Uleiuri esențiale

Forever Essential Oil  Lavender

Forever Essential Oils Lavender este obtinut din lavanda crescuta si recoltata in Bulgaria, acolo unde clima si solul sunt ideale. Forever Living produce cel mai pur si natural Ulei de Lavanda pentru relaxare si calmare.

Forever Essential Oil Lemon

Lamaile Forever sunt ingrijite cu atentie pana la maturizare si culese manual. Astfel, fructele devin mai zemoase si se obtine din ele un ulei esential foarte bun. Forever Living aduce cel mai pur si natural ulei de lamaie pentru a intari si energiza organismul.

Forever Essential Oil Peppermint

Forever Essential Oils Peppermint este extras din plante ce au fost cultivate si recoltate din aceeasi ferma, de peste 85 de ani. Aceste plante au un nivel crescut de mentol, compusul care ofera efectul de racorire pentru care menta este recunoscuta.

Forever Essential Oil Defense

Amestecul Defense din gama Forever Essential Oils reprezinta un echilibru perfect intre cele mai pure uleiuri esentiale - Cuisoare, Portocale, Scortisoara, Rozmarin, Tamaie, Eucalipt si Ienupar, care se combina armonios pentru a-ti oferi putere si vitalitate.

FOREVER ESSENTIAL OILS COMBO PACK

O colectie speciala de 4 uleiuri esentiale Forever intr-un set modern, elegant si practic, ideal pentru a fi oferit cadou sau pentru uz personal. Kitul contine 4 uleiuri a cate 15 ml fiecare, astfel:


1 Essential Oils Lavender

Este creat din lavanda cultivata si culeasa in Bulgaria, unde conditiile de clima si sol favorizeaza fabricarea unui ulei cu continut ridicat de linalil acetat, substanta care da aroma fructata, dulce, calmanta si relaxanta a lavandei.

1 Essential Oils Lemon

Este obtinut din lamai din Argentina si California. Lamaile folosite sunt culese manual si atent ingrijite pana cand ating gradul perfect de coacere. Astfel, ne asiguram ca fructul este mult mai zemos si mai parfumat, pentru un plus de energie si vitalitate in produsul final, uleiul esential.

1 Essential Oils Peppermint

Este creat din frunze de menta culese de la poalele muntilor Himalaya, unde clima si solul favorizeaza cresterea unei plante de cea mai buna calitate. Rezultatul este un ulei esential cu efect racoritor si linistitor.

1 Essential Oil Defense

Este un mix din 7 dintre uleiurile esentiale de cea mai buna calitate din 6 tari din intreaga lume. Reprezinta echilibrul perfect dintre cuisoarele din Madagascar, portocalele din Statele Unite, uleiul din coaja de scortisoara din Madagascar, tamaia din Somalia, rozmarinul din Ungaria, uleiul de eucalipt din Australia si ienuparul din Nepal. Pe langa aroma imbietoare, Defense sprijina si buna functionare a sistemului imunitar.

Seminarii de sănătate

Dorești să participi GRATUIT  la seminariile de sănătate susținute de echipa noastră? Completează formularul și vei fi contactat de echipa sanatateperfecta.ro !