Știința din spatele DX4


Susținut de știință – o privire în culisele celui mai nou produs Forever, DX4 

DX4 a fost lansat în mai 2022 și este cel mai nou produs din gama Forever pentru sănătate și stare de bine. Programul de patru zile ajută la resetarea fizică, mentala și spirituală prin susținere în ceea ce privește alimentația, practici de mindfulness și un ghid al felului în care te hrănești. Conține tot ceea ce corpul tău are nevoie pentru a funcționa la parametri optimi, inclusiv suplimente alimentare și produse care susțin senzația de sațietate, hidratarea, energia și metabolismul.

Dincolo de toate acestea, DX4 te invata cum sa adopti o atitudine de prezenta constienta si sa ai o abordare intentionata a felului in care te hranesti si ai grija de corpul tau. Sprijinul din punct de vedere nutritional, planificarea riguroasa a meselor si activitatile de mindfulness se combina pentru a oferi un program mai bun decat suma partilor sale componente, ajutandu-te, la finalul celor patru zile, sa inveti cum sa adopti un stil de viata mai sanatos.

DX4 este diferit de alte sisteme pentru echilibrarea corpului.

DX4 prezinta o abordare generala a modului in care privesti mancarea si te determina sa-ti pui intrebarea: „de ce mi-e foame?” Nu este un program de scadere in greutate, ci, mai degraba, o evaluare riguroasa a ceea ce ii trebuie corpului versus ceea ce are creierul nevoie. Scopul DX4 este sa ajute corpul sa elimine ceea nu are nevoie din stilul modern si agitat de viata si, in același timp, sa-i furnizeze doar elementele nutritive esențiale pentru reechilibrarea minte – corp. Toate functiile programului sunt concepute pentru a actiona sinergic, pentru ca tu sa te bucuri de un stil de viata mai sanatos.

DX4 conține tot ceea ce corpul tău are nevoie pentru resetare.

Programul DX4 te ajuta sa dai un nou imbold sanatatii tale printr-o combinatie de suplimente alimentare care ajuta la mentinerea senzatiei de satietate, la o buna hidratare si la sustinerea functiei organelor vitale. In acest scop, Forever s-a bazat pe cercetari si date stiintifice. Am stat de vorba cu Christopher Altamirano, Director pentru Calitate, pentru a afla mai multe despre stiinta din spatele DX4. Altamirano are peste sapte ani de experienta in domeniul controlului calitatii si al cercetarii si dezvoltarii de suplimente alimentare.

Care a fost rolul științei în conceperea DX4?
Știința a fost esentiala in conceperea programului DX4. A fost important sa selectam ingrediente de calitate, bazandu-ne pe cercetari stiintifice, pentru a ne asigura ca DX4 ajuta la echilibrarea corpului si, in acelasi timp, mentine satisfactia oamenilor de-a lungului intregului proces.

Ce cercetări au fost efectuate pentru a găsi formulele potrivite?
Eficacitatea fiecarui ingredient si cercetarile ce stau la baza fiecarui aspect al programului fac din DX4 un sistem unic. Respectam atat standardele U.S. Food & Drug Administration, cat si pe cele ale Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentara in privinta vitaminelor si mineralelor, al caror continut este in limitele impuse de siguranta si eficacitate. Pe langa toate acestea, am folosit ingrediente revizuite de terte parti si dovedite clinic si am efectuat teste privind calitatea si siguranta atat asupra materiilor prime, cat si a produselor finite din componenta DX4.

Cum a conceput Forever structura programului?
Scopul DX4 este de a-ti curata corpul de reziduuri si a-ti elibera mintea de factorii de stres. Pentru a sustine aceste obiective pe parcursul programului DX4, am decis sa ne concentram asupra sistemelor majore ale organismului, inclusiv cel digestiv (ficatul si tractul gastrointestinal), cel urinar (hidratare si rinichi) si creierul / mintea. Echipa noastra de cercetare si dezvoltare a analizat in profunzime noile ingrediente, pentru a ajuta la integrarea noilor produse cu cele deja existente, precum Forever Aloe Vera Gel.  

Ne poți da mai multe detalii despre creier / minte?
Probabil partea cea mai importanta a sistemului DX4 este modul in care noi (in mintea noastra) ne percepem starea de spirit, impulsurile de a manca si deciziile pe care le luam in zilele stresante. Acest program iti cere sa-ti faci timp pentru tine, sa practici activitati de mindfulness si sa-ti stabilesti obiective. Uneori, corpul si mintea noastra au nevoie de un restart bland, ca sa fim cea mai buna versiune a noastra, si exact despre asta este vorba in DX4.

Cum este DX4 diferit de alte programe de acest fel?
Fiecare ingredient este analizat in detaliu si produsele sunt concepute sa actioneze sinergic. In combinatie cu activitatile de mindfulness si planificarea meselor, ai la indemana un program care te va ajuta sa-ti ajustezi relatia cu mancarea. Alte programe s-ar putea sa vanda doar produse care se concentreaza pe o singura functie sau care nu lucreaza in sinergie. Noi ne-am asigurat ca toate suplimentele alimentare din DX4 actioneaza perfect impreuna cand urmezi programul.
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.

youtubepng