Aloe Activator - infuzie de hidratare pentru ten


La o simpla cautare pe internet a expresiei “Aloe Activator”, rezultatele sunt impresionante. Aloe Activator, este, fara indoiala unul dintre cele mai populare produse Forever Living. Si are si de ce! Este ideal pentru curatarea in profunzime a pielii, reda senzatia de prospetime si are efect astringent. Pentru ten este o comoara, datorita continutului de gel stabilizat de Aloe vera si alantoina. Motivul pentru care este atat de iubit, incat a devenit unul dintre produsele emblematice Forever, sunt tocmai proprietatile cosmetice pe care le ofera, fiind conceput ca produs cosmetic, agent de curatare si hidratare a tenului in compozitia caruia intra enzime, polizaharide si aminoacizi.
seminarii onlinepng
Hidratează, împrospătează și calmează cu puterea Aloe vera

Aloe Activator, parte a gamei targeted skincare, este un agent de hidratare unic, in forma lichida, cu un continut de peste 98% gel de Aloe vera. Aceasta formula simpla foloseste puterea Aloe vera pentru a calma pielea si a-i conferi prospetime chiar de la prima atingere. Aloe vera este ideala pentru pielea sensibila, iar componentele sale esentiale, precum vitaminele A, C si E, fac din Aloe Activator completarea ideala a rutinei zilnice de ingrijire a tenului.

Am combinat Aloe vera cu alantoina, care nu doar hidrateaza pielea, ci o lasa moale si catifelata. Ceea ce face diferenta este chiar aloea din compozitia produsului. Aloe Activator este realizat din gel pur de Aloe vera de pe plantatiile noastre. Fiecare frunza este recoltata si filetata manual, apoi procesata in doar cateva ore, pentru a-i mentine prospetimea si eficacitatea.

Daca simti ca pielea ta e insetata dupa extra-ingrijire, Aloe Activator e alegerea perfecta. Datorita concentratiei ridicate de Aloe vera, Aloe Activator sustine eficacitatea si beneficiile celorlalte produse Forever de ingrijire a pielii, indiferent ca alegi sa-l folosesti pentru a pregati tenul sau in final, pentru a potenta beneficiile produselor din gama preferata Forever.
produse recomandatepng

Ingrediente cheie:

•    gel stabilizat de Aloe vera
•    alantoina
Beneficii-cheie:
  • curata pielea, indepartand in mod delicat impuritatile si urmele de machiaj
  • hidrateaza in profunzime
  • improspateaza pielea, redandu-i luminozitatea
  • formula delicata, potrivita si pentru zona sensibila din jurul ochilor
  • ideal in rutina zilnica de ingrijire a tenului
  • iubit de vegetarieni si vegani
  • fara gluten

Cum se folosește?

Pentru redarea senzatiei de prospetime si efect astringent, tenul se va sterge cu o discheta demachianta bine imbibata cu produs, pana ce pielea ramane curata.
Acest pas in ritualul tau zilnic de frumusete s-ar putea sa devina preferatul tau, nu doar pentru ca este usor de aplicat si reconfortant, ci mai ales pentru ca pielea ta va arata si se va simti mai bine.
INCEARCA SI TU PRODUSUL FOREVER 600X100png

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.