4 beneficii neștiute ale probioticelor


Probabil ai auzit deja despre bacteriile vii, sanatoase si despre impactul pozitiv pe care il au in mentinerea sanatatii sistemului digestiv. Dar stiai ca ofera mult mai mult decat atat? Cu ajutorul Forever Active Pro-B,  bogat intr-o varietate de astfel de tulpini, te poti bucura de numeroase beneficii surprinzatoare pentru intregul tau organism.

Cand vorbim de probiotice ne referim la bacterii vii, benefice organismului, despre care stim ca sustin la mentinerea sanatatii florei intestinale si buna functionare a sistemului digestiv. Insa, beneficiile lor nu se opresc aici si sunt mai surprinzatoare decat crezi.

7png


1. Susțin sistemul imunitar

Consumul de bacterii bune, precum cele din Active Pro-B, nu doar ca sustine sanatatea digestiva, dar sustin si un sistem imunitar puternic. Asta si datorita zincului din compozitie, un mineral esential in acest sens.

2. Te pot face mai relaxat și fericit

Un lucru mai putin cunoscut este ca probioticele joaca un rol esential in starea ta de spirit de zi cu zi. Cercetarile recente indica o legatura puternica intre flora intestinala si starea de spirit. Pot contribui la imbunatatirea reducerea starilor de anxietate sau stres, ajutandu-te sa te simti mai echilibrat si relaxat. Intestinul este adesea numit "al doilea creier", datorita productiei de neurotransmitatori precum serotonina, care regleaza dispozitia si starea de bine.

7png


3.Te ajută să ai o piele strălucitoare


Un alt beneficiu mai putin cunoscut al probioticelor este impactul lor asupra pielii. Studiile arata ca tulpinile de bacterii vii contribuie la intarirea barierei de protectie a pielii, ajutand la mentinerea unei hidratari optime. Tenul tau va arata mai luminos, mai uniform si mai bine protejat impotriva factorilor externi.

Care sunt alimentele bogate în probiotice?

Cele mai bogate alimente in astfel de bacterii sanatoase includ iaurtul, chefirul, otetul de mere, varza murata, muraturile de toate felurile, anumite legume si fructe (capsuni, castraveti, gogosari, telina, sfecla, ridichi etc) si ciocolata neagra. Acestea pot fi administrate si sub forma de suplimente, cum este Forever Active Pro-B cu zinc, pentru a te bucura de toate beneficiile acestora intr-o forma concentrata si eficienta.

7png


De ce să alegi Active Pro-B?

Este un produs Forever de ultima generatie care sustine un sistem digestiv sanatos prin 6 tulpini benefice si mai mult de 8 miliarde de UFC (unitati formatoare de colonii) sau bacterii „bune”, pentru a-ti mentine intestinul sanatos si functional. Iar noi le-am gasit perechea perfecta – am adaugat zinc, pentru extra-beneficii.

Deci este o solutie completa care ofera toate beneficiile intr-o forma usor de administrat. Include-l in rutina ta zilnica, impreuna cu Aloe Vera Gel, care joaca rolul de prebiotic (“hrana” pentru bacteriile sanatoare din Pro-B) si bucura-te de beneficii. Sanatatea ta, atat la nivel fizic cat si mental, iti va multumi!

1png


Această afirmație nu a fost evaluată de FDA (Food & Drug Administration). Acest produs nu este destinat să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină vreo boală / afecțiune medicală. Consultați întotdeauna medicul dvs. înainte de a consuma orice supliment alimentar.

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.

Sntate Personalizat-6 oct 2023png