Aloe Body Lotion, blândețe și grijă pentru pielea bronzată



Aloe Body Lotion este cu adevarat un produs de 5 stele, fiind atat de buna incat a fost desemnata castigatoare la categoria "cea mai buna crema de corp" in cadrul Global Makeup Awards 2022. Iar printre criteriile pentru care a fost jurizata se regasesc si componenta si calitatea ingredientelor, precum si eficienta in a deveni o prietena de nadejde a pielii oricarui consumator.

Fara silicon, bogata peste masura in gel de aloe, asa cum v-am obisnuit in majoritatea produselor noastre, si cu o selectie  uleiuri si extracte vegetale premium (uleiul de argan, de macadamia), impreuna cu jojoba si hialuronat de sodiu, lotiunea noastra fina si delicata de corp are nenumarate beneficii, in special la finalul verii, cand pielea a fost intens expusa soarelui, poluarii si altor radicali liberi. Va propunem sa le aflam direct de la cei care o folosesc zi de zi in rutina de ingrijire.
”O lotiune de corp absolut minunata. M-am indragostit mai intai de mirosul acesteia, apoi de calitatile ei. Pielea ramane catifelata si hidratata mult timp.” (Bianca)

O ador in toate sezoanele, dar vara cel mai mult, deoarece este exact ce trebuie dupa bronzare. Imi place sa calmez, hidratez si imbogatesc pielea dupa expunerea la soare cu Aloe Body Lotion, deoarece contine ingrediente perfecte pentru a o hrani si a mentine bronzul mai mult timp.” (Ana-Maria)

Am cumparat crema de corp de curiozitate si a depasit orice asteptari as fi putut avea. Se absoarbe repede in piele, hidrateaza foarte bine, miroase discret si placut. O folosesc pe tot corpul, dar in special pe maini, pentru ca le am uscate. Daca nu ati incercat-o, comandati-o cu incredere, e un produs premium de ingrijire a pielii." (Magda)

”Folosesc produsele Forever din 2008. Insa aceasta crema hidratanta de corp este cea mai buna. Pielea si-a recapatat hidratarea, supletea, stralucirea fara a fi incarcata. Parca simt cum imi respira pielea si striga ,,sunt fericita!" (Daniela Luminita)
 
O folosim toata familia: dupa dus sau baie, cand ii schimb scutecul lui bebe, pe mici lovituri ale copiilor, dupa ce ma epilez sau pentru maini, cand sunt uscate si deshidratate." (Magdalena)

Se absoarbe foarte repede, nu lasă pielea grasa, e delicata, catifelează și mirosul e fantastic. O ador!" (Zagan) 

1png


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
Sntate Personalizat-6 oct 2023png