Pielea ta, vedetă în acest sezon


Doar pentru ca soarele nu arde la fel de puternic ca vara si trebuie sa ne imbracam gros, nu inseamna ca pielea trebuie neglijata. Acorda-i atentie corpului tau de la interior spre exterior cu cateva obiceiuri Forever care iti rasfata pielea din cap pana in picioare.

Stim deja ca pielea este cel mai mare organ al corpului si cel mai expus factorilor de mediu si provocarilor urbane. Cand vine vorba de o piele frumoasa si sanatoasa, nu sta chiar totul in produsele de ingrijire pe care le folosesti, ci in stilul de viata pe care il alegi.

Pornind de la ideea ca ingrijirea pielii necesita o abordare multidisciplinara si cel mai important este modul in care transformi obiceiurile bune intr-o rutina simpla, fara batai de cap, am creat un ritual de ingrijire in 8 pasi, usor de integrat in agenda ta si asa incarcata.

1. Încearcă suplimentele frumuseții


Lansat de curand si pe piata din Romania, Forever Marine Collagen a fost premiat in 2022 cu aur la Gala Global Makeup Awards si bronz la Gala Pure Beauty Awards de la Londra. Formula produsului combina colagenul premium hidrolizat cu alti nutrienti cheie, pentru ca tu sa te bucuri de pielea luminoasa, intinerita si catifelata la care visezi, de un par superb, unghii frumoase, un tonus perfect si o stralucire incredibila.

Firming complex, din gama infinite by Forever, lupta impotriva imbatranirii premature a pielii, de la interior spre exterior. Cum? Prin complexul strategic gandit de vitamina C, biotina si colagen marin. Vitamina C are un puternic rol antioxidant si sprijina formarea colagenului pentru functionarea normala a pielii, iar biotina contribuie la mentinerea sanatatii normale a pielii.

2. Folosește dischete demachiante


Evita raspandirea bacteriilor pe suprafata pielii atunci cand folosesti degetele si apeleaza mai degraba la dischetele din bumbac pentru indepartarea machiajului. Foloseste un demachiant bland, hidratant si bogat in nutrienti, asa cum sunt Sonya Refreshing Gel Cleanser si Hydrating Cleanser, si aplica-l pe o discheta inainte de a incepe procesul de demachiere. Pielea ramane catifelata, perfect curatata si pregatita pentru urmatorul pas din ritualul de ingrijire.

3. Bea pentru pielea ta


Stim deja ca frumusetea izvoraste din interior. Forever Aloe Vera Gel este bogat intr-o multime de nutrienti esentiali pentru piele, plus vitamina C, care contribuie la formarea normala a colagenului si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Ia-ti portia de gel in fiecare zi si bucura-ti pielea cu un festin de nutrienti esentiali.

4. Protejează-ți tenul de razele UV


Aloe Sunscreen este secretul protejarii pielii in orice anotimp. Crema de protectie solara nu trebuie folosita doar vara. Tenul necesita protectie UV in orice anotimp, fiind cea mai expusa zona a corpului la soare.

5. Curață-ți pielea în profunzime


In fiecare moment, de pe pielea noastra se desprind mii de celule moarte. Nu toate se desprind complet si cad, motiv pentru care pielea incepe sa-si piarda din stralucire si sa para terna si obosita. In plus, nutrientii nu mai sunt asimilati corespunzator in epiderma, porii se blocheaza, aparand astfel comedoanele, punctele negre sau iritatiile, care tind sa fie mai frecvente atunci cand celulele moarte stationeaza mai mult decat ar trebui pe pielea ta. In gama Forever esti norocos sa poti alege intre doua produse la fel de bune pentru exfoliere:
Smoothing exfoliator din gama Targeted Skincare uniformizeaza tenul si textura pielii cu ingrediente precum bambus, microsfere din ulei de jojoba, extracte naturale si Aloe vera. Iar premiile pe care le-a primit de-a lungul anilor ne fac #ForeverProud:
  • Premiul „highly commended (foarte apreciat)”, in categoria celor mai bune produse noi pentru ingrijirea pielii in 2018
  • Prestigiosul premiu ”Women & Home” pentru categoria ”Cel mai bun exfoliator pentru utilizare zilnica” in cadrul Beauty Awards 2021
  • Premiul pentru"highly commended" (foarte apreciat) la categoria "Inovator si sustenabil", in cadrul Beauty Awards 2022 (ASOS)
Forever Aloe Scrub inseamna mai mult decat curatarea in profunzime a epidermei. Datorita compozitiei sale unice, bazate pe gel stabilizat de Aloe vera si microsfere solide din ulei de jojoba, Aloe Scrub este suficient de delicat pentru a putea fi folosit zilnic, dar suficient de puternic pentru a permite exfolierea eficace a celulelor moarte si a-ti lasa astfel pielea sa respire si sa straluceasca.

6. Sfidează îmbătrânirea


Firming Serum, premiat deja in UK pentru performantele sale in domeniul ingrijirii tenului, este secretul tau impotriva imbatranirii tenului si produsul care credem noi ca nu trebuie sa-ti lipseasca din trusa zilnica de ingrijire. Serumul potenteaza proprietatile gelului de aloe cu tripeptide-2 si peptide din trei aminoacizi care mimeaza procesele naturale ce au loc la nivel cutanat, pentru a spori fermitatea pielii si a reduce ridurile. S-a demonstrat, in cadrul studiilor clinice, ca aceste ingrediente au imbunatatit in mod semnificativ elasticitatea pielii, fiind recunoscute si pentru capacitatea de a combate progerina, o proteina daunatoare, al carei nivel creste odata cu inaintarea in varsta si care afecteaza negativ tenul.

7. Rasfață-ți din când în când tenul


Alege intotdeauna o masca blanda cu pielea ta, bogata in nutrienti si puternic hidratanta. Sonya Refining Gel Mask are o formula bogata in Aloe vera, extracte vegetale si agenti naturali de hidratare, hranind si uniformizand nuanta pielii. Ajuta la mentinerea echilibrului, controland secretia de sebum, si confera luminozitate tenului.

8. Hrănește-ți pielea din interior


Pe langa produsele de ingrijire si infrumusetare, alimentatia joaca un rol crucial in sanatatea si aspectul pielii. Specialistii in nutritie sustin ca legumele si fructele care contin cantitati crescute de zinc, iod, cupru, vitamina A si C si vitaminele B2 si B3 sunt si cele de care pielea are cel mai mult nevoie. Printre cele mai bogate alimente in astfel de nutrienti se numara merisoarele, radacinoasele, legumele cu frunze verzi, sparanghelul sau broccoliul. Biotina este un alt nutrient esential pentru sanatatea pielii. O poti procura din consumul echilibrat de fructe oleaginoase - nuci, alune pecane, migdale si seminte de floarea-soarelui.
Chiar si iarna, cu rutina de ingrijire corecta si produsele Forever mereu la indemana, pielea poate continua sa fie atuul frumusetii tale, indiferent de gradele din termometru. Pregateste-te sa te simti si sa arati mai bine ca niciodata!
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng