Imunitate puternică în pași simpli


Sistemul nostru imunitar duce constant o lupta impotriva unui dusman nevazut, microbii. Iata de ce este atat de important sa facem tot ce putem pentru stimularea sistemului imunitar, astfel incat atunci cand microbii de sezon sunt peste tot, sa fim siguri ca nu ne stau in cale. Sa vedem cateva lucruri pe care oricine le poate face cu usurinta pentru a-si stimula sistemul imunitar.
1.    Mai putin stres, mai mult somn
Potrivit cercetatorilor de la Harvard, stresul poate avea un impact negativ asupra starii de sanatate, putand chiar sa slabeasca sistemul imunitar. Din pacate, stresul si lipsa somnului fac echipa in afectarea sistemului natural de aparare al fiecarui organism. Gasirea unor modalitati de reducere a stresului si relaxarea joaca un rol important in stimularea imunitatii. Incearca sa petreci mai putin timp raspunzand email-urilor de serviciu si nu mai sta in fata ecranelor cateva ore inainte de culcare.

2.    Consuma alimente care stimuleaza sistemul imunitar
O dieta bogata in fructe si legume proaspete nu este doar apanajul unui stil de viata sanatos, ci si o modalitate excelenta de a-ti proteja organismul. Citricele sunt bogate in vitamina C, in timp ce legume ca broccoli ne asigura necesarul de vitamine A, C si E, alaturi de antioxidanti si fibre. Usturoiul ajuta la stimularea imunitatii prin continutul bogat de compusi pe baza de sulf. Daca nu iti sunt mereu la indemana aceste alimente sau nu se numara printre preferatele tale, ai la dispozitie, in gama Forever, o selectie bogata de suplimente care contin nutrienti valorosi: Absorbent-C, Garlic-Thyme, Fields of Greens, Forever Bee Pollen, Forever iVision etc.

3.    Completarea carentelor nutritionale
Chiar si un regim alimentar sanatos poate crea carente nutritionale pe care vei fi nevoit sa le completezi. Desi anumite vitamine si minerale ne sunt furnizate automat prin alimentele pe care le consumam, se intampla deseori ca oamenii sa aiba carente de zinc, seleniu, fier si alti micronutrienti. Tocmai de aceea este indicat sa adaugam in dieta noastra zilnica un complex de multivitamine, ca Forever Daily sau de multiminerale, precum Forever Nature-Min.

4.    Fii activ
Studiile demonstreaza ca intre activitatea fizica si sistemul imunitar exista o legatura directa. Potrivit cercetarilor publicate in British Journal of Sportive Medicine, 45 de minute de activitate fizica moderata, zilnica, precum bicicleta rotativa sau eliptica, jogging-ul sau chiar o plimbare in ritm mai alert joaca un rol important in dezvoltarea unui sistem imunitar puternic. Ai si aici aliati din gama Forever pe care te poti oricand baza: Argi+, Forever Move, Forever Freedom, Aloe Heat Lotion, Aloe MSM Gel.

5.    Ai grija de sistemul digestiv
Unul dintre cei mai buni prieteni ai sistemului tau imunitar sunt bacteriile... de fapt, bacteriile benefice. Studiile recente arata ca un nivel echilibrat de bacterii sanatoase este bun nu doar pentru procesul de digestie si pentru sistemul digestiv, in general, ci ajuta si la stimularea sistemului imunitar. Forever Active Pro-B cu Zinc este un mix de 6 tulpini diferite de probiotice, care asigura 8 miliarde de bacterii benefice in fiecare capsula. Aceste tulpini sunt selectate pe baza proprietatilor acestora, a studiilor clinice si capacitatii lor de a asigura, impreuna, beneficii optime. Adauga-l in rutina ta zilnica, impreuna cu Forever Aloe Vera Gel, cu rol prebiotic, si sistemul tau digestiv iti va multumi.
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng