6 sfaturi pentru îngrijirea pielii uscate pe timp de iarnă cu produse Forever


Aerul rece, caldura din interior, nivelul scazut de umiditate si vantul aspru din timpul iernii duc la deshidratarea pielii. Acest lucru poate face ca pielea ta sa aiba mai putina stralucire decat in mod normal - nu numai fata, ci si mainile sau picioarele.

E aproape imposibil sa eviti ca pielea sa ti se usuce, in timpul iernii, dar adoptand cateva schimbari in regimul si obiceiurile de ingrijire si folosind produsele Forever potrivite, poti avea o piele hidratata, moale si catifelata pe tot parcursul sezonului rece.

1. Evită dușurile fierbinți în sezonul rece

Temperaturile prea scazute, precum și cele prea ridicate sunt un factor de agresiune pentru pielea ta. Adesea, pe timpul iernii, oricat de mult incerci sa te protejezi, pielea devine uscata si crapata.

Specialistii spun ca, din moment ce pielea ta prezinta deja semne de uscaciune ori este chiar crapata, apa fierbinte cu care vine in contact va accentua asta. De asemenea, daca ai obiceiul de a pierde notiunea timpului in cada, afla ca acest obicei nu este sanatos, in special pe timp de iarna. Timpul ideal pentru un dus este de maximum 10 minute.

Produsele pe care le folosesti in dus sunt de asemenea foarte importante, de aceea noi iti recomandam Aloe Body Wash, un gel de dus cu pH echilibrat, pentru a ajuta la emolierea pielii si a favoriza hidratarea. Ingredientul cheie, Aloe vera, ajuta la combaterea imbatranirii cutanate prin mentinerea hidratarii, in timp ce vitaminele A, C si E hranesc pielea si ii sustin aspectul sanatos.

2. Hidratează-te imediat după baie / duș

De fiecare data cand te speli pe fata, maini sau corp, privezi pielea de uleiurile sale naturale. De aceea, este foarte important folosesti lotiuni sau creme hidratante care sa restabileasca nivelul hidric al pielii, in special iarna.

Pentru maini si corp iti recomandam Aloe Moisturizing Lotion. Aceasta emulsie unica are proprietati umectante si hidratante exceptionale. Contine colagen si elastina pentru mentinerea aspectului neted, moale si suplu al pielii, contribuind la pastrarea unui pH echilibrat. Aloe Moisturizing Lotion este ideala pentru refacerea hidratarii cutanate si reda pielii aspectul moale, matasos. Pentru o absorbtie mai buna, aplicarea acesteia se va face pe pielea usor umeda.

Deep Moisturizing Cream cu extract din scoarta de pin este ideala pentru o hidratare profunda a tenului, restabilind necesarul hidric al pielii uscate, mai bine ca oricand. Alaturi de gelul stabilizat de Aloe vera, ceramide si alte substante hidratante de ultima generatie, contribuie la mentinerea si refacerea hidratarii cutanate din interiorul straturilor superficiale ale epidermei. Astfel, pielea isi recapata si isi mentine aspectul tineresc.

3. Aplică produse de îngrijire care acționează pe timp de noapte

Sunt o modalitate excelenta de a revitaliza sau de a preveni uscarea cutanata. Mastile sunt excelente pentru hidratare, iar in gama Sonya ai la dispozitie Refining Gel Mask, un produs premium care hraneste si uniformizeaza nuanta si textura tenului atunci cand dormi.

Aplica o cantitate generoasa de masca pe toata suprafata tenului seara, inainte de culcare, si las-o sa actioneze peste noapte. Prin stimularea functiilor naturale ale corpului in timpul somnului, masca ajuta la mentinerea hidratarii, oferind tenului luminozitate. Pentru a potenta si mai mult efectele, am infuzat gelul cu mai multe extracte vegetale, inclusiv mai multe tipuri de uleiuri – din seminte de morcovi, de busuioc, din boabe de soia etc.

4. Hidratează-te din interior

Un alt pas cheie pentru a avea o piele sanatoasa si stralucitoare in lunile reci de iarna, este sa te asiguri ca esti bine hidratat si pe interior pe tot parcursul zilei. Faptul ca nu bei suficient de mult lichide poate afecta aspectul pielii tale si, de asemenea, o face mai predispusa la uscare.

Cu ajutorul bauturilor noastre emblematice Forever Aloe Vera Gel, Aloe Mango, Berry Nectar sau Aloe Peaches acest lucru este foarte simplu. Mai mult decat atat, ele sustin digestia si sanatatea sistemului gastrointestinal si a sistemului imunitar. Sunt benefice pentru piele, par si unghii, favorizeaza starea generala de bine si sunt bogate in nutrienti.

Pe langa faptul ca trebuie sa ramai bine hidratata, este posibil sa vrei sa te concentrezi și pe consumul de alimente bogate in antioxidanti si acizi grasi Omega-3. Daca nu reusesti sa faci acest lucru, poti suplimenta prin Forever Arctic Sea care ofera un aport adecvat de acizi grasi Omega-3 provenind din surse de calitate.

5. Nu sări peste SPF

De multe ori ai tendinta sa te gandesti la crema cu factor de protectie solara atunci cand este cald afara, dar doar pentru ca este frig nu inseamna ca soarele nu-ti afecteaza pielea. Chiar daca zilele sunt mai scurte iarna, soarele poate fi la fel de stralucitor, asa ca nu uita de SPF!

Protecting Day Lotion nu numai ca te ajuta sa te protejezi de razele UV daunatoare, dar adauga si un strat suplimentar de hidratare, ceea ce poate preveni pielea uscata. Cu un mix de uleiuri in compozitie, precum uleiul de rapita, de ricin si de curmale de desert, Protecting Day Lotion este bogata in antioxidanti si previne imbatranirea prematura a pielii. Formula contine o forma non-nano de zinc care permite produsului sa se absoarba usor in piele, fara a lasa urme albe.

6. Balsamul de buze, un must-have

La fel ca pielea, buzele tale au de suferit din cauza frigului, mai ales in sezonul rece. De aceea, din trusa cu produse de ingrijire nu trebuie sa lipseasca balsamul de buze.

Alege Aloe Lips care contine ingrediente precum Aloe vera, jojoba si trei tipuri de ceara si este ideal pentru calmarea, hidratarea si catifelarea buzelor crapate si uscate. Nu e de mirare ca multa lume pastreaza cate un Aloe Lips in fiecare buzunar sau geanta, ca sa-l aiba mereu la indemana.

1png


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
Sntate Personalizat - 6 nov2023png