Pielea ta iubește Aloe vera


Nu poti sa-ti schimbi tipul pielii, dar poti sa ai grija ce produse folosesti pentru hidratare, astfel incat sa-i satisfaci cat mai bine nevoile. Forever Living iti pune la dispozitie o gama larga de creme si lotiuni potrivite fiecarui tip de piele. Va invitam sa aruncam impreuna o privire asupra celor mai populare produse din aceasta gama, pentru a fi mereu informati atunci cand le recomandati clientilor.


De bază pentru îngrijirea pielii


Indiferent de varsta sau tipul de ten, hidratarea este etapa cea mai importanta parte a rutinei zilnice de ingrijire a pielii. Principalul motiv pentru care ar trebui sa nu sari niciodata peste etapa hidratarii este protejarea pielii fata de agresiunile din mediul extern. Acest lucru ajuta la controlul procesului de imbatranire, una dintre preocuparile majore ale celor mai multi oameni. Gama de emulsii si creme Forever Living pentru hidratare este cu atat mai benefica pentru piele cu cat are, ca ingredient principal, gelul nostru stabilizat de Aloe vera.
produse recomandatepng

Ce face gelul de Aloe vera atât de special ca agent de hidratare?


Aloe vera este o planta adaptogena, asadar toate produsele noastre pot fi recomandate oricarui tip de piele, deoarece gelul de aloe se adapteaza nevoilor cutanate individuale”, explica Louise Riley, consultant in cadrul Forever UK. Gelul de Aloe vera din compozitia produselor noastre pentru hidratare mai are si o alta functie unica: abilitatea sa de a transporta ingredientele – cheie acolo unde este cea mai mare nevoie de ele. „Transporta alte ingrediente vitale din formula produsului in straturile profunde ale pielii, unde sunt necesare pentru productia de celule noi, spre deosebire de alte ingrediente care nu trec de bariera epidermei”, mai spune Louise.

Îți cunoști pielea?


Produsele noastre contin ingrediente specifice, care se pliaza nevoilor individuale ale fiecarui tip de piele.
cea mai frumoasa afacerepng

Pielea cu tendință de îmbătrânire

Gama Infinite by Forever este ideala pentru pielea cu tendinta de imbatranire, deoarece contine multe ingrediente active menite sa combata semnele imbatranirii, dintre care amintim peptidele, colagenul, extractele vegetale, hialuronatul de sodiu, care confera tenului hidratare intensa si luminozitate.

Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream este perfecta pentru pielea matura, deoarece contine extract din scoarta de pin, despre care cercetarile arata ca este benefic pentru sinteza colagenului. Coaja de pin ajuta, de asemenea, la reducerea pierderii de acid hialuronic, necesar pentru mentinerea nivelului de hidratare. Acest lucru este foarte important, deoarece productia naturala de acid hialuronic scade odata cu varsta.

Nu uita ca expunerea la soare este una dintre principalele cauze ale aparitiei ridurilor, petelor si depigmentarilor cutanate. Asadar ai grija sa nu-ti lipseasca Aloe Sunscreen, cu factor de protectie impotriva razelor UVA si UVB.

Pielea uscată și sensibilă

Daca pielea ta sau a clientului tau este uscata, sensibila si predispusa la iritatii, Aloe Propolis Creme este alegerea ideala. Aceasta crema cu textura bogata, onctuoasa, hidrateaza pielea si calmeaza iritatiile. Combinatia speciala de Aloe vera, propolis natural (o substanta produsa de albine pentru a-si dezinfecta si proteja stupul) si musetel ajuta la mentinerea texturii si culorii pielii.

Pielea cu tendință de îngrășare și mixtă

Pielea cu tendinta de ingrasare este susceptibila sa „straluceasca” pe toata durata zilei, aspect deseori greu de controlat, mai ales daca esti machiata si temperatura este ridicata. Alegerea cremei hidratante potrivite poate combate aceasta problema. Sonya Soothing Gel Moisturizer din gama Sonya Daily Skincare este ideal pentru pielea grasa sau mixta, asigura o baza foarte buna pentru machiaj si ajuta la reducerea tendintei de stralucire a tenului. Este produsul perfect atat ca pregatire pentru machiaj, cat si pentru toate momentele in care iti doresti un plus de prospetime si un aspect mat pentru tenul tau. Ajuta, de asemenea, la reducerea porilor, o problema des intalnita in cazul tenului cu tendinta de ingrasare.
BANNER BLOG 2png

Versatile și de nelipsit

Hydrating Serum, bogat in Aloe vera pura si patru tipuri de acid hialuronic si premiat cu Argint la categoria „Produse Premium Anti-Aging”, in cadrul „Pure Beauty Awards 2020”, este ideal pentru hidratarea profunda a pielii.

R3 Factor Skin Defense Creme contribuie la RETENTIA apei si mentinerea nivelului de hidratare, la RESTABILIREA elasticitatii si la REINNOIREA aspectului epidermei, datorita formulei bogate in gel stabilizat de Aloe vera, colagen solubil, alfa-hidroxi acizi, vitaminele A si E, ingrediente vitale sanatatii pielii.

Aloe Vera Gelly este un alt produs versatil si de nelipsit, intens hidratant, perfect pentru persoanele care nu agreeaza cremele cu textura grasa. Poate fi, de asemenea, folosita atat pentru ten, cat si pentru corp, fiind ideala si pentru calmarea iritatiilor cutanate.
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng