La Mulți Ani tuturor femeilor!


Astăzi e despre tine – femeia Forever

Ziua de 8 martie apartine femeilor din intreaga lume. Noi va sarbatorim in mod special pe voi, toate femeile Forever care sunteti mereu alaturi de noi. Ne dovediti zilnic, prin puterea exemplului, ca nimic nu va sta in cale atunci cand va propuneti ceva.

Sunteti mame, prietene, fiice, sotii, partenere de viata si de afaceri, mereu dornice sa va autodepasiti, indiferent de imprejurari, curajoase, puternice, sensibile, empatice, iubitoare, grijulii si cu totii suntem #ForeverProud de voi. Bucurati-va de tot ceea ce sunteti, de ceea ce deveniti si realizati in fiecare zi.

Femeile se nasc pentru a face lucrurile sa se intample. Jongleaza, de-a lungul zilei, cu o multime de sarcini, iar obiectivul lor principal il reprezinta, cel mai adesea, familia, caminul, prietenii. Acesta este motivul pentru care o afacere in Network Marketing este perfecta pentru femei.
A fi mama necesita flexibilitate, e greu de incadrat in rutina 9-5. Si tocmai aici intervine frumusetea marketingului in retea – ne permite sa ne construim propria afacere in mod flexibil, in functie de timpul pe care il avem la dispozitie. E in natura noastra sa construim relatii, sa-i incurajam si sa-i sustinem pe cei de langa noi si nu iubim nimic mai mult decat sa-i ajutam sa creada in ei insisi, chiar si atunci cand, poate, noi ne confruntam cu propria indoiala, sa-i vedem pe cei din echipa noastra ajungand in varf si fiind recunoscuti.

Network Marketing este tipul de afacere care construieste increderea interioara de care au nevoie femeile pentru a reusi pe cont propriu, prin construirea echipei si dezvoltarea propriilor surse de venit. Aceste succese si abilitati de afaceri sunt nepretuite si ne vor servi in toate domeniile vietii noastre.

Femeile gandesc diferit despre bani. Cu siguranta vrem sa ne descurcam bine din punct de vedere financiar si sa ne bucuram de cat mai multe din ceea ce viata are de oferit. Dar misiunea noastra de a castiga bani este adesea motivata de modul in care putem face o diferenta in viata altora, prin veniturile pe care le castigam. Un studiu realizat de Thomas J. Stanley in „The Millionaire Next Door” arata ca, in cazul femeilor milionare, donatia medie pentru cauze caritabile este de 7% din venitul lor anual. Aceasta este de aproape trei ori si jumatate mai mare fata de media majoritatii gospodariilor din S.U.A.

Toate acestea impreuna arata de ce marketingul in retea se potriveste perfect pentru femei. Ne putem urmari visurile si pasiunile, in timp ce impartasim oportunitatea de a „a avea totul” cu ceilalti din cercul nostru de influenta. Nu suntem fortate sa alegem intre jobul nostru si familiile noastre. Putem face cu adevarat o diferenta in viata altora si, in acelasi timp, ne putem sustine familiile sa traiasca o viata mai buna. Te-ai gandit cu ce femeie poti lua legatura astazi si ii poti impartasi aceasta oportunitate?


La Mulți Ani cu zâmbete, pace și bucurii!

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.