Forever CardioHealth: ai grijă de inima ta în fiecare zi!

cardio health daniela brasoveanu nicusor plosnita manageri flp forever living products business bacau
Inima muncește non-stop toată viața. Oferă-i respectul de care are nevoie în fiecare zi alegând să trăiești sănătos și incluzând în rutina ta Forever CardioHealth, suplimentul a cărui combinație unică de ingrediente pune inima în centrul atenției.  Forever CardioHealth vine în completarea unor obiceiuri sănătoase de viață, care vor oferi inimii tale energia și puterea de care are nevoie pentru ca tu să fii mereu în formă. Este un supliment alimentar excepțional, conceput pentru susținerea aparatului cardiovascular.
detaliipng
cardio healthdaniela brasoveanu nicusor plosnita manageri flp forever living products business bacau

Ingrediente cheie:

  • Coenzima Q10 Este o enzimă produsă în organism, fiind necesară desfășurării normale a proceselor biochimice din celule, implicit cele cardiace și cele vasculare. Pe măsura înaintării în vârstă s-a raportat scăderea semnificativă a nivelului ei în organism, iar carența apare chiar atunci când avem cea mai mare nevoie de coenzima Q10.
  •  Vitamine din complexul B (B6, B12, acid folic) Contribuie la metabolismul normal al homocisteinei. Cercetările au arătat că menținerea nivelului homocisteinei la valori scăzute este benefică pentru sănătatea inimii și buna funcționare a vaselor sanguine.
  •  Extracte botanice (din semințe de struguri, turmeric, Boswellia serrata, frunze de maslin). Studiile de specialitate au arătat că aceste ingrediente sunt benefice pentru sănătatea aparatului cardiovascular.
detaliipng

daniela brasoveanu nicusor plosnita manageri flp forever living products business bacau

Este posibil să ai și mai mulți nutrienți într-un ambalaj atât de delicat?

Da, pentru că, pe lângă toate aceste ingrediente cheie, formula produsului este îmbogățită cu minerale precum magneziu (contribuie la metabolismul energetic normal și la echilibrul electrolitic) și crom (contribuie la menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sânge), lecitină (cu rol important în menținerea integrității membranelor celulare) și vitaminele C (contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge) și E (contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ).
detaliipng

cardio healthdaniela brasoveanu nicusor plosnita manageri flp forever living products business bacau
Toată bogăția acestei formule se poate combina cu primul pahar cu Forever Aloe Vera Gel pe care îl vei consuma, pentru o absorbție mult mai bună a tuturor nutrienților. Să-ți tratezi inima corect este ușor și delicios. Toarnă conținutul unui pliculeț de CardioHealth în paharul cu Aloe Vera Gel, amestecă ușor și savurează, iar inima ta îți va mulțumi!
detaliipng

Obiceiuri simple pentru o inimă puternică

Organizația Mondială a Sănătății trage constant semnale de alarmă privind creșterea incidenței bolilor cardiovasculare la nivel global. Adoptarea unor obiceiuri de viață simple pot schimba radical aceste statistici și pot transforma semnificativ  viața fiecărei persoane, pornind de la inimă și până la toate celelalte sisteme din organism.
daniela brasoveanu nicusor plosnita manageri flp forever living products business bacau
  • Mergi la medic regulat

Asigură-te că îți faci controalele și analizele anual sau conform recomandărilor medicului.

  • Ai grijă să dormi suficient

Somnul este esențial pentru sănătatea inimii, cercetătorii descoperind că persoanele care dorm 7 ore/noapte au mai puține depozite de calciu în artere decât cele care dorm sub 5 ore sau mai mult de 9 ore.

  • Mișcă-te cât mai mult

Nu trebuie să fii un sportiv de performanță sau să mergi zilnic la sală – specialiștii susțin că 30 de minute de activitate fizică moderată pe zi, 5 zile pe saptămână, îți pot menține inima în formă pe termen lung – tipul de activitate poate varia de la simplele plimbări, la urcat/coborât scări, mers pe jos alert, înot, dans și până la fitness și alte tipuri de antrenamente la sală).

  • Alungă stresul și oboseala din viața ta

Pun o presiune enormă asupra inimii (nu contează ce tip de activitate te relaxează cel mai mult – sport, meditație, citit, ascultat muzică, pictat, scris etc. – asigură-te ca face parte din rutina ta în mod constant).

  • Fii atent la ceea ce mănânci

Echilibrul este cheia pentru o inimă sănătoasă; în farfuria ta ar trebui să existe fructe și legume proaspete în cantități mai mari decât alimentele procesate sau bogate în grăsimi nocive.

  • Ai grijă la greutate

Supraponderalitatea este o ”povară” pentru buna funcționare a inimii, de aceea, este important să te asiguri că ai o greutate în limite normale pentru vârsta și înălțimea ta.

  • Cultivă-ți pasiunile

Fă mai mult din ceea ce îți place și ești pasionat; să îți cultivi pasiunile este una dintre cele mai mari ”bucurii” pe care le poți oferi inimii tale!

daniela brasoveanu nicusor plosnita manageri flp forever living products business bacau