Forever Instant Hand Cleanser: cu mâinile curate!



Mâinile curate - cel mai mare atu pentru sănătate!

Știai că...

•    80% dintre afectiuni se transmit prin atingere?
•    mainile intra in contact cu aproximativ 10 milioane de bacterii zilnic?
•    in medie, atingi cam 300 de suprafete la fiecare 30 de minute, expunandu-te la nu mai putin de 840.000 de germeni?
•    germenii pot supravietui pe mainile tale in jur de 3 ore?

Acum probabil ca te vei gandi de mult mai multe ori inainte sa duci mainile la gura, la nas sau pur si simplu sa-ti atingi fata fara a-ti igieniza corect mainile, nu-i asa?
Igiena mainilor a fost si este cel mai discutat si dezbatut subiect al anului in ceea ce priveste sanatatea. Si pe buna dreptate. Mainile tale nu sunt atat de curate pe cat crezi. Poate ca nu se vad, dar microbii sunt prezenti in fiecare secunda pe ele, se inmultesc si rezista ore in sir.
Sigur ca spalatul pe maini reprezinta metoda cea mai eficienta si mai rapida pentru maini curate si pentru o viata sanatoasa. Dar ce faci atunci cand nu ai la indemana apa si sapun?
In acele momente, intervine Forever Instant Hand Cleanser, un produs ale carui avantaje le descoperim cu fiecare utilizare, cu fiecare flacon cumparat. Bineinteles ca sunt si au aparut intre timp nenumarate produse asemanatoare pe piata. Asadar, probabil ca te intrebi de ce ai alege tocmai Hand Cleanser-ul de la Forever?
Hai sa-l cunoastem mai bine si sa-i aflam superputerile care l-au facut preferatul tuturor consumatorilor Forever in ultimul an.
4bdc9da9-a5ff-4ee0-99d9-0d50e5b45a59png

Ce este și ce conține Forever Aloe Instant Cleanser?
 
Este produsul de curatare rapida a mainilor, care nu trebuie sa lipseasca din nicio geanta sau rucsac, in nicio zi. Este gata sa te poarte in cele mai frumoase si lipsite de riscuri aventuri, impreuna cu cei dragi, oferindu-ti siguranta ca mainile tale sunt curate si protejate oricand si oriunde te-ai afla.

Este disponibil in ambalaj de 250 de ml, pentru ca intreaga familie sa beneficieze de puterea lui, indiferent cat de numeroasa este.

Puternic si racoritor, produsul nostru abunda in Aloe vera, contine 70% alcool si are un miros proaspat de citrice. Si totusi si alte produse de pe piata contin aceste ingrediente, nu-i asa?


Conținut bogat de Aloe vera

Un lucru este cert. Nimeni nu cunoaste mai bine Aloe vera decat compania Forever. Mai mult decat atat, noi o cultivam, o crestem si o recoltam manual, pentru ca tu sa beneficiezi de tot ce e mai bun din aceasta planta spectaculoasa.

Si avem si cea mai buna, hranitoare si bogata in nutrienti specie de aloe – Aloe barbadensis Miller. Iar produsele noastre nu doar contin Aloe vera – aceasta se regaseste intr-o proportie foarte mare, pentru ca stim cat este de valoroasa.

Nu lasă o senzație lipicioasă pe mâini
Spune adio senzatiei neplacute de maini lipicioase, pe care stim ca multi am experimentat-o atunci cand am folosit alte produse de acest tip din magazine sau din alte spatii publice, atunci cand  Hand Cleanser-ul nu ne-a fost la dispozitie.

Desi nu este principalul beneficiu al produsului nostru, este avantajul pentru care cele mai multe persoane revin si il comanda. Pentru ca atunci cand ai mainile curate, vrei sa le si simti astfel, nu incarcate si lipicioase.

Hidratează intens și înlocuiește crema de mâini
Formula noastra bogata in aloe, ingredientul vedeta al produsului, hidrateaza intens pielea si o pastreaza catifelata timp indelungat. Pentru ca ne-am dorit sa cream nu doar un produs eficient pentru curatarea mainilor, ci un produs complet, care le ofera ingrijirea si atentia de care au nevoie.

Asadar, nu ai nevoie sa te dai dupa aceea cu crema pe maini, pentru ca produsul actioneaza si in locul acesteia, hranindu-le si lasandu-le catifelate.

Conține 70% alcool
Conteaza cat alcool contine? Da, conteaza. Deoarece specialistii si organismele autorizate in reglementarea acestor produse sustin ca doar cele care contin intre 60 si 95% alcool isi ating scopul.

Variantele fara alcool sau sub 60% concentratie de alcool nu sunt eficiente in proportie de 100%. Insa specialistii nu le recomanda nici pe cele cu un continut foarte mare de alcool (95%), deoarece pot usca sever mainile.

De aceea noi, in Forever, am ales o concentratie optima, de 70% care, in combinatie cu gelul de Aloe vera actioneaza armonios pentru a-ti curata corespunzator mainile, dar si pentru a hrani si hidrata pielea.

Este practic
Ai putea spune ca faptul ca vine in ambalaj de 250 de ml il face mai putin practic decat recipientele mici care se regasesc peste tot pe piata, nu-i asa? Insa daca stai sa analizezi putin – este invers.

Faptul ca vine intr-o cantitate mai mare il face usor de folosit impreuna cu toti membrii familiei. Daca flaconul nu-ti incape in geanta, poti turna oricand din el in recipiente mai mici.

Rezista mai mult timp decat alte produse de profil si, chiar daca are un pret poate putin mai mare, gandeste-te ca acopera costurile a mai multe sticlute mici, dar si calitatea incontestabila pe care o furnizeaza Forever.

Stiai ca in Forever, produsele noastre trec, anual, prin peste 1 milion de teste, cu mult peste limita ceruta de autoritati? Nu suntem obligati de nimeni sa facem asta, dar pentru noi calitatea si crearea celor mai bune produse de pe piata sunt prioritare. Pentru voi!
4bdc9da9-a5ff-4ee0-99d9-0d50e5b45a59png

Beneficii cheie

•    Uscare rapida, fara senzatie lipicioasa
•    70% alcool
•    Aplicare usoara, fara necesitatea clatirii
•    Formula eficienta pentru curatare si protectie
•    Hidratare cu Aloe vera
•    Miros racoritor si proaspat de citrice
•    Ideal pentru a fi folosit acasa, in exterior sau in calatorii
•    Disponibil in varianta de 250 ml, perfect pentru intreaga familie
Cum îl folosești?

Foloseste Forever Instant Hand Cleanser atunci cand nu ai la indemana apa si sapunul - dupa ce ai atins suprafete din locuri publice, precum cosul de cumparaturi sau clanta unei usi, si de fiecare data inainte de a manca sau de a pune mana pe fata atunci cand esti pe afara. Ia-l cu tine oriunde calatoresti si foloseste-l ori de cate ori simti nevoia.

Aplica produsul in palme si freaca-le viguros timp de 30 de secunde, pana cand mainile sunt complet uscate.
 
Forever Instant Hand Cleanser este, cu adevarat, prietenul care la nevoie se cunoaste.
4bdc9da9-a5ff-4ee0-99d9-0d50e5b45a59png

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.