5 cocktail-uri Forever la linia de start a Olimpiadei


Incepe Olimpiada de la Paris, iar entuziasmul si energia sunt la cote maxime peste tot in lume. Nu mai spunem ca este inca vara, temperaturile crescute fac show peste tot prin tara, iar noi avem nevoie de inspiratie pentru a ne hidrata, dar si bucura sufletul cu bauturi interesante, care sa ne racoreasca si ofere vitalitate. Energie, energie, dar vrem sa fie decadenta, cu multa gheata, fresh, savuroasa si cu acel touch Forever care ne aminteste ca adevaratii campioni raman cei ai starii de bine, nu-i asa?

Iata 5 cocktailuri si tot atatea retete cu care sa-ti energizezi corpul, mintea si sa faci fata emotiilor pe care super Olimpiada de vara ni le pregateste in umatoarele saptamani.

Mojito Energizant cu Aloe Vera


Ingrediente:
60 ml Aloe Vera Gel
30 ml suc de lime proaspat
1 lingura miere
Frunze de menta
Apa minerala
Gheata

Mod de preparare: Intr-un pahar mare, amesteca frunzele de menta cu sucul de lime si mierea. Adauga gheata, gelul Aloe Vera Gel si completeaza cu apa minerala. Decoreaza cu felii de lime si menta proaspata.

1png


Smoothie de Mango si Ananas


Ingrediente:
60 ml Aloe Mango
1 mango bine copt
150 g ananas proaspat
200 ml apa de cocos
Gheata

Mod de preparare: Mixeaza toate ingredientele pana obtii o consistenta cremoasa. Serveste in pahar inalt, decorat cu felii de ananas si frunze de menta.

1png


Limonadă de Pepene Roșu cu Ghimbir


Ingrediente:

60 de ml Aloe Vera Gel
500 g pepene rosu (fara samburi)
Sucul de la 2 lamai
1 lingurita ghimbir proaspat ras
2 lingurite Forever Bee Honey
Apa minerala
Gheata

Mod de preparare: Adauga pepenele rosu cu Aloe Vera Gel, sucul de lamaie si ghimbirul intr-un blender. Strecoara amestecul si adauga mierea. Serveste cu gheata si completeaza cu apa minerala.

1png


Cocktail de Fructe de Pădure cu Chia


Ingrediente:

100 g piure de fructe de padure mixte (afine, zmeura, mure)
60 ml Aloe Berry Nectar
200 ml suc de merisoare
1 lingura seminte de chia
Gheata
Mod de preparare: Intr-un shaker, amesteca piureul de fructe de padure cu Aloe Berry Nectar, sucul de merisoare si semintele de chia. Agita bine si toarna in pahare cu gheata. Decoreaza cu fructe proaspete.

1png


Frappe MOR cu Lapte de Cocos


Ingrediente:

100 ml espresso Forever MOR Coffee (rece)
150 ml lapte de cocos sau migdale
1 lingurita Forever Bee Honey
Frisca vegetala (optional)
Gheata

Mod de preparare: Mixeaza cafeaua, laptele de cocos si Forever Bee Honey cu gheata. Serveste in pahar mare, decorat frisca si cu fulgi de cocos.

1png


Ne bucuram ca esti alaturi de noi si speram ca aceste retete de cocktail-uri sa-ti aduca un plus de energie si racoare in zilele toride de vara.
Pentru mai multe retete si inspiratie, urmareste-ne pe retelele de socializare si ramai aproape de noi!
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
Sntate Personalizat-6 oct 2023png