Ochii tăi merită răsfățul awakening eye cream

Demachiant, scrub, toner, crema de zi, crema de noapte... toate se regasesc in trusa ta de ingrijire. Cu atat de multe produse pe care le folosesti zilnic, poate te intrebi de ce nu sunt suficiente, de ce ar trebui sa incluzi pe lista si crema dedicata special ochilor. Cu ce este ea diferita de crema normala de fata? N-o poti folosi pe aceasta si pentru conturul ochilor? Raspunsul este simplu: NU.
 
Motivul este si el la fel de simplu: pielea din zona ochilor mult mai sensibila decat restul tenului si, prin urmare, mult mai predispusa la agresiunile mecanice si mai greu de ingrijit.
cea mai frumoasa afacerepng
Pleoapa este cea mai subtire piele de pe corp si, intrucat clipim de cel putin 10.000 de ori pe zi, pielea din jurul ochilor este prima care tradeaza semnele imbatranirii. In plus, radiatiile solare, poluarea din mediul inconjurator, stresul, lipsa somnului, expresiile faciale sau agresiunile mecanice din timpul demachierii si chiar banalul frecat la ochi sunt resimtite foarte intens in aceasta zona. De aceea, avem nevoie de produse special formulate pentru a asigura o hidratare optima si a preveni aparitia ridurilor.

Ne propunem sa-ti aratam de ce crema pentru conturul ochilor e bine sa devina (daca nu este deja) un must-have in trusa ta de ingrijire, indiferent de varsta. Cu cat o incluzi mai devreme in rutina ta zilnica, cu atat mai mult va putea amana aparitia semnelor vizibile ale imbatranirii in aceasta zona, iar pielea isi va pastra elasticitatea si fermitatea pentru mai mult timp.
banner blog noupng

De ce ar trebui sa utilizam crema de ochi?

Indiferent de problema cu care te confrunti: cearcane sau pungi, pleoape umflate, linii fine sau riduri de expresie, crema de ochi care contine ingrediente active pretioase, regenerante si hidratante te poate ajuta. Si chiar daca te numeri printre cei neafectati inca de aceste inconveniente, nu ocoli cremele dedicate special ochilor: combat senzatia de oboseala si te ajuta sa ai o privire mai luminoasa si ochi mai limpezi.

Prin awakening eye cream din gama targeted skincare, Forever are grija de pielea fina si delicata din jurul ochilor cu o formula speciala, fara parfum, pe baza de Aloe vera, colagen marin, butilen glicol, peptide si extracte vegetale.

•    Aloe vera reprezinta baza acestei formule, datorita efectelor intens hidratante.

•    Peptidele sunt fragmente de proteine compuse din aminoacizi care ajuta pielea sa-si pastreze textura si fermitatea.

•    Colagenul cu masa moleculara mica, prin puterea mare de hidratare si fermitatea pe care o confera pielii, joaca un rol esential in reducerea aparitiei ridurilor si are un puternic efect antiimbatranire, stimuland totodata producerea naturala de colagen la nivel cutanat.

•    Butilen glicolul este unul dintre cele mai puternice ingrediente din aceasta crema, dovedindu-si eficienta in reducerea umflaturilor si cearcanelor intunecate de sub ochi in mai putin de 15 zile de la prima utilizare. Butilen glicolul ajuta la o mai buna penetrare a substantelor active in straturile cutanate profunde, sporind, astfel, eficacitatea cremei. Totodata, confera produsului o textura lejera si o consistenta usoara, care transforma ritualul de ingrijire a ochilor intr-o experienta unica si extrem de agreabila. Fiind un excelent agent umectant, butilen glicolul extrage apa din tesuturi, hidratand in acelasi timp celulele in profunzime si jucand, astfel, un rol important in prevenirea si reducerea ridurilor.
 
•    S-a demonstrat stiintific ca revolutionarul amestec dintre extractul din scoarta de Albizia Julibrissin (arborele de matase) si rutozida folosit in crearea produsului are efect natural de lifting a pleoapei superioare,
awakening eye cream dovedindu-si astfel puterea remarcabila in ingrijirea corecta a ochilor.

•    Formula produsului a fost imbogatita cu hialuronat de sodiu, un derivat al binecunoscutului acid hialuronic, al carui principal atu il reprezinta marimea moleculara mai mica si, prin urmare, absorbtia mai eficienta in piele.

Toate aceste ingrediente puternice fac din awakening eye cream o formula unica, exclusivista pentru ingrijirea ochilor, cu o textura usoara, aproape ca un gel, ce se absoarbe rapid in piele, estompand ridurile si diminuand aspectul cearcanelor prin actiunea de fortifiere a retelei vasculare. Ochii vor dobandi un aspect proaspat, tanar si revigorat, iar privirea limpede si luminoasa va cuceri fara indoiala.

BANNER BLOG 2png
Cum aplicam corect crema de ochi?
•    Incepem intotdeauna cu demachierea si tonifierea tenului, dimineata si seara, cu produsele preferate din gama infinite, sonya daily skincare & targeted skincare.

•    Apoi aplicam o cantitate cat un bob de mazare de awakening eye cream, prin tapotare usoara, in jurul si sub zona ochilor. E de preferat sa folosim degetul inelar, care are cea mai putina forta si exercita, deci, cea mai mica presiune asupra acelei zone foarte delicate.

•    Sau putem aplica awakening eye cream prin masaj usor, din coltul intern al ochiului catre cel extern. Ritualul de ingrijire poate fi completat cu momentul de presopunctura care ajuta in procesul de drenaj: din aproape in aproape, cu degetul inelar si mijlociu, apasam moderat de-a lungul osulului orbital, incercuind practic ochiul.
arati mai binepng
Extra sfat:
•    Daca problema cu care ne confruntam sunt pungile de sub ochi, poate fi de ajutor sa pastram crema in frigider. Efectul racoritor si decongestionant va fi garantat.

•    Crema de ochi este si o baza excelenta pentru machiaj. Anticearcanul se va aplica mai usor si mai uniform daca pielea din jurul ochilor este bine hidratata.
detaliipng
Este suficient sa o asculti macar o data pe Holly Stout, Director de Cercetare si Dezvoltare a Produselor la Sediul Central Forever din SUA, ca sa te indragostesti iremediabil de aceste produse la care ea si intreaga echipa de cercetare lucreaza cu atata pasiune. Iata ce ne-a spus despre crema de ochi din gama targeted skincare:

awakening eye cream a fost special conceput pentru a va oferi o experienta suprema de ingrijire a ochilor. Este unul dintre produsele de care sunt cea mai mandra. Le-am spus tuturor ca il sustin si as concura cu el cu orice alta firma prestigioasa de cosmetice, fie ea din domeniul vanzarilor clasice sau dintre concurentii nostri din industria network marketing. Este pur si simplu minunat! Atat de bun, incat toti cei din echipa executiva au venit la mine in birou sa ma intrebe: „Hei, Holly, mai putem avea niste crema de ochi?” Si ei sunt indragostiti de acest produs. Este bogat in ingrediente active, ideal pentru linii fine si riduri, precum si pentru pungile de sub ochi. Este o formula anti-aging extrem de eficienta.”

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
seminarii onlinepng