Puterea poveștii personale: faptele spun, poveștile vând!

Gandeste-te la ultima data cand ai recomandat unei persoane un restaurant bun, un magazin nou sau o experienta frumoasa. Probabil ca abia ai asteptat sa le povestesti despre ele si sa impartasesti lucrurile care au facut ca mancarea, cumparaturile sau evenimentul respectiv sa fie special.

Puterea povestii personale poate schimba complet afacerea noastra. Ai observat ca atunci cand ai povestit prietenilor tai despre un restaurant sau un film nou i-ai convins aproape imediat sa il incerce?
seminarii onlinepng
Lumea in care traim astazi demonstreaza ca recomandarile si parerile altor oameni sunt cele mai eficiente in a influenta oamenii. Mai mult decat atat, cei mai multi oameni cumpara un produs doar dupa ce citesc parerea altcuiva despre el. Un studiu realizat de BrightLocal despre importanta parerilor consumatorilor a aratat ca 88% dintre oameni au la fel de multa incredere in parerile exprimate online de consumatori pe cat au in recomandarile facute de prieteni apropiati.

Stă în natura noastră să împărtășim lucrurile bune.

Emotia este cea care ne face sa impartasim – este dorinta ca ceilalti sa aiba parte de aceleasi experiente pozitive si de a simti entuziasmul si bucuria pe care le-am trait si noi. Este intrinsec legata de ideea de a-i ajuta pe altii si este unul dintre motivele principale pentru care afacerea noastra functioneaza. Deoarece vrem sa impartasim lucruri despre care credem ca ii ajuta pe altii sau care ii vor face sa se simta bine. Ne dorim ca ei sa se bucure de aceleasi produse ori de oportunitatea de afacere care noua ne-a schimbat viata in bine.
produse recomandatepng
De peste 42 de ani, crestem pentru ca fiecare dintre voi iubeste produsele noastre si doreste sa le prezinte si celorlalti. Exista cinci lucruri in afacerea noastra care reprezinta si principalele motoare ale modelului nostru de business:
1.    Fii Activ cu 4 p.c.
2.    Foloseste produsele
3.    Promoveaza produsele
4.    Sponsorizeaza in fiecare luna
5.    Califica-te la fiecare stimulent


Cum le poți folosi în avantajul tău?

E simplu. Incepe sa folosesti produsele cu regularitate si sa devii un produs al produselor. Apoi gaseste cel mai bun loc in care sa lasi comentarii despre experienta ta cu ele. Posteaza povestile si interactiunea ta cu produsele Forever pe paginile/site-urile personale. Lasa recomandarile si opiniile tale in sectiunea de comentarii a paginii oficiale de Facebook sau pe site-ul de comenzi. Desigur, nu rata nicio oportunitate de a vorbi cu cat mai multi oameni despre produsele pe care adori sa le folosesti.

Esti deja un consumator fidel, care foloseste mai mult de cinci produse Forever pe zi? Daca nu, este timpul sa iti formezi noi obiceiuri. Incepe prin a accepta provocarea C9. Este o oportunitate grozava de a-ti forma obiceiuri alimentare sanatoase si o rutina de exercitii fizice inainte de mult asteptatele sarbatori de iarna. In plus, este o modalitate perfecta de a te familiariza cu un produs care ofera rezultate imediate si de a impartasi experienta ta cu alti oameni care vor sa faca o schimbare in viata lor.
banner 1png
Promovarea produselor este calea prin care iti construiesti o retea puternica de consumatori. Este un aspect esential pentru cresterea unei afaceri Forever sanatoase. Oamenii care sunt pasionati de produsele noastre, care arata si se simt mai bine datorita lor merg si prezinta experienta lor cu acestea si altora. Acest tip de experienta tinde sa devina contagios.

Gandeste-te la cat de multe impartasesti in afacerea ta – si nu ne referim la prezentarile 1 la 1 sau cele de business, ci la adevarata promovare. Atunci cand vorbesti despre produse din experienta personala, te conectezi emotional cu ceilalti. Esti autentic in dorinta de a le vorbi despre ceva ce iubesti si de a-i ajuta, nu doar pentru a le vinde. Cred ca daca impartasesti din experienta personala, construiesti o legatura mai puternica, iar ajutandu-i pe altii, afacerea ta doar va creste.
Continua sa impartasesti tot ce iubesti la Forever – e pur si simplu firesc.
Articol preluat din mesajul Presedintelui Forever Living Products International, Gregg Maughan
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
suplimentepng