Sănătatea mâinilor tale - o prioritate Forever


Mâinile curate - cel mai mare atu pentru sănătate
Igiena mainilor a fost si este cel mai discutat si dezbatut subiect al anului in ceea ce priveste sanatatea. Si pe buna dreptate. Mainile tale nu sunt atat de curate pe cat crezi. Poate ca nu se vad, dar microbii sunt prezenti in fiecare secunda pe ele, se inmultesc si rezista ore in sir.

Știai că...
•    80% dintre afectiuni se transmit prin atingere?
•    mainile intra in contact cu aproximativ 10 milioane de bacterii in fiecare zi?
•    in medie, atingi cam 300 de suprafete la fiecare 30 de minute, expunandu-te la nu mai putin de 840.000 de germeni?
•    germenii pot supravietui pe mainile tale in jur de 3 ore?
Sa ai mainile curate este cel mai simplu si important lucru pe care il poti face pentru a impiedica raspandirea germenilor si pentru a fi sanatos. In medie, oamenii se spala pe maini de 8 ori pe zi, dar Consiliul Global pentru Igiena recomanda ca acum spalarea sa se faca mai des, in special inainte si dupa anumite activitati, pentru a contribui la prevenirea raspandirii germenilor. Sigur ca spalatul pe maini reprezinta metoda cea mai eficienta si mai rapida pentru maini curate si pentru o viata sanatoasa.

Conceput din gel pur, stabilizat, de Aloe vera si agenti naturali de curatare, formula blanda Aloe Hand Soap iti curata mainile si in acelasi timp lasa pielea catifelata.
 
Cum te speli corect pe maini?
•    Umezeste-ti mainile sub jetul de apa si apoi pune o cantitate mica de Aloe Hand Soap in palma.
•    Freaca mainile viguros, timp de 20 de secunde, distribuind spuma sapunului pe toata suprafata palmelor si intre degete.
•    Asigura-te ca te clatesti corespunzator cu apa calduta.
•    Usuca-ti bine mainile cu un prosop de hartie si inchide robinetul folosind prosopul.
4bdc9da9-a5ff-4ee0-99d9-0d50e5b45a59png


Dar ce faci atunci când nu ai la îndemână apa și săpun?
În acele momente, intervine Forever Instant Hand Cleanser, un produs ale carui avantaje le descoperim cu fiecare utilizare, cu fiecare flacon cumparat.
 Ce este și ce conține Forever Aloe Instant Cleanser?

Este produsul de curatare rapida a mainilor, care nu trebuie sa lipseasca din nicio geanta sau rucsac, in nicio zi. Este gata sa te poarte in cele mai frumoase si lipsite de riscuri aventuri, impreuna cu cei dragi, oferindu-ti siguranta ca mainile tale sunt curate si protejate oricand si oriunde te-ai afla.
Este disponibil in ambalaj de 250 de ml, pentru ca intreaga familie sa beneficieze de puterea lui, indiferent cat de numeroasa este.
Puternic si racoritor, produsul nostru abunda in Aloe vera, contine 70% alcool si are un miros proaspat de citrice.


Beneficii cheie:
 
•    Uscare rapida, fara senzatie lipicioasa
•    70% alcool
•    Aplicare usoara, fara necesitatea clatirii
•    Formula eficienta pentru curatare si protectie
•    Hidratare cu Aloe vera
•    Miros racoritor si proaspat de citrice
•    Ideal pentru a fi folosit acasa, in exterior sau in calatorii
•    Disponibil in varianta de 250 ml, perfect pentru intreaga familie
Cum îl folosești?
Foloseste Forever Instant Hand Cleanser atunci cand nu ai la indemana apa si sapunul - dupa ce ai atins suprafete din locuri publice, precum cosul de cumparaturi sau clanta unei usi, si de fiecare data inainte de a manca sau de a pune mana pe fata atunci cand esti pe afara. Ia-l cu tine oriunde calatoresti si foloseste-l ori de cate ori simti nevoia. Aplica produsul in palme si freaca-le viguros timp de 30 de secunde, pana cand mainile sunt complet uscate.
De acum, e mai ușor să folosești
Forever Instant Hand Cleanser!
Asa cum stiti, la 1 septembrie am dat startul in cursa pentru maini sanatoase, curate si hidratate cu Forever Instant Hand Cleanser. Mai ales ca a inceput scoala, se deschid facultatile si din ce in ce mai multi ne intoarcem la birou.
Forever Instant Hand Cleanser este, cu adevarat, prietenul care la nevoie se cunoaste. Si acum are si aliati! E mai usor ca niciodata sa il folosesti, pentru ca la fiecare doua produse plasate pe o comanda in luna septembrie, iti daruim un recipient de 90 ml reutilizabil, personalizat Forever.
4bdc9da9-a5ff-4ee0-99d9-0d50e5b45a59png

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.