Super cadouri pentru îngrijirea pielii


Ghidul tău pentru cadouri de ultimă generație în îngrijirea pielii
Suntem in plin sezon de cadouri si, daca vrei ca oamenii dragi tie sa arate si sa se simta mai bine, gandeste-te sa le oferi in dar un produs de ingrijire avansata a pielii. Am stat de vorba cu Holly Stout, Vicepresedinte pentru Cercetare si Dezvoltare Produse Forever, pentru a vedea care sunt produsele pe care ni le recomanda pentru lista noastra de cumparaturi de sarbatori.
Hidratarea – cadoul perfect pentru orice anotimp
Tenul hidratat arata mai sanatos, se simte mai bine si tine la distanta semnele imbatranirii. Holly spune ca o gama solida de produse pentru hidratare pe baza de aloe reprezinta un cadou extraordinar pentru ingrijirea pielii, mai ales atunci cand nu esti sigur ce sa oferi cuiva – si asta pentru ca este un lucru de care oricine, la orice varsta, poate profita. Holly recomanda in mod special trei produse, pe care le considera a fi pachetul de super-hidratare. Atunci cand sunt folosite impreuna, ele ofera o hidratare profunda, de durata, dand tenului o nota de catifelare si prospetime.
Forever Hydrating Serum
In fiecare zi, tenul nostru este expus factorilor de stres din mediul inconjurator, care pot duce la aparitia pielii uscate si a semnelor de imbatranire. Forever Hydrating Serum are in compozitie gel pur de Aloe vera si patru tipuri de acid hialuronic, fiecare jucand un rol esential in mentinerea hidratarii. Acidul hialuronic este intens hidratant, avand capacitatea sa retina de pana la 1.000 de ori greutatea lui in apa. Combinate, toate cele patru tipuri de acid hialuronic contribuie la mentinerea apei la nivelul straturilor superficiale ale pielii, precum si la rehidratarea din interior, asigurandu-i, astfel, tenului o mai mare elasticitate.
Aloe Activator
Acest produs, cu un continut de 98% gel pur de Aloe vera, ajuta la calmarea pielii, conferind tenului o senzatie de prospetime. Este ideal pentru toate tipurile de ten, in mod particular pentru cel sensibil, si contribuie la sanatatea pielii gratie vitaminelor A, C si E.
Forever Alpha E-Factor
Este un fluid emolient, antioxidant, cu textura delicata, imbogatit cu vitaminele A, C si E si alte ingrediente ce asigura pielii o protectie optima fata de actiunea nociva a radicalilor liberi, poluare, stres etc. Baza produsului este reprezentata de gelul nostru pur, stabilizat, de Aloe vera, cu toate proprietatile sale de refacere, hranire si hidratare. Este special conceput pentru a restabili hidratarea si elasticitatea si pentru a ajuta la prevenirea semnelor premature de imbatranire a pielii. Doar cateva picaturi zilnic vor creste nivelul de hidratare, asigurand necesarul de vitamina E.
Sonya Daily Skincare System
Poate fi destul de dificil sa oferi cadou produse de ingrijire a pielii. Doar pentru ca stii o anumita persoana de multa vreme nu inseamna ca ii cunosti si nevoile de ingrijire a pielii. Tocmai de aceea, Sonya daily skincare system poate fi un cadou extraordinar aproape pentru oricine din lista ta. Este o gama simpla, dar inovatoare, destinata in special tenului mixt si, de fapt, poate fi folosita de oricine. Tenul mixt oscileaza intre gras si uscat, in functie de anotimp sau de factorii de mediu. Sonya daily skincare system restabileste echilibrul pielii cu ajutorul a patru produse, care lasa tenul hidratat si catifelat. Avand la baza tehnologia de ultima generatie pe baza de gel, fiecare produs asigura tenului beneficiile din Aloe vera si extractele vegetale, precum si hidratare intensa, astfel incat totul patrunde in straturile profunde ale pielii, stimulandu-i functiile specifice.
Infinite by Forever
Daca exista un singur lucru pe care rutinele de ingrijire a pielii il au in comun, acesta este cat de usor ajungi sa treci de la un produs de ingrijire la altul. De la o crema treci la alta, apoi la alta si tot asa. Se aduna, astfel, extrem de multe si deseori ajungem sa nu mai tinem minte nici macar ordinea in care trebuie folosite. Daca rutina de ingrijire anti-aging a cuiva din lista ta de cumparaturi e la limita haosului, contribuie la restabilirea ordinii cu infinite by Forever. Acest sistem revolutionar, de ultima generatie imbina beneficiile aloei cu puterea stiintei, intr-o gama antiimbatranire extrem de usor de folosit, care asigura o hidratare intensa, reducerea liniilor fine si a ridurilor si cresterea nivelului de colagen din piele.

Câteva propuneri în plus de cadouri grozave
Aloe Bio-Cellulose Mask
Toate beneficiile plantei Aloe vera crescuta pe plantatiile Forever se ascund in fibrele acestei masti, care se pliaza perfect pe conturul fetei, ajutand la hranirea si hidratarea tenului in profunzime si la reducerea semnelor de imbatranire a pielii. Aceasta masca de ultima generatie nu necesita clatire.Tot ce trebuie sa faci la final este sa masezi delicat fata si decolteul, pentru ca serul ramas sa se absoarba in totalitate.
Acest toner facial echilibrant contine o combinatie unica de extract de alge si hialuronat de sodiu, ce hidrateaza si catifeleaza pielea, in timp ce extractul de castravete contribuie la imbunatatirea texturii tenului. Balancing Toner protejeaza tenul impotriva radicalilor liberi datorita extractului de ceai alb din formula, un antioxidant puternic, si aloei, a caror combinatie reprezinta completarea perfecta a rutinei zilnice de ingrijire a pielii. Reimprospateaza, rehidrateaza si echilibreaza pH-ul pielii, minimizand in acelasi timp aspectul porilor cu Balancing Toner.
Awakening Eye Cream
Combina ingrediente patentate cu peptidele, catifeleaza pielea sensibila din jurul ochilor, reducand semnificativ aspectul liniilor fine, al ridurilor si al cearcanelor. Aceasta formula revolutionara stimuleaza productia naturala de colagen, pentru o piele hidratata si tonifiata.
Aloe Body Wash & Aloe Body Lotion Combo
Folosite impreuna, cel mai nou gel de dus si cea mai noua lotiune de corp Forever confera pielii un aspect sanatos, catifelat, din cap pana in picioare.
Formula fara sulfati adaugati, Aloe Body Wash combina puterea de curatare delicata, dar eficienta cu ingredientele de regenerare cutanata, totul pentru a indeparta murdaria si a da pielii senzatia de prospetime si catifelare. Aloe Body Wash are un pH neutru, mentinand, astfel, pielea hidratata si catifelata. Ingredientul-cheie, Aloe vera, previne imbatranirea cutanata prin mentinerea hidratarii, in timp ce vitaminele A, C si E hranesc pielea si ii ofera un aspect luminos, sanatos.
Aloe Body Lotion este alegerea zilnica perfecta pentru o piele mai delicata si o senzatie de catifelare, hidratare si sanatate. Are o textura usoara si se absoarbe rapid, astfel incat gelul pur de Aloe vera si celelalte ingrediente de hidratare folosite sa ajunga exact acolo unde e nevoie de actiunea lor directa. Este alegerea perfecta pentru a fi folosita dupa Aloe Body Wash.
Afla mai multe despre produsele Forever de ingrijire a pielii pe baza de Aloe vera. Pentru mai multe produse si idei de cadouri, acceseaza foreverliving.ro. Aici vei gasi informatii despre orice tip de produse, de la cele de ingrijire a pielii, pana la suplimentele alimentare. Poti gasi ceva potrivit pentru oricine!
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.