#StaiAcasă?

O oportunitate inimaginabilă pentru fiecare
#StaiAcasa a devenit in ultimele luni mai mult decat un hashtag popular care a unit planeta intr-o misiune comuna. A devenit un stil de viata, o oaza de liniste si siguranta, o oportunitate de ne redescoperi pe noi, in ceea ce priveste capacitatile, limitele noastre si, de ce nu, o sansa la o viata profesionala mai buna. Ne ofera totodata si posibilitatea de a iesi castigatori in lupta cu o criza care ar vrea sa ne domine viitorul, dar care nu are nicio sansa atunci cand ne pozitionam ferm deasupra ei si o privim de la inaltimea actiunilor noastre. Insa cum facem asta?
seminarii onlinepng
In urma cu doua luni, nimeni nu s-ar fi gandit ca munca de acasa ar putea deveni ultimul trend in materie de cariera sau stil de lucru. Astazi, tot mai multe studii arata ca foarte multe persoane au descoperit avantajele incredibile ale lucrului de acasa si, mai mult decat atat, o mare parte dintre ele doresc sa se desprinda de statutul de angajati si sa incerce domeniul freelancing-ului sau antreprenoriatului. Flexibilitatea, siguranta, libertatea, castigul de timp, armonizarea muncii cu viata de familie, usurinta de a raspunde nevoilor afacerilor sau job-ului lor din confortul caminului – toate sunt avantajele pe care cei mai multi le-au descoperit de cand lucreaza de acasa. Iar oportunitatea de afacere Forever le acopera pe toate si ceva mai mult. Si au descoperit-o deja sute de persoane in lunile care tocmai au trecut. Ar putea fi si a ta! Cum? Avand aspiratii si visuri mari, vointa si respectand cateva lucruri care i-au pus pe multi pe drumul succesului Forever, poti deveni un antreprenor de exceptie si poti fi mai fericit si implinit lucrand de acasa, daca respecti cateva lucruri simple si la indemana oricui.
produse recomandatepng

1. Petrece timp de calitate cu tine și familia ta

Inainte sa fii nevoit sa stai in casa, cat de des aveai ocazia sa mananci in familie? Cat timp aveai sa citesti sau sa te joci cu copilul tau? Ultimele doua luni au fost o perioada extraordinara de a redescoperi viata de familie si de a petrece cu adevarat un timp de calitate alaturi de cei dragi, totul in acelasi timp in care ai activat si profesional sau ti-ai dezvoltat afacerea. Bucura-te de armonie in familie comunicand mai mult, gatind impreuna, citind, jucandu-va sau implicandu-va in tot soiul de activitati interesante.
2. Rămâi concentrat pe țelurile tale

Nimic din ce se intampla in exteriorul tau si al casei nu trebuie sa te indeparteze de visurile tale. Va veni ziua cand vei iesi in lume si nu vrei sa o iei de la capat, ci sa iti continui calatoria Forever in atingerea stimulentului dorit, a unui nivel nou in Planul de Marketing etc. Ramai concentrat pe ceea ce iti doresti si asigura-te ca nu trece zi in care sa nu lucrezi pentru ceea ce iti doresti. Si fa-o cu energia si bucuria cu care o faci dintotdeauna, avand grija sa iti incepi ziua cu gelul preferat din Aloe vera si un Forever Active Pro-B (ce combinatie puternica!). Continua cu ceaiul Forever Aloe Blossom Herbal Tea atunci cand iti suni contactele sau tii legatura cu echipa. Iar seara, bucura-te de rasfatul rutinei de infrumusetare cu o masca Aloe Bio-Cellulose si produse din gama Sonya sau infinite by Forever. Iar daca esti multumit, transforma bucuria ta intr-o inspiratie pentru altii. Gazduieste o prezentare de produse online!
banner 1png
3. Descoperă și redescoperă puterile online-ului
Poate cea mai mare sansa pe care miscarea #staiacasa ti-a oferit-o si ti-o pune in continuare la dispozitie este sa descoperi (in cazul in care nu o faceai inainte) si chiar sa redescoperi mediul online si ce poate face el pentru tine si visurile tale. De la aplicatii care te pot aduce mai aproape de oameni prin videoconferinte sau call-uri, pana la pagini de socializare sau, de ce nu, crearea unui blog nou in care sa iti prezinti povestea Forever, toate sunt oportunitati digitale care iti stau la indemana in orice moment, si pe care altii abia asteapta sa le cunoasca. Pentru ca viitorii membri ai echipei tale fac in aceste momente ceea ce faci si tu: rasfoiesc mediul online si isi cauta inspiratia si vocatia navigand printre zeci, chiar sute de pagini. De ce nu si prin a ta?!

4. Muncește și fă-o organizat și disciplinat

Nu lasa nicio zi la voia intamplarii, chiar daca stai in casa. Planifica-ti zilele cu atentie, incercand sa nu te indepartezi de la programul pe care il aveai inainte de aceasta perioada. Daca aveai intalniri cu echipa in anumite zile ale saptamanii, programeaza-le online. Daca aveai o prezentare de produse, creeaza un watch party pe Facebook cu toti cei interesati. Mergi la cumparaturi in zilele in care mergeai de obicei, suna-ti contactele in intervalul in care o faceai de obicei. Fa miscare impreuna cu echipa lunea, miercurea si vinerea, de la ora 09:30, pe grupul Forever FIT Romania, acolo unde Forever te invita la miscare, iti energizeaza diminetile si te aduc si mai aproape de telul de a arata si a te simti mai bine. Fara disciplina si organizare, nu exista rezultat, indiferent ca vorbim de munca sau activitati personale.
suplimentepng

Inspira-te in activitatea Forever din toate sursele si canalele pe care ti le punem la dispozitie:

Prezentari, training-uri si live-uri Forever:
  • In prima joi din luna organizam webinarul - Construieste-ti o echipa de Activi (ora 21:00)
  • In fiecare zi de joi - Online Business Opportunity Meeting (ora 20:00)
  • In a 3-a joi din luna organizam webinarul Go for Eagle, exclusiv pentru Manageri (ora 21:00)
  • In fiecare zi de luni, de la ora 20:00, avem webinarii despre produsele Forever cu dr. Corina Balan
  • In fiecare a doua si a patra zi de miercuri din luna, de la ora 13:00 avem “Pranzul Forever de Beauty si Lifestyle” cu demonstratii live in grupul Forever Romania FBO si/sau Youtube live.
cea mai frumoasa afacerepng
5. Ține-ți echipa aproape

Aceasta perioada, chiar daca restrictiile s-au mai relaxat, ramane propice pentru a reintra in contact cu colaboratori mai vechi, dar mai ales pentru a-ti tine echipa aproape. Cu siguranta, sunt multi cei din echipa ta care traiesc aceleasi sentimente de incertitudine, teama, angoasa si, poate, deznadejde ca multi oameni de pe intreg mapamondul. Este momentul ideal sa fii si mai aproape de ei. Orice vorba buna, calda, de incurajare, de la Sponsorul lor vine ca un impuls motivational puternic in activitatea lor Forever si le da increderea de care au nevoie pentru a continua. Fa-ti timp si aranjeaza-ti agenda astfel incat in fiecare zi sa dai cel putin 5 telefoane la persoane inscrise  direct de tine sau, pur si simplu, din echipa ta. Ia-le “pulsul”, sustine-i, incurajeaza-I si ofera-le astfel ceea ce au nevoie pentru a oferi la randul lor oportunitatea Forever si altor oameni.
6. Relaxează-te și bucură-te de ce ai

Trezeste-te in fiecare zi cu ganduri de recunostinta si multumire pentru fiecare zi care incepe. Pe langa paharul de Aloe Vera Gel, care ofera energie si hrana pentru corp, o gandire pozitiva, un mindset puternic si bucuria de a impartasi ceea ce ai cu cei de langa tine poate fi cel mai bun antrenament pe care il poti exersa azi pentru un maine de succes.


Pentru foarte multi, izolarea intre peretii casei, care dureaza deja de foarte multe saptamani, s-a transformat intr-o inchisoare care gazduieste anxietatea, neputinta, depresia, plictisul si tristetea. In acest fel, trec pe langa ei oportunitati si sanse care le-ar putea schimba viata daca si-ar muta atentia, gandurile si actiunile spre cateva lucruri si activitati care, odata iesiti din case, le-ar putea oferi sansa unei noi destinatii in succesul personal si profesional deopotriva.
Suntem cu totii in aceasta poveste interesanta al carei sfarsit ne va gasi invingatori pe toate planurile. Pentru ca ducem povestea Forever mai departe. Impreuna, ca de obicei!
banner blog noupng