Forever Focus – rămâi concentrat pe ceea ce contează pentru tine

In fiecare clipa, atentia iti poate fi distrasa de nenumarati factori. In ziua de azi, accesul la social media, canale de televiziune, internet, precum si munca de zi cu zi sunt tot atatia factori de stres pentru puterea ta de concentrare. Cercetarile arata ca puterea noastra de concentrare este din ce in ce mai mica, iar principalul vinovat pentru acest fenomen este digitalizarea completa a stilului de viata. In medie, o persoana care lucreaza la birou isi verifica email-ul de 30 de ori pe ora, iar utilizatorii telefoanelor inteligente le verifica de aproximativ 1.500 de ori pe saptamana. Atentia ta este afectata din toate partile, iar acest lucru reprezinta un risc pentru rezultatele muncii tale. Din fericire, nu trebuie sa permiti acestor elemente disturbatoare sa te retina de la ceea ce faci cel mai bine zilnic. Cateva mici schimbari te pot ajuta sa te mentii atent, energic si concentrat.
Fă exerciții fizice dimineața
Studiile arata ca sa fii o persoana activa este important nu doar pentru a avea un corp sanatos si puternic. Un stil de viata activ ajuta si la mentinerea unei minti agere. Potrivit publicatiei Neurology, acest lucru devine din ce in ce mai important odata cu varsta. 20 de minute de exercitii fizice pe zi iti asigura necesarul de concentrare pentru intreaga zi. Mananca mai multe grasimi sanatoase, precum avocado sau nuci! Ele contin grasimi despre care cercetarile au demonstrat ca stimuleaza functia cognitiva, reprezentand o sursa naturala de luteina, un nutrient esential pentru ochi, care imbunatateste, in acelasi timp, viteza de reactie, memoria si atentia.    

Scrie de mână sarcinile importante
Creierul tau se reseteaza si reuseste sa-si mentina concentrarea daca iti notezi, in fiecare ora, sarcinile importante pe care le ai de indeplinit. Incearca sa notezi lucrurile cele mai importante pe care vrei sa le faci si cat timp vrei sa aloci acestui proces. Cronometrarea va da senzatia de timp limita, iar acest lucru te va ajuta sa ramai concentrat pe prioritatile pe care le ai.

Oprește notificările din telefon care nu sunt absolut necesare
Apelurile telefonice sau mesajele iti pot distrage cu usurinta atentia. Adauga aici si notificarile din social media, grupurile de chat/ conversatii si alte forme de comunicare si vei ajunge sa te confrunti cu un atac zilnic de factori perturbatori. Verifica setarile si anuleaza notificarile pentru acele perioade din zi cand trebuie sa fii concentrat doar la ceea ce faci.

Dormi mai mult și mai bine
In campul muncii, este extrem de usor sa cazi in capcana de a asocia indeplinirea sarcinilor pe care le ai cu petrecerea unui timp indelungat la birou sau cu pierderea orelor de noapte, cand ar trebui sa dormi. Dar cercetarile au aratat ca oamenii care reusesc sa profite la maximum de o zi sunt cei care au 8 ore de somn neintrerupt pe noapte. Privarea de somn poate avea un impact negativ profund asupra puterii de concentrare si a memoriei.

Ajută-te singur cu Forever Focus
Nu oricine poate sa ia cele mai bune decizii in fiecare zi, iar cand rezultatele muncii tale nu prea se mai vad, nu e nimic gresit in a incerca sa obtii, cumva, un avantaj. Forever Focus este un supliment special conceput, in urma unor cercetari stiintifice avansate, pentru a te ajuta sa-ti pastrezi puterea de concentrare. Aceasta formula inovatoare contine Cognizin®, o componenta de baza a citicolinei, nutrient natural din creierul uman. Studiile au demonstrat ca varsta, precum si alimentatia nesanatoasa pot influenta nivelul de citicolina produsa de creier, lucru care face ca aportul suplimentar de astfel de nutrienti sa fie extrem de important. Alte ingrediente, precum Ginkgo biloba sau L-tirozina stimuleaza acuitatea mentala si viteza de reactie, ceea ce duce la o stare generala de bine in organism. Deoarece stilul de viata din ziua de azi poate sa duca la un nivel ridicat de stres si oboseala, aceasta formula include Rhodiola rosea, o planta adaptogena care ajuta la reducerea stresului. Oricui i se poate intampla, la un moment dat, sa nu poata sa-si pastreze concentrarea, de aceea mentinerea sanatatii cognitive este importanta pentru toate categoriile de varsta.
Ingredientele atent studiate din acest supliment stimuleaza claritatea mentala, concentrarea si gandirea organizata. Forever Focus este ideal pentru studenti, sportivi, persoane active din punct de vedere profesional sau seniori activi. Forever Focus stimuleaza claritatea mentala, gandirea organizata, ajuta la cresterea puterii de concentrare si atentie si asigura creierului energia de care are nevoie pentru a functiona la parametri optimi.

Daca ceea ce iti propui este sa functionezi cum trebuie din punct de vedere mental, micile schimbari chiar pot face diferenta. Incearca sa incluzi in rutina ta zilnica unele dintre lucrurile pe care le-ai citit mai sus si adauga, apoi, un plus prin administrarea zilnica de Forever Focus.

Nu lasa ziua sa treaca, pur si simplu. Preia controlul cu Forever Focus si include-l in rutina ta zilnica pentru a stimula concentrarea si productivitatea. Detalii suplimentare despre produs poti citi si in editia din octombrie a revistei Forever, disponibila pe foreverliving.ro/revista.

Ingrediente & Beneficii Cheie:
 
•    Ginkgo biloba si L-tirozina stimuleaza acuitatea mentala si viteza de reactie
•    Guarana este o sursa naturala de cafeina, ce actioneaza sinergic cu celelalte ingrediente din formula produsului
•    Rhodiola rosea ajuta la reducerea stresului si amelioreaza functia cognitiva, in situatii de stres prelungit si oboseala
•    Vitaminele B6 si B12 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos
•    Vitaminele B6, B12 si acidul pantotenic contribuie la reducerea oboselii si extenuarii
•    Acidul pantotenic contribuie la performanta mentala normala
•    Zincul contribuie la functia cognitiva normala
•    Zincul contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ

Știai că:
 
•    piata produselor pentru sanatatea mentala este estimata sa atinga valoarea de 11,6 miliarde de dolari pana in 2024, inregistrand o crestere anuala de 19,6%?
•    studiile publicate de creatorii Cognizin® au aratat ca sporeste activitatea si energia cerebrala la adulti?
4bdc9da9-a5ff-4ee0-99d9-0d50e5b45a59png

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.