Vitalitate fără margini!


Astazi, mai mult ca oricand, trupurile noastre sunt supuse uzurii presupuse de un stil de viata haotic. Dieta noastra este compusa in principal din alimente procesate, care nu asigura aportul necesar de substantele nutritive. Programul zilnic stresant si supraincarcat, stresul cronic, somnul insuficient si expunerea crescuta la toxicitatea din mediu nu mai lasa timp pentru o rutina de exercitii fizice.
seminarii onlinepng
Tocmai de aceea este foarte important sa consumam macro si micronutrientii din matrici alimentare naturale, asa cum se regasesc ele si in produsele Vitolize Men si Vitolize Women. Aceste matrici alimentare naturale au fost astfel prelucrate incat sa-si pastreze complexitatea de macro, micronutrienti si fitonutrienti, ceea ce deosebeste in mod radical astfel de suplimente alimentare de cele obtinute prin amestecul vitaminelor de sinteza, semi-sinteza sau altor substante purificate care, de regula, isi pierd activitatea biologica sau chiar pot avea efecte adverse. Un supliment alimentar care provine din amestecuri naturale de fructe si plante conserva, cu alte cuvinte, „inteligenta” naturii, fiind compatibile cu genetica si metabolismul uman. Suplimente alimentare naturale, cum sunt Vitolize Men si Vitolize Women, genereaza un efect de matrice complex si benefic pentru sanatatea consumatorului.



Vitolize Women
Amestecul natural de fructe si plante bogate in antioxidanti (merisor, floarea pasiunii, fructe de schizandra si pulbere de mar), folosite de secole de femei pentru o stare generala de bine, alaturi de vitaminele si mineralele din compozitia sa, transforma Vitolize Women intr-un produs special conceput pentru a sustine starea de bine a femeilor.
produse recomandatepng
•  
Merisorul: contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar. Pulberea de merisor din formula produsului este obtinuta pe baza unui procedeu brevetat, care intensifica beneficiile naturale ale fructelor, asigurand o buna absorbtie a nutrientilor la nivelul tractului gastrointestinal.
•  
Floarea pasiunii a fost desemnata in 2011 de catre comunitatea stiintifica drept planta anului, datorita multiplelor sale beneficii asupra starii de bine.
•  
Fructele de schizandra sunt extrem de bogate in uleiuri esentiale si acizi grasi, cu beneficii importante asupra sanatatii in ansamblu.
•  
Vitamina B6: contribuie la reglarea activitatii hormonale, la mentinerea sanatatii psihice, precum si la functionarea normala a sistemului nervos.
•  
Vitamina B12: contribuie la procesul de diviziune celulara, precum si la reducerea oboselii si extenuarii.
•  
Vitamina C: contribuie la metabolismul energetic normal, precum si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
•  
Vitamina D: contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, precum si la mentinerea sanatatii sistemului osos si a functiei normale a sistemului muscular.
•  
Vitamina E: contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
•  
Acidul folic: contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la functionarea normala a sistemului imunitar si la mentinerea sanatatii psihice.
•  
Calciul: contribuie la metabolismul energetic normal, la procesul de diviziune si diferentiere celulara si este necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor.
•  
Magneziul: contribuie la echilibrul electrolitic si la metabolismul energetic normal, precum si la functionarea normala a sistemului nervos.
•  
Fierul: contribuie la functia cognitiva normala, la functionarea normala a sistemului imunitar si la transportul normal al oxigenului in corp.
banner 1png

Corpul unei femei trece prin multe incercari, de la pubertate si pana in perioada de post-menopauza. De aceea are nevoie si merita cele mai bune produse. Un organism bine ingrijit de-a lungul vietii va avea grija mai bine de posesorul sau la batranete. Daca cititi acest articol si sunteti femeie, nu mai stati pe ganduri: incepeti chiar de astazi sa va suplimentati dieta cu cele mai eficiente suplimente alimentare si in cel mai scurt veti incepe sa va simtiti si sa aratati diferit.

Vitolize Women:
 
•    Furnizeaza nutrienti importanti pentru mentinerea echilibrului organismului.
•    Ajuta la combaterea efectelor nocive ale radicalilor liberi.
•    Asigura o stare generala de bine.
detaliipng




Vitolize Men – echilibru pentru bărbați
Beneficiile amestecului brevetat de ulei de masline si ulei din seminte de dovleac ar fi greu de adus in organism numai prin dieta de zi cu zi. In plus, aceasta formula aduce si avantajele nete ale antioxidantilor si nutrientilor din formula sa.
suplimentepng
Conține:

•   
Rodie: contribuie la sanatatea prostatei.
• 
 Licopen:  este un antioxidant puternic, cu rol important in mentinerea sanatatii prostatei.  
• 
Vitamina C: contribuie la reducerea oboselii si extenuarii si la normalizarea functiei imunitare.
•   
Vitamina E: contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
•   
Vitamina D: contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos.
•   
Zinc: contribuie la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale, la functia cognitiva si sinteza normala de ADN.
•   
Seleniu: contribuie la spermatogeneza normala, precum si la mentinerea sanatatii parului si unghiilor si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
cea mai frumoasa afacerepng
 
•    Asigura protectie impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi
•    Contine, in doza zilnica recomandata, o cantitate de polifenoli (antioxidanti naturali) echivalenta cu cea dintr-un fruct de rodie

Un avantaj important al acestor suplimente, in comparatie cu alimentele din care provin, este si acela ca ele contin intr-un volum mic o cantitate mult mai mare de nutrienti si substante biologic active decat contine fiecare ingredient (fruct, planta) luat in parte. Acest aspect este foarte important astazi, cand, in general, fructele si legumele au cantitati mult mai mici de nutrienti si substante biologic active decat in trecut, din cauza metodelor intensive si agresive folosite in agricultura. Mai mult, astazi, cand suntem supusi stresului psihoemotional, dar si celui metabolic generat de alimentele procesate, devitalizate, fara nutrienti esentiali (aminoacizi, acizi grasi, vitamine, minerale, antioxidanti), este necesar sa ne reechilibram dieta cu suplimente alimentare de calitate, din care nu lipsesc nutrientii si non-nutrientii in care de regula suntem carentati.
detaliipng

BANNER BLOG 2png