Forever Marine Collagen, produsul momentului în România


Forever Marine Collagen, lansat de cateva zile in Romania si de putin peste un an in lumea Forever, s-a transformat in timp record in produsul vedeta, cel mai cerut si consumat supliment al momentului in tara noastra. Si are si cu ce se „lauda”! Il intelegem mai bine impreuna, ii descoperim beneficiile recunoscute la nivel international (stim ca s-a creat putina confuzie zilele trecute), dar facem lumina in subiectul premiilor obtinute de acest produs la competitii de prestigiu in domeniul frumusetii. ;)

De ce avem nevoie de colagen?

Colagenul este una dintre cele mai importante proteine din corp, insa, din pacate, sinteza sa scade odata cu varsta, incepand cu varsta de 25 de ani, moment in care ar trebui sa intre in rutina noastra consumul de suplimente si bauturi care sa il contina intr-o forma cat mai biodisponibila si concentratie suficienta pentru a compensa pierderile. Practic, dupa 25 de ani, orice persoana, femeie sau barbat, ar trebui sa consume suplimente cu colagen... zilnic! Da, zilnic si pe termen lung!

Dupa 40 de ani, pierdem anual aproximativ 1% din colagenul din corp. Rezultatul? Pielea devine mai flasca, parul mai subtire, unghiile mai fragile, iar cartilagiile se deterioreaza.  De aceea, colagenul devine un must-have in rutina zilnica de ingrijire a pielii, pentru tot mai multa lume. Si pe masura ce din ce in ce mai multi oameni introduc colagenul in rutina lor, cauta modalitati mai eficiente de a profita la maximum de toate beneficiile sale. Pentru ca varsta n-o poti influenta, dar felul in care arati, da.

De ce Forever Marine Collagen?

Forever Marine Collagen este o formula lichida concentrata, cu gust delicios, de fructe de padure, pe baza de colagen marin, cu biodisponibilitate mult mai mare si mai usor de absorbit si de folosit de catre organism in comparatie cu alte forme de colagen, de provenienta diferita.

Datorita ambalarii in pliculete individuale, de 15 ml, isi gaseste cu usurinta loc in geanta, pentru ca tu sa te bucuri de toate beneficiile sale, indiferent unde te poarta drumurile.

Forever Marine Collagen combina colagenul premium hidrolizat cu alti nutrienti cheie, pentru ca tu sa te bucuri de pielea luminoasa, intinerita si catifelata la care visezi, de un par superb, unghii frumoase, un tonus perfect si o stralucire incredibila.

In plus fata de ingredientul vedeta, colagenul marin, am adaugat in formula produsului extracte de piper negru, goji si ceai verde, impreuna cu vitaminele A si C, zinc si biotina.

1.Vitamina A contribuie la mentinerea sanatatii pielii.

2.Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

3.Zincul contribuie la mentinerea sanatatii parului, pielii si unghiilor.

4.Biotina contribuie la mentinerea sanatatii parului si pielii.


Ce-ar fi daca ai avea mai multa incredere in tine si chiar te-ai simti bine in pielea ta?

Ofera-i tenului tau ceea ce merita si iubeste cu Forever Marine Collagen. Bogat in colagen, vitamine si un cocktail de nutrienti esentiali, Forever Marine Collagen te inspira sa fii in cea mai buna forma, indiferent de varsta, si sa te bucuri de fiecare zi cu deplina incredere in tine.

Ingrediente cheie:

1.Colagen marin
2.Suc concentrat de mere
3.Goji
4.Ceai verde


Beneficii cheie:

1.Contine colagen marin, cu biodisponibilitate mult mai mare si mai usor de absorbit decat cel porcin sau bovin.
2.Contribuie la imbunatatirea hidratarii pielii, la ameliorarea aspectului si ofera un plus de fermitate acesteia.
3.Usor de folosit, fiind ambalat in pliculete cu portii individuale, pentru fiecare zi, timp de o luna.
4.Nu contine organisme modificate genetic.
5.Nu contine gluten.




Dublu premiat internațional

Calitatea cu care ne mandrim – Forever Marine Collagen a fost dublu premiat in 2022, in cadrul unor gale prestigioase, in care competitia cu branduri de renume pe partea de beauty a fost acerba. Pentru un produs lansat de putin peste un an, aceste premii demonstreaza nu doar eficacitatea si calitatea ireprosabila a acestui supliment, ci si standardele inalte cu care defilam pe scena internationala a competiilor si care transforma Forever intr-un brand puternic si in zona de beauty.

1.Castigator absolut – AUR – la Global Makeup Awards 2022, Londra, in categoria „Best Innovative Beauty Products” (Cel mai bun produs inovator pentru frumusete)
2.BRONZ la Pure Beauty Awards 2022, Londra, in categoria „Cel mai bun supliment nou pentru frumusete



Forever Marine Collagen se integrează perfect în rutina zilnică și face o super echipă cu:

1.Forever Freedom, una dintre bauturile noastre nutritive emblematice, in care gelul de Aloe vera este imbogatit cu glucozamina si condroitina, pentru mentinerea mobilitatii si bunei functionari a articulatiilor
2.Forever Active HA, cu acid hialuronic, o proteina pe care organismul uman o produce pentru a proteja si a lubrifia articulatiile si al carei nivel scade, ca si in cazul colagenului, o data cu varsta
3.Forever Move, bogat in ingrediente puternice, care sustin confortul si flexibilitatea articulatiilor
4.Oricare dintre gelurile noastre din aloe: Forever Aloe Vera Gel, Forever Aloe Berry Nectar, Forever Aloe Peaches, Forever Aloe Mango, pentru sustinerea sanatatii si a starii de bine din interior


Avem si primele impresii de la consumatorii nostri de Forever Marine Collagen:

„Abia am inceput sa il iau, dar sunt impresionata – este atat de elegant ambalajul, este delicios la gust, foarte practic, fiecare portie fiind ambalata individual si am tot colagenul necesar pentru o luna intreaga. Este un cadou ideal in perioada aceasta.” (Dana)

„Prefer sa pastrez pliculetele in frigider si sa iau produsul ca parte a rutinei mele de seara. Are un gust delicios, a fost dragoste la prima degustare.” (Silvia)

„Recomand Forever Marine Collagen, este de departe cel mai bun produs cu colagen pe care l-am incercat.” (Beatrice)

„Are un gust grozav, ambalajul arata minunat. Deja imi simt pielea mai hidratata si abia astept sa vad beneficiile si pe termen lung.” (Ema)

„N-as renunta nicio zi la acest produs. A devenit un must-have in rutina mea pentru sanatate si frumusete, alaturi de celelalte produse Forever pe care le iubesc.” (Ana)


Daca ai inceput si tu sa consumi Forever Marine Collagen, te rugam sa lasi un review pe foreverliving.ro, aici.

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.

MOS CRACIUN 2022png