Frumusețea în prag de primăvară!


Îngrijire în prag de primăvară - frumusețea se învață

Fiecare anotimp ne modeleaza intr-un fel sau altul. Pe timpul iernii, pielea capata un aspect tern, lipsit de luminozitate si vitalitate, sub influenta frigului, a vantului, a schimbarilor bruste de temperatura.

Ce avem de făcut pentru a-i reda strălucirea și vitalitatea?

Daca natura se trezeste la viata fara ca noi sa depunem vreun efort, ne inchipuim, mai ales in prima parte a vietii, ca refacerea pielii si regenerarea ei se produc in acelasi mod - asteptand. Cu timpul ne dam seama ca nu este asa. Realizam, totusi, ca printr-o disciplina zilnica si o ingrijire adecvata a tenului ii putem pastra frumusetea. Va propunem, in aceasta primavara, un program de frumusete in trei pasi:

1. Scapam de celulele moarte asa cum scapam de hainele uzate, vechi.
2. Hidratam pielea la suprafata si in profunzime.
3. Sustinem acest proces din interior spre exterior.


PASUL 1 - GOMAJUL

Gomajul ne ajuta sa eliminam celulele moarte. Dar cum gomajul se realizeaza numai pe un ten curat, incepem cu etapa de curatare – demachierea fata-gat-decolteu cu ajutorul Hydrating Cleanser din gama Infinite, demachiant bland cu formula cremoasa, fara parfum, ideal pentru tenul sensibil sau cu Refreshing Gel Cleanser din gama Sonya Daily Skincare, bogat in Aloe vera, extracte vegetale puternice si uleiuri naturale, care iti vor lasa pielea curata si improspatata.

Continuam cu aplicarea lotiunii tonice si avem de ales intre Balancing Toner din gama Targeted Skincare, o combinatie unica de extract de alge si hialuronat de sodiu, ce reimprospateaza, rehidrateaza si echilibreaza pH-ul pielii, minimizand in acelasi timp aspectul porilor, sau Aloe Activator, cu peste 98% gel stabilizat de Aloe vera, ce improspateaza pielea, redandu-i luminozitatea.

Sfat pentru un gomaj eficient!
Aplicati, inainte, un strat subtire Aloe Vera Gelly, masand usor tenul. Lasam sa actioneze 5-10 minute, mai ales pentru tenurile uscate, pentru care nu sunt indicate baile de abur. Abia acum realizam gomajul, pentru care Smoothing Exfoliator; este o optiune blanda, dar in acelasi timp eficienta.



PASUL 2 - HIDRATAREA

Avem si aici multe variante la dispozitie. Putem folosi zilnic unul dintre produsele:

•    Soothing Gel Moisturizer din gama Sonya daily skincare, ideal pentru tenul mixt. Contine peste zece extracte naturale din plante si uleiuri, Aloe vera si colagen hidrolizat si a fost premiat cu Argint pentru cel mai bun produs hidratant, in cadrul „Global Make-up Awards 2021”.
•    Restoring Creme din gama Infinite, pentru tenul matur, mai uscat, cu tendinta de ridare si imbatranire. Are o textura usoara, ce catifeleaza pielea si se absoarbe rapid, fara a lasa urme grase sau senzatia de ten incarcat. Un amestec de uleiuri esentiale cu proprietati antiimbatranire, precum cele de lavanda, portocala amara, busuioc, eucalipt, coaja de lime si de portocala sustine efectele Aloe vera si ajuta la refacerea si intinerirea pielii uscate.  
•    Firming Serum din gama Infinite, pentru un plus de hidratare si beneficii anti-aging. Premiat cu Argint pentru „Cel mai bun produs premium anti-imbatranire” la „Pure Beauty Awards 2017”, Firming Serum ofera pielii un adevarat cocktail de ingrediente atent selectionate si testate clinic pentru combaterea efectelor imbatranirii, indiferent de tipul tau de ten.
•    Hydrating Serum, cel mai nou produs de acest tip din gama Forever, cu patru tipuri de acid hialuronic in compozitie, premiat cu Argint la categoria „Produse Premium Anti-Aging”, in cadrul „Pure Beauty Awards 2020”, netezeste aspectul pielii in mod vizibil, ameliorandu-i textura, ajuta la minimizarea liniilor fine si a ridurilor, sporeste hidratarea pielii si actioneaza ca un scut impotriva factorilor de stres din mediu.

Aplicam, saptamanal sau ori de cate ori simtim nevoia, Aloe Bio-Cellulose Mask pentru hidratare intensa, in profunzime. Premiata cu aur si declarata cea mai buna masca de fata in cadrul „Global Make-up Awards USA” in 2020, masca noastra este ideala pentru orice tip de ten, hraneste si hidrateaza in profunzime, confera stralucire si luminozitate.

Ai tenul mixt, dar vrei totusi sa te bucuri de rasfatul unei masti care sa-ti lase pielea improspatata? Refining Gel Mask din gama Sonya daily skincare este alegerea ideala pentru tine. Are o formula bogata in extracte vegetale, agenti naturali de hidratare si aloe, hraneste si uniformizeaza nuanta pielii atunci cand dormi si ajuta la mentinerea echilibrului, controland secretia de sebum si oferind tenului luminozitate.



PASUL 3 – DIN INTERIOR SPRE EXTERIOR

Folosim suplimente nutritive pentru a ne completa dieta zilnica, astfel incat sanatatea din interior sa se reflecte in exterior. Oricare dintre bauturile noastre nutritive din Aloe vera, alaturi de firming complex din gama Infinite sau Forever Active HA, ca sa mentionam doar cateva, sunt de nelipsit in rutina zilnica a oricui isi doreste sa aiba grija de el.


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng