10 personalități influente care susțin Network Marketing-ul


Network marketing stabilitate si siguranta in vremuri instabile

Forever Living pune la dispozitia tuturor o oportunitate globala de afacere care ofera oricui sansa de a castiga pe masura muncii depuse, de a obtine bonusuri si recompense pentru stimulente unice in industrie. Si, poate cel mai important, ofera flexibilitatea de a munci cand si de unde vrei, cu cine vrei, de a decide tu cum vrei sa arate ziua ta, viata ta. Milioane de oameni din intreaga lume au ales modelul de afacere network marketing, in parteneriat cu Forever, si traiesc viata pe care au visat-o pentru ei si familiile lor. Ei stau marturie pentru stabilitatea si siguranta pe care le ofera o astfel de afacere, mai ales in contextul global pe care il traversam cu totii acum, iar parerile lor sunt sustinute de multe personalitati influente din intreaga lume. Te invitam sa citesti mai jos ce au de spus:
seminarii onlinepng
Bill Clinton (fost presedinte SUA)
In 2011, Bill Clinton a aparut intr-un video de sustinere a network marketing-ului, spunand: “Voi ne consolidati tara si economia, nu doar pentru ca luptati pentru succesul vostru, ci si pentru ca le oferiti si altora aceasta oportunitate. Industria voastra le ofera oamenilor sansa de a-si trai viata din plin, de a obtine maximum din fiecare clipa. Iar pentru mine, asta este esenta visului american.”

Harry Dent (economist, autor & antreprenor)

Harry Dent a analizat tendintele economiei de-a lungul a mai multe decade si a descoperit ca, in vremurile dificile din punct de vedere economic, recrutarea in network marketing creste. Tot el spune, de asemenea, ca “Avantajul Network Marketing-ului consta in accesul usor, riscul extrem de scazut si costurile reduse de demarare a afacerii. Aproape orice alta oportunitate presupune riscuri ridicate.”


Brian Tracy (speaker motivational & autor de succes)

Brian Tracy nu este doar sustinator al network marketing-ului, ci ofera si training de valoare in domeniu, inclusiv prin numeroasele carti scrise si articole publicate pe blog pe aceasta tema. Una dintre afirmatiile sale a ramas celebra: “Viitorul network marketing-ului este nelimitat. A format, probabil, mai multi milionari in mai multe tari decat orice alta afacere, pornind de la zero. Si va continua sa se dezvolte, pentru ca multi oameni de valoare aleg aceasta industrie. Va deveni unul dintre cele mai respectate modele de afacere din lume.” Click aici pentru mai multe sfaturi despre succesul in network marketing de la Brian Tracy.
produse recomandatepng
Jack Canfield (autor & trainer de succes)

Jack Canfield este implicat de peste 40 de ani in network marketing. El afirma ca beneficiile network marketing-ului includ nu doar posibilitatea sa fii propriul tau sef si sa devii lider, ci si faptul ca ai oportunitatea sa lasi ceva mostenire si sa inspiri oamenii. Jack iubeste, de asemenea, sentimentul de apartenenta la comunitate din cadrul network marketing-ului si afirma: “Daca poti trai mai sanatos, poti castiga mai bine si poti face o diferenta, petrecand timpul cu oameni carismatici, ceea ce nu multa lume poate spune ca face, atunci, din punctul meu de vedere, asta este cea mai buna industrie de pe planeta.” Poti sa asculti ce mai are Jack Canfield de spus despre puterea network marketing-ului aici.

Warren Buffett (filantrop)

Unul dintre cei mai bogati oameni din lume si unul dintre cei mai mari filantropi, Warren Buffet conduce Berkshire Hathaway, care detine peste 60 de companii, dintre care 3 de network marketing. Daca Warren a decis sa investeasca in network marketing, stim cu siguranta ca network marketing este un model de afacere de luat in serios. El chiar l-a numit “cea mai buna investitie pe care am facut-o vreodata”.
Paul Zane Pilzer (economist)
Economist american, autor de succes New York Times si fondator al Zaniac, Paul Zane Pilzer a devenit cunoscut printre network marketeri si a inceput sa lucreze cu ei in anii '90, cand si-a publicat cartea intitulata "Bunastare fara limite" (Unlimited Wealth). Pe vremea aceea, nici macar nu stia ca exista acest model de a promova produse, numit network marketing. Paul Zane spunea candva: “Dintre toate oportunitatile de antreprenoriat disponibile astazi, una dintre cele mai importante se refera la vanzarile directe sau network marketing”. Asculta-l vorbind despre viitorul network marketing aici.

Jim Rohn (autor de succes & speaker motivational)
Jim Rohn a inspirat oamenii sa viseze maret si a scos pe piata un CD audio intitulat “Cum sa-ti construiesti afacerea in network marketing”. Jim a spus ca “network marketing-ul este o oportunitate extraordinara in vremurile moderne, pentru ca ii invata pe oameni cum sa se foloseasca de o sursa limitate de capital, si anume timpul lor, si sa-si implineasca visurile marete.”

Sir Richard Branson (fondator Virgin Group)
Unul dintre cei mai bogati oameni din Marea Britanie, Sir Richard Branson este fondatorul Virgin Group si a avut propria sa companie de network marketing, cunoscuta ca Virgin Vie. Intrebat ce crede despre industria network marketing, el a spus: “Cred cu tarie in network marketing. Cred cu tarie in antreprenori, cred ca locurile de munca in urmatorii 20 sau 30 de ani vor fi create de antreprenori in network marketing, precum si de alti antreprenori din intreaga lume. Pornind de la zero sau de la foarte putin, vor face o diferenta uriasa in lume.” Asculta-l vorbind despre network marketing aici.
banner 1png
Tony Robbins (speaker motivational, trainer & autor)
Speaker motivational, trainer si autor, Tony a ajutat multi oameni sa-si atinga adevaratul potential. “Ce este frumos la network marketing e ca ai toate beneficiile unui proprietar de afacere, dar fara sa fie nevoie sa te ingrijorezi de aprovizionare sau alte aspecte logistice, mai ales in lumea in care traim astazi. Exista cateva companii foarte bune in domeniu. Network marketing-ul este incredibil.”, spunea Tony Robbins. Poti sa-l asculti vorbind despre puterea network marketing-ului aici.

Robert Kiyosaki (fondator al companiei Tata Bogat)
Robert Kiyosaki este fondatorul companiei Tata Bogat si renumit pentru celebrul volum, numarul 1 in topul New York Times, „Tata bogat, tata sarac”. Robert a aparut in show-ul lui Oprah Winfrey, unde a vorbit despre network marketing si a spus ca: “Cei mai bogati oameni din lume construiesc retele; toti ceilalti sunt antrenati sa-si caute un loc de munca”. Vezi interviul complet aici.
suplimentepng