La mulți ani copiilor


Copiii sunt vedetele lunii iunie. Le oferim mereu celor mici iubirea, timpul si atenia noastra, dar in luna dedicata lor ii rasfatam mai mult ca oricand. In familia Forever, fiecare copil creste armonios, este mereu in forma si plin de energie, pregatit pentru a explora lumea, intrucât avem produsele ideale pentru ca el sa se bucure de cele mai frumoase daruri ale copilariei:

... Libertatea de a se juca
FOREVER KIDS – tablete masticabile cu gust delicios de struguri, fara coloranti si conservanti artificiali. Hranitoare si delicioase, aceste multivitamine asigura copiilor de peste doi ani necesarul de vitamine si minerale vitale, precum si de fitonutrienti care le pot lipsi din alimentatie. Forever Kids este solutia parintilor moderni, care stiu cat de important este ca cei mici sa primeasca toti nutrientii pentru o crestere armonioasa.

… Alergarea în voie
ALOE FIRST – produs care nu trebuie sa lipseasca din nicio trusa de prim-ajutor. Formula sa exclusiva asigura calmarea rapida a leziunilor cutanate sau iritatiilor minore. Contine gel stabilizat de Aloe vera, propolis, alantoina si un complex exclusiv obtinut din 11 extracte din plante.

… Energia fara limite
FOREVER ALOE PEACHES – fara conservanti artificiali, fara zahar – doar mai multa Aloe vera de care sa te bucuri din plin! Extragem cu grija pulpa din interiorul frunzelor de aloe si o combinam cu piure delicios din piersici bine coapte la soare, pentru ca tu sa te bucuri de puterea naturii cu Forever Aloe Peaches. Copiii stiu de ce e preferatul lor!

… Dreptul la sanatate
ALOE SUNSCREEN – premiat cu Aur pentru cel mai bun produs de protectie solara, in cadrul „The Green Parent Natural Beauty Awards 2021”, Aloe Sunscreen asigura protectie SPF30 impotriva razelor UVA si UVB, este rezistent la apa pana la 80 de minute si, in plus, contine Aloe vera si vitamina E, care calmeaza si hidrateaza pielea.

FOREVER INSTANT HAND CLEANSER – copilul tau se poate bucura in voie de joaca in aer liber, intrucat Hand Cleanser este la datorie. Premiat cu Aur pentru cel mai bun dezinfectant de maini, in cadrul „Global Make-up Awards 2021”, Hand Cleanser-ul nostru se aplica usor, nu necesita clatire, iar formula cu 70% alcool este extrem de eficienta pentru curatare si protectie. In plus, are un miros placut si proaspat de citrice.

FOREVER BRIGHT TOOTHGEL – fara fluor, cu o formula non-abraziva, textura fina si gust mentolat placut, Forever Bright Toothgel contine combinatia optima de aloe si propolis, pentru putere sporita de curatare si protectie. Recomandata de experti, destinata intregii familii, preferata de vegetarieni, Forever Bright Toothgel satisface si cele mai pretentioase cerinte. Este alegerea perfecta pentru o dantura mai mult decat stralucitoare si senzatia de prospetime de care te vei indragosti si tu, cu siguranta, asa cum au facut milioane de consumatori din intreaga lume!

Energia si starea de bine sunt cele mai frumoase cadouri de Ziua Copilului pe care i le poti oferi micutului tau. Alege inspirat, alege Forever!

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng