Aloe Blossom Herbal Tea - mai mult decât un ceai, o experiență totală


Ne place sa daruim experiente in Forever, iar cum sezonul cadourilor abia isi deschide portile, nu credem ca exista o idee mai buna ca Aloe Blossom Herbal Tea, care contine in fiecare pliculet aroma povestilor de iarna si a celor mai frumoase amintiri de sezon.

Fie ca vrei sa il faci cadou, fie ca ai nevoie de mai multa energie pentru a da gata lista de daruri care incepe sa prinda contur ori de a face fata tuturor planurilor de final de an, un ceai aburind si inmiresmat devine partenerul perfect pentru o stare de bine.

Mai relaxat înseamnă mai creativ, mai productiv

Aloe Blossom Herbal Tea nu este doar un bestseller Forever,  este unul dintre produsele cu care ne mandrim de zeci de ani si care se bucura de apreciere in intreaga lume. Este si asul din maneca atunci cand vrei sa fii creativ si sa-i surprinzi pe cei dragi cu un cadou senzational.

Ingredientele sale bogate in vitamine au fost atent alese si combinate in proportiile ideale. Gustul desavarsit si aroma bogata, inconfundabila, sunt tot ce ai nevoie ca sa lasi in urma stresul si oboseala unei zile agitate si sa te delectezi in liniste cu clipe unice de relaxare.

Gustul ispititor si aroma dulce-picanta a scortisoarei, ghimbirul, cuisoarele, piperul de Jamaica se combina perfect cu aroma proaspata, fructata a cojilor de portocala si a frunzelor de mure, iar mirosul suav, delicat al bobocilor de aloe, feniculului si Gymnema sylvestre confera calm si relaxare deopotriva. Renumit pentru beneficiile sale, musetelul adauga o aroma florala, delicata. Dulceag, picant, patrunzator, cardamomul este bogat in minerale si ofera un plus nutritiv bauturii noastre emblematice.

Este la fel de delicios si fierbinte, simplu, sau indulcit cu Forever Bee Honey, si rece, cu gheata, pentru o senzatie deplina de revitalizare. Pacea interioara si starea de bine sunt garantate.

Aloe Blossom Herbal Tea

  • zero calorii

  • fara cofeină

  • aroma bogată, intensă

  • 25 de pliculețe ambalate individual

Aloe Blossom Herbal Tea… altfel

Trezește-ți simțurile cu un cidru fierbinte cum n-ai gustat niciodată!

Incalzeste cidrul de mere la foc mediu, pana aproape de punctul de fierbere. Pune-l in cana, adauga un pliculet de Aloe Blossom Herbal Tea si cele doua lingurite de Forever Bee Honey. Foloseste batonul de scortisoara ca sa amesteci si lasa-l in cana, pentru un plus de aroma.

Fă-l cadou alături de...

Aloe Blossom Herbal Tea este un cadou ideal in sine, insa daca vrei un strop de inspiratie extra ori sa mai adaugi ceva, te ajutam noi cu cateva idei Forever si nu numai:

Se potriveste perfect cu orice accesoriu de ceai (cana, infuzor, sticla, ceainic etc), cu o carte, dar si cu produse Forever precum Forever Essential Oils, o masca Sonya Refining Gel pentru relaxare, un Aloe  Lips pentru ingrijirea buzelor sau, de ce nu, un Aloe Body Wash sau Aloe Body Lotion, care asigura relaxarea totala.

Intra pe foreverliving.ro si da gata deja lista de cadouri. Asigura-te ca ai langa tine o cana aburinda de ceai Forever. Cosul de cumparaturi te asteapta, pentru ca bucuria celor din jur sa inceapa deja sa prinda viata. Si nu uita nici de tine! Meriti si tu experienta Aloe Blossom Herbal Tea.

CUMPARApng


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.

MOS CRACIUN 2022png