Gândește pozitiv!


banner 2000x350png
Continuam seria articolelor dedicate afacerii cu un subiect perfect pentru început de an : importanta viziunii si a gandirii pozitive in definirea si atingerea telurilor.


Sa ai o viziune asupra lucrurilor pe care vrei sa le realizezi este esential ca sa avansezi pe drumul succesului, deoarece iti sporeste nivelul de incredere, speranta si optimism, ceea ce te face sa fii mai pozitiv, mai fericit si mai motivat sa actionezi in directia pe care ti-o doresti.

Cand traiesti inconjurat de bucurie si incantare, mintea ti se deschide, devii mult mai creativ si identifici mult mai usor oportunitatile. Viziunea ta pe termen lung te ajuta sa faci fata mai usor provocarilor zilnice si, de aceea, este important ca ea sa fie formata din lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine.
suplimentepng
Viata ca Forever Business Owner este extraordinara pentru ca tu esti singurul care decide asupra viitorului tau. Ai puterea sa-ti definesti viziunea si libertatea s-o transformi in realitate. In functie de felul in care alegi sa gandesti, te poti regasi in situatia de a fi mereu nesigur, temator sau ingrijorat... Sau iti poti trai viata cu mintea si sufletul incarcate de bucurie, abundenta si optimism.

Daca ceva din ceea ce faci acum ti se pare greu, aminteste-ti care iti sunt telurile. Aminteste-ti ca, daca renunti acum, inseamna ca iti abandonezi si viziunea. Daca obiectivele si de ce-ul tau sunt suficient de puternice, atunci renuntarea nu este o optiune. Tine fruntea sus, ramai concentrat si asigura-te ca in mintea ta e loc doar pentru actiunile pe care vrei sa le faci, in directia in care iti doresti sa te indrepti. E foarte usor sa ramai blocat in prezent, in gandirea pe termen scurt si sa te concentrezi pe lucrurile care nu merg in directia dorita, desi toate acestea nu fac altceva decat sa te tina pe loc. Iti prezentam mai jos trei modalitati de a dobandi si a mentine gandirea pozitiva:
arati mai binepng
1. Concentreaza-te pe ceea ce ai si ceea ce poti face.

Acordand atentie lucrurilor care merg bine, gandirea ta va deveni plina de recunostinta si te vei simti puternic. Stiinta psihologiei pozitive ne invata ca, atunci cand facem lucruri la care suntem buni, ne simtim mai impliniti si progresam mai repede in directia visurilor noastre. In loc sa ne ingrijoram de ceea ce s-ar putea intampla sau de ceea ce nu merge cum trebuie, mai bine alegem sa ne concentram pe ceea ce putem face si identificam urmatorii pasi in directia corecta.


„Concentreaza-te pe ceea ce poti controla si uita de restul.”

BANNER BLOG 2png
2. Asigura-te ca iti cunosti si iti insusesti perfect viziunea.

Ti s-a cerut vreodata sa inchizi ochii si sa-ti vizualizezi viitorul si te-ai trezit cu o panza alba in fata? Ca sa ai o viziune clara este indicat sa scrii pe hartie ceea ce iti doresti sa obtii, indiferent in ce aspect al vietii. Astfel, atunci cand inchizi ochii si te conectezi cu viziunea ta, poti sa vezi totul mult mai clar.

Gandeste-te la urmatoarele aspecte: sanatate, bunastare, relatii, cariera, dezvoltare personala, distractie. Pentru fiecare in parte, scrie cum te vezi luand in calcul ca totul merge asa cum iti doresti. Reuneste apoi tot ceea ce ai notat si astfel vei obtine viziunea clara si completa.

SFAT: Atunci cand iti creezi viziunea, asigura-te ca ii pui si un termen limita de timp – un an, doi, cinci sau zece. Astfel iti va fi mult mai clar ce vrei sa realizezi si cum sa ajungi acolo.
banner blog noupng

3. Reaminteste-ti mereu ca toate lucrurile sunt posibile atunci cand schimbi perspectiva.

Cand simti ca te cuprinde stresul, reconecteaza-te cu viziunea pe care tocmai ai creat-o. Intreaba-te daca, peste cinci ani, lucrurile pentru care te ingrijorezi acum vor conta cu adevarat sau daca macar iti vei mai aminti de ele. Sa faci un pas in spate fata de lucrurile cu care te lupti si sa incerci sa vezi partea pozitiva te poate ajuta sa-ti redobandesti speranta si angajamentul fata de telurile tale.

Ai mai putea, de asemenea, sa te intrebi „ce ar face in aceasta situatie persoana pe care o consider modelul meu?”. Punandu-te in pielea liderului tau preferat Forever sau a unei alte personalitati pe care o admiri poti sa privesti situatia mult mai obiectiv si dintr-o perspectiva complet noua.

Atunci cand esti consecvent in respectarea viziunii, increderea ca o poti implini si disponibilitatea de a actiona in acest sens sunt sustinute de schimbarea perspectivei asupra provocarilor cu care te confrunti.

Pastreaza-ti viziunea clara si gandirea pozitiva si concentreaza-te asupra obiectivelor tale pe termen lung!

cea mai frumoasa afacerepng
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.