Aloe Avocado Face & Body Soap - igienă perfectă!


Pielea curată și sănătoasă stă la baza frumuseții strălucitoare. Și nu există un mod mai bun de a o obține decât cu ingrediente naturale precum uleiul de avocado și gelul de aloe de pe propriile noastre plantații.

Ingrediente cheie:

•    Gel de Aloe vera
•    Ulei de avocado
•    Glicerină

Avocado este un fruct cu o densitate nutritivă densă, cu multe vitamine și minerale necesare corpului, inclusiv vitamina A, C și E, esențiale pentru sănătatea pielii. Conținutul crescut de grăsimi din avocado creează o bază bogată pentru săpunul nostru, care combate astfel pielea uscată și o lasă moale la atingere.

Gelul de aloe contribuie la calmarea pielii și îi oferă fermitate și hidratare pentru întreaga zi.

Delicate cu mâinile tale, Aloe Hand Soap și Aloe Avocado Face & Body Soap sunt produsele care nu trebuie să lipsească din nicio casă, cu atât mai mult în această perioadă.

DETALII

Testimonial

"Sunt foarte încântată de toate produsele Companiei Forever, dar mă impresionează în mod particular tot ceea ce pot realiza cu produsele de îngrijire personală, mai exact Aloe Hand Soap și Aloe Avocado Face & Body Soap.


Eu personal folosesc Aloe Hand Soap pentru cinci obiective: curățarea mâinilor, igiena întregului corp, gel intim, demachiant, șampon. În toate situațiile pielea rămâne perfect curată, prosoapele nu se mai murdăresc de resturi de fard și rimel, am un miros proaspăt care mă încântă! Iar Aloe Avocado Face & Body Soap imi crează senzație particulară de relaxare, de fiecare dată după ce-l folosesc. Desigur, știu că sănătatea vine din interior, de aceea consum și suplimentele Companiei Forever, în special Aloe Vera Gel, combinat cu Argi+ sau Forever Supergreens, care mă ajută să fiu mereu în formă!"

Daniela Brașoveanu, Antreprenor și Manager FLP