Forever Focus - pentru ceea ce contează cel mai mult


Forever Focus ne ajuta sa ramanem concentrati pe ceea ce conteaza mai mult pentru noi. Cu totii ne confruntam cu distrageri si provocari in viata de zi cu zi. Cand munca, familia, cariera, hobby-urile si antrenamentele concureaza pentru atentia noastra, poate fi dificil sa ne pastram concentrarea pe sarcinile cele mai importante.

Produsul nostru revolutionar combina Cognizin cu extracte vegetale traditionale, vitamine si minerale. Imbunatateste concentrarea, creste vigilenta mentala si memoria, protejeaza in mod natural de efectele stresului si te ajuta sa ramai concentrat.
Ne-ati intrebat, va raspundem 
Ce este Cognizin?
Cognizin este o forma studiata clinic de citicolina, un nutrient vital care se gaseste in mod natural in creier. S-a demonstrat ca sustine functia cognitiva, concentrarea mentala si atentia.

Studiile publicate de producatorii Cognizin au aratat cresteri ale activitatii cerebrale la adulti.

Varsta si nutritia influenteaza cantitatea de citicolina produsa de corpul tau, motiv pentru care este important sa umpli acele carente nutritionale pentru a te asigura ca oferi creierului niveluri optime ale acestui nutrient vital.

Atunci cand varsta si nutritia nu sunt in favoarea ta, intervin suplimentele pe baza de Cognizin.

Care sunt celelalte ingrediente cheie?
Pe langa Cognizin, Forever Focus contine ingrediente esentiale pentru bunastarea creierului, precum Rhodiola rosea, care s-a dovedit ca ajuta la reducerea stresului si imbunatatirea functionarii cognitive in situatii de stres prelungit si oboseala. Ginkgo biloba, un alt ingredient cheie din suplimentul nostru, sustine concentrarea si vigilenta.

L-tirozina impreuna cu Ginkgo stimuleaza acuitatea mentala si viteza de reactie. Extractul de Guarana este o sursa naturala de cofeina care functioneaza sinergic cu Rhodiola rosea, Ginkgo biloba si extractul de Bacopa, pentru ca efectele si beneficiile sa fie maxime.

Forever Focus combina beneficiile extraordinare ale extractelor botanice cu vitamine si minerale cheie pentru buna functionare a creierului. Vitaminele B6 si B12 contribuie la reducerea oboselii si extenuarii. Acidul pantotenic contribuie la performanta mentala normala si la reducerea oboselii si extenuarii, iar zincul contribuie la functia cognitiva normala.

Contine cofeina?
Da. Forever Focus  contine o sursa naturala de cofeina din extract de Guarana.


Ce beneficii cheie are?
 
•    Contine Cognizin, o componenta de baza a citicolinei, nutrient ce se gaseste in mod natural in creierul uman.
•    Te ajuta sa te mentii in forma, sa fii productiv.
•    Contribuie la mentinerea performantei mentale optime, asigurand protectie naturala impotriva efectelor stresului.
•    Favorizeaza concentrarea, energia si claritatea mentala, vigilenta si memoria.
•    Este certificat Kosher si Halal.
Cine ar trebui sa foloseasca acest produs?
Forever Focus poate aduce beneficii tuturor, de la adolescenti pana la seniori activi. Studentii, sportivii, profesionistii si varstnicii pot beneficia din plin de aceasta formula avansata.  

Produsul este sigur pentru oricine. Cu toate acestea, persoanele care urmeaza tratamente medicamentoase, femeile insarcinate sau care alapteaza trebuie sa consulte medicul specialist inainte de a-l folosi.

Cum se administreaza Forever Focus?
Se iau patru capsule dimineata, in timpul mesei. Nu se recomanda administrarea seara sau inainte de culcare.

Capsulele sunt sistemul ideal de livrare a ingredientelor benefice acolo unde este nevoie de ele. Sunt eliberate lent dupa ce suplimentul ajunge in stomac. Este recomandat sa se ia toate cele patru capsule intr-o singura doza.
CUMPARApng

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng