Partenerii Forever se prezintă: Carolina Codău, Botoșani

codau carolinadaniela brasoveanu nicusor plosnita manageri flp forever living products business bacau

Ceea ce vedeți în spatele meu este scena de la sala Lux Divina, din Brașov, pe care am urcat în cadrul Succes Day, în data de 17 nov. 2018. Pe chipul meu se citesc emoțiile, desigur, pentru că mă aflam în fața a câteva sute de oameni plini de entuziasm și bucurie, care aplaudau și ne încurajau pe toți aceia care eram pentru prima dată la un astfel de eveniment!

Am urcat pe scenă pentru că iubesc produsele Forever Living Products! Atât eu cât și ceilalți membri ai familiei mele, soțul și trei copii, le folosim și suntem extrem de încântați de ele. De aceea le recomandăm tuturor celor care își doresc o viață mai bună!

ACUM, poți intra în posesia produselor, cu DISCOUNT! 


Facebook | E-mail | Telefon

Eu sunt Forever Business Owner! carolina codaucardio healthdaniela brasoveanu nicusor plosnita manageri flp forever living products business bacau 15.000 pentru Forever!

La Brașov, în cadrul evenimentului Succes Day am conștientizat forța unei echipe omogene și unite! Este o manifestare la care trebuie să participi, pentru a întelege DE CE Forever!

Vrei să te alături echipei noastre? Contactează-mă!



carolina codaucardio healthdaniela brasoveanu nicusor plosnita manageri flp forever living products business bacau

Împreună cu echipa mea de învingători!

Prietenii mei din Bacău, o relație spirituală care mă încarcă energetic! Oameni care sunt într-o continuă căutare a valorilor, daruind la rândul lor valoare!

Vino și tu alături de noi! Contactează-mă acum!


Facebook | E-mail | Telefon


carolina codaudaniela brasoveanu nicusor plosnita manageri flp forever living products business bacau

Experiența mea

"Cunosc produsele Companiei Forever de mai mulți ani. Am avut încă de la început satisfacții cu tot ce am folosit, începând cu produsele de îngrijire corporală: pasta de dinți Bright Toothgel, fiind cu ingrediente benefice, fără fluorul atât de toxic, apoi șamponul cu Aloe și Jojoba, care curăța perfect pielea capului, dar fără a provoca alergii, Hand Soap, un săpun valoros pe care îl folosesc nu doar pe mâini...apoi suplimentele naturale care mă ajută să am energie, să mă pot concentra la muncă, să fiu permanent în formă. Și cei trei băieți ai mei au început să aprecieze gelul de Aloe, după ce s-au informat despre proprietățile lui!"  

  Carolina Codău, Forever Business Owner




carolina codaudaniela brasoveanu nicusor plosnita manageri flp forever living products business bacau

O mare familie unită!

O familie cu zeci de milioane de distribuitori de produse cu Aloe Vera în toată lumea!

Și tu poți deveni ACUM partener Forever! Contactează-mă!