Geanta perfectă pentru plajă


Pregătește-ți geanta perfectă pentru plajă

Sa pregatesti geanta perfecta pentru plaja este o arta. Secretul consta in a pastra echilibrul intre lucrurile care sporesc distractia, fara a ingreuna insa geanta. Pentru a avea geanta de plaja perfecta, pune in ea acele lucruri de care nu te poti lipsi, cateva produse de top ca sa te bucuri din plin de experienta si renunta la cele care ocupa spatiu inutil.
seminarii onlinepng
Pătura și cortul de plajă
S-au dus vremurile in care carai dupa tine o umbrela grea si voluminoasa pentru a te proteja de soare. Alege in schimb un cort pliabil pentru plaja. O simpla cautare in magazinele de profil iti va genera optiuni care ocupa putin spatiu si cantaresc mai putin de doua kilograme, dar care se instaleaza usor si ofera protectia solara a unui baldachin. O patura de plaja subtire se intinde usor si nu va cantari foarte mult in bagaj.

Ochelarii de soare și pălăria
Ochelarii de soare si o palarie de plaja iti vor proteja ochii, umerii, gatul si tenul de stralucirea si efectele nocive ale soarelui. Nu ai de ce sa-ti strici buna dispozitie si sa te expui riscurilor, cand o simpla pereche de ochelari de soare si o palarie te pot face sa te simti si sa arati minunat.
raspundem intrebarilorpng
Apa și gustări
Este foarte important sa te hidratezi atunci cand stai la soare. Asigura-te ca ai cu tine suficienta apa si bea constant pe parcursul zilei. O idee grozava este sa pui o sticla de apa la congelator, cu o seara inainte, pentru a te bucura de apa rece mai mult timp cat stai la plaja. Pentru un plus de energie si o savoare deosebita, pune in geanta pliculete de Argi+, CardioHealth sau Supergreens, gata sa fie dizolvate in apa. O combinatie de alune si batoane proteice, cum este Forever Fast Break, reprezinta gustari excelente care te vor energiza si nici nu iti vor ocupa mult spatiu in geanta.

Loțiune de protecție solară rezistentă la apă
Nu este un secret ca ai nevoie de o lotiune solara rezistenta la apa pentru a te proteja de arsuri, dar nu orice astfel de crema isi va face treaba. Aloe Sunscreen de la Forever contine oxid de zinc si Aloe vera pentru a oferi o protectie solara superioara, mentinand in acelasi timp pielea catifelata si hidratata. Formula noastra cu SPF30 protejeaza impotriva razelor UVA si UVB si este rezistenta la apa pentru 80 de minute. Ingredientele Aloe Sunscreen nu afecteaza ecosistemul marilor si oceanelor, asa ca poti petrece mai mult timp in apa fara a afecta mediul inconjurator.
produse recomandatepng
Servețele umede
Dupa cateva ore de transpiratie, nisip si apa sarata, te vei bucura sa ai la indemana servetele umede biodegradabile. Acestea te vor face sa te simti curat si reimprospatat inainte de a merge inapoi in oras sau de a te opri sa iei masa in drum spre casa. Nu uita sa ai mereu la indemana si Forever Instant Hand Cleanser, cu 70% alcool, miros racoritor si proaspat de citrice si intens hidratant, datorita continutului bogat in Aloe vera. Se usuca rapid si nu lasa senzatie lipicioasa pe piele.
 
Crema hidratantă pentru corp
Se stie ca expunerea la soare deshidrateaza pielea. Nu e nevoie sa astepti pana te intorci acasa pentru a evita acest efect neplacut. Asigura-te ca ai mereu cu tine Aloe Body Lotion pentru a rehidrata si a catifela pielea si nu uita sa iei si Aloe Vera Gelly, pentru situatia in care apar arsuri solare dupa prea multa distractie pe plaja.

Pregătit de aventură?
Bucura-te din plin de timpul petrecut in aer liber si nu uita sa ai mereu cu tine si Aloe First, un produs care nu trebuie sa lipseasca din nicio trusa de prim-ajutor. Formula sa exclusiva asigura calmarea rapida a leziunilor cutanate sau iritatiilor minore. Contine gel stabilizat de Aloe vera, propolis, alantoina si un complex exclusiv obtinut din 11 extracte din plante. Are efect calmant, fiind potrivit si pentru pielea sensibila. Se aplica usor, datorita prezentarii sub forma de spray, fiind ideal pentru intreaga familie. Extra-sfat: pastreaza Aloe First la frigider si toarna intr-un recipient mai mic, cum ar fi Sonya Spray Bottle, care incape usor in orice geanta.
cea mai frumoasa afacerepng
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng