in favoarea pielii tale.  

Asadar, gelul de aloe constituie baza ideala pentru formula noastra, hidratand pielea si mentinandu-i aspectul tanar si sanatos. Uleiul de argan contine vitamina E si acizi grasi care ajuta la catifelarea pielii, in timp ce esterii din uleiul de jojoba contribuie la pastrarea fermitatii si elasticitatii cutanate.

Adaosul de ulei de macadamia face din Aloe Body Lotion o alegere ideala pentru pielea uscata si matura, datorita continutului sau ridicat de acid palmitoleic, care favorizeaza aspectul sanatos al epidermei.

Dar aceasta lotiune nu este doar pentru persoanele cu piele uscata sau matura. Forever a creat formula fara silicon pentru orice tip de piele, de la cea normala pana la cea uscata, adaugand ingrediente precum hialuronatul de sodiu, care formeaza o bariera protectoare la nivelul pielii si ajuta la retinerea umiditatii.

Aloe Body Lotion are, de asemenea, o aroma subtila, revigoranta, cu ingrediente florale usoare, care este pe placul oricui.

Ingrediente cheie:

•    gel pur de Aloe vera
•    ulei de argan
•    esteri de jojoba
•    ulei de macadamia
Beneficii cheie:
•    Favorizeaza hidratarea pielii
•    Mentine pielea catifelata
•    Protejeaza bariera naturala de hidratare a pielii
•    Mentine aspectul tanar si sanatos al pielii
•    Se absoarbe rapid in piele, lasand o senzatie matasoasa, non-grasa
•    Nu contine gluten
•    Iubita de vegetarieni si vegani
•    Certificata IASC, Kosher, Halal, PETA

Părerile consumatorilor:

“Am asteptat-o de ceva timp, tocmai pentru ca aflasem ca e un produs nou lansat in lumea Forever, conceput dupa ultimele standarde si cu cele mai noi ingrediente si sunt extrem de multumita. Ador faptul ca n-are un miros intens si se absoarbe imediat, deoarece nu-mi place sa-mi simt pielea incarcata. Pot spune ca am cea mai moderna si in trend rutina de ingrijire a pielii. Si simpla, deoarece timpul este pretios.” (Ioana F.)

“Primul lucru, atunci cand am auzit ca s-a lansat in Romania, a fost sa ma uit la ingrediente. Ma bucur ca Forever isi mentine standardele de calitate la nivelul la care ne-am obisnuit – primul ingredient este gelul pur de Aloe vera, ceea ce inseamna ca este in cea mai mare concentratie in produs, apoi componenta include si uleiul de argan, atat de pretios, sau de  jojoba ori macadamia –  ingrediente de top. Si faptul ca nu are silicon este un super bonus. Multumesc, Forever.” (Elena A.)

“Este atat de delicata cu pielea… Sunt sigura ca-i ofer corpului meu tot ce este mai bun. Ador mirosul subtil si am studiat sa vad daca pielea se mentine hidratata si catifelata a doua zi dupa folosire – da, in sfarsit, am descoperit produsul pe care pielea mea il adora. Si odata cu ea, si eu. ” (Miruna H.)

Indiferent ca vrei sa-ti daruiesti un moment zilnic de rasfat sau sa faci un cadou persoanei dragi din viata ta, Aloe Body Lotion are tot ce-i trebuie sa devina cadoul ideal.

CUMPARApng


Dacă ți-a plăcut articolul, dă-l mai departe celor care crezi că au nevoie sau pe care i-ar inspira, dând share în social media sau trimițându-l prin email, și adu mai mulți prieteni alături de noi.
youtubepng