Sărbătorește dragostea cu daruri inspirate Forever!


Luna iubirii ne da intalnire cu dragostea si modurile prin care ne aratam recunostinta si aprecierea pentru cei dragi. Cele mai frumoase cadouri sunt cele traite si impartasite cu familia, cu echipa, cu prietenii – pentru ca iubirea este liantul succesului in compania noastra. Forever ramane o sursa de inspiratie inepuizabila de daruri pentru iubirea pe care o porti persoanelor speciale din viata ta.

Astazi am ales un kit de produse Forever unic, care ofera o ingrijire pe masura in special pentru tenul mixt, dar nu numai. Sonya Daily Skincare Kit contine 4 produse cu textura light, racoritoare, care nu incarca tenul.

Alege un demachiant blând și revigorant

Machiajul, desi necesar adesea, este un factor de “stres” pentru ten, facand pielea sa para terna si obosita.

Sonya refreshing gel cleanser are tot ce-i trebuie pentru a-ti curata tenul in profunzime si a-l revigora:
Demachiant sub forma de gel racoritor, cu efect de improspatare
• Bogat in gelul nostru de Aloe vera
• Imbogatit cu agenti puternici de hidratare – ulei de Baobab presat la rece (premiat pentru acizii grasi nesaturati), care calmeaza si hidrateaza.
• Fortifiat cu aminoacizi din mere si hidroxiacetofenona – o combinatie ideala pentru tenul mixt, si nu numai, care ofera vitalitate si “energie”, ajutand pielea sa isi recapete treptat stralucirea.
• Contine fruct de acacia concinna din junglele tropicale asiatice cu rol de agent natural de curatare a machiajului, impuritatilor si a celulelor moarte.
• Textura sub forma de gel este ideala – nu incarca pielea, o racoreste si o calmeaza instantaneu.


Înlocuiește produsele exfoliante cu măști care uniformizează pielea


Produsele special create pentru exfoliere sunt utile pentru a indeparta urmele de machiaj, murdarie si celulele moarte.

Sonya refining gel mask este produsul dupa care tenul tau tanjeste:
•    Se aplica usor, nu necesita clatire si actioneaza in timpul noptii.
•    Are o formula bogata in gel de Aloe vera.
•    Contine extracte vegetale si botanice – mar, trifoi, bambus coreean, lemn dulce – cu puternice efecte hidratante si antioxidante.
•    Contine uleiuri speciale din seminte de morcovi, de busuioc, din boabe de soia.
•    Hraneste si uniformizeaza nuanta pielii atunci cand dormi (prin stimularea functiilor naturale ale corpului in timpul somnului, masca ajuta la mentinerea echilibrului, controland uleiurile secretate si oferind tenului luminozitate).

Folosește un produs de iluminare

Un produs care iti ajuti chipul sa isi recapete luminozitatea, stralucirea si vitalitatea, sa reduca aspectul porilor dilatati si sa uniformizeze aspectul pielii este intotdeauna binevenit.

Sonya refining gel mask contribuie la obtinerea acestor efecte pe timpul noptii, dar uneori ai nevoie si de alti aliati pentru a-i spori efectele, astfel incat tenul sa isi recapete aspectul catifelat si neted in cel mai scurt timp. Iar Sonya illuminating gel este produsul ideal pentru asta:
•    Se aplica pe tenul curatat in prealabil.
•    Uniformizeaza aspectul tenului, datorita peptidelor incapsulate in gel cu absorbtie rapida, dar si a mixului unic de alge verzi si brune.
•    Contine ingrediente de origine asiatica (si stim deja ca asiaticele detin secretele longevitatii si frumusetii), radacina de lemn dulce, extracte vegetale si aloe, toate contribuind la echilibrarea diferentelor de ton ale pielii, lasand-o moale, catifelata si stralucitoare.


Oferă-i tenului un răsfăț hidratant și hrănitor

Tusa finala in rutina de ingrijire consta intotdeauna in crema de fata.

Sonya soothing gel moisturizer ofera tenului puterea de a-si regasi stralucirea:
•    Se prezinta sub forma de gel, aplicandu-se mai usor si patrunzand rapid in piele, acolo unde este nevoie de el.
•    Contine peste 10 extracte naturale din plante si uleiuri (extract de mar, de rodie, de smochine, de dude, de ginkgo biloba, esteri din jojoba si ulei de masline), care impreuna cu beta-glucanul extras din ciuperci, colagenul hidrolizat si extractul din mar calmeaza, redau elasticitatea si hidrateaza foarte intens pielea.
•    Acidul linoleic si colagenul hidrolizat sunt ingrediente binecunoscute pentru efectele lor in lupta contra imbatranirii pielii.
•    Nu in ultimul rand, vrem ca pielea sa se simta proaspata, catifelata si moale la atingere, efecte care sunt asigurate de gelul infuzat cu uleiuri din coaja de mandarine, musetel si bergamota.

Natura se imbina cu stiinta in crearea acestor formule revolutionare pe baza de gel, datorita carora beneficiile Aloe vera ajung exact acolo unde pielea are cea mai mare nevoie de ele, printr-o textura lejera, care lasa tenul proaspat si intinerit.
BANNER BLOG 2png