Forever Calcium - formula ideală pentru o absorbție optimă

#StamAcasa si, chiar daca acest lucru ne protejeaza din multe puncte de vedere, nu ne expunem suficient la soare pentru o sinteza corecta a vitaminei D si suntem preponderent sedentari, ceea ce are o influenta asupra sistemului nostru osos si muscular. De aceea consideram ca este important, in aceste zile, sa ne indreptam atentia asupra importantei calciului în organism si a modului in care acesta „lucreaza” pentru ca noi sa avem zilnic un corp puternic si sanatos.
seminarii onlinepng
Știai că:
•   99% din totalul de calciu din organism se regaseste in oase si dinti?
•   Oasele se regenereaza constant, prin urmare se descompun si se recompun, necesitand si mai mult calciu, ceea ce mareste importanta asimilarii de minerale?
•   Calciul este cel mai comun mineral regasit in organism, totalizand 2% din masa corporala?
•   Capacitatea de absorbtie a calciului din alimentatie se reduce cu pana la 60%, din copilarie pana la maturitate?
•   Secretul unui sistem osos puternic nu consta doar in aportul de calciu, ci si in a oferi corpului doza si formula necesare pentru o absorbtie corecta?
•   Copiii si adolescentii au cea mai mare nevoie de calciu – ei sunt in perioada de crestere, adica in acea etapa a vietii in care se construieste cea mai mare rezerva de calciu in organism, necesara la maturitate?
•   Lactatele sunt principalele surse de procurare a calciului, insa, cu toate acestea, exista foarte multi oameni care sunt intoleranti la lactoza?
•   50% dintre femei nu reusesc sa obtina cantitatea zilnica necesara de calciu din alimentatie?
produse recomandatepng
Totusi, calciul nu poate face totul de unul singur in corpul nostru. Are nevoie de sustinerea altor minerale si nutrienti pentru a fi absorbit corect si a se depune acolo unde este nevoie de el.
10 motive să consumi și să iubești Forever Calcium
1. Formulă cu citrat de calciuForever Calcium are o formula cu un continut ridicat de citrat de calciu, care se dizolva usor in stomac si este absorbit eficient in corp.

2. Asigură doza zilnică de calciu recomandată – 4 tablete de Forever Calcium furnizeaza corpului 800 mg de calciu.

3. Formă de calciu cu biodisponibilitate ridicată – secretul unui supliment de calciu eficient nu este dat de doza consumata, ci de cat calciu absoarbe organismul de fapt. Toata lumea cunoaste zicala: “Esti ceea ce mananci”… Dar si mai corect spus ar fi: “Esti ceea ce organismul tau absoarbe si chiar foloseste.” Numim asta biodisponibilitate, care devine foarte relevanta in cazurile in care, desi pe unele etichete pot fi indicate cantitati mari de calciu, organismul nostru foloseste doar o parte din aceasta cantitate. Forever Calcium contine o forma de calciu cu biodisponibilitatea ridicata: citratul de calciu.
banner 1png
4. Alternativă pentru cei cu intoleranță la lactoză Forever Calcium este o modalitate la indemana de a asigura necesarul zilnic de calciu pentru persoanele cu intoleranta la lactoza sau care nu agreeaza produsele lactate.

5. Susținere pentru oricineForever Calcium este in egala masura o alegere potrivita si pentru cei care sufera de carente din cauza unui stil de viata dezorganizat sau a unei alimentatii necorespunzatoare.

6. Aromă plăcută de vanilie – face din Forever Calcium o modalitate agreabila de a oferi corpului cantitatea necesara din acest mineral atat de important pentru sanatate.
suplimentepng
7. Aport de vitamina D – doza zilnica de Forever Calcium furnizeaza corpului si necesarul de vitamina D, care contribuie la absorbtia / utilizarea normala a calciului si fosforului, la mentinerea concentratiilor normale de calciu din sange, precum si la mentinerea sanatatii sistemului osos si a functiei normale a sistemului muscular. In plus, vitamina D contribuie la mentinerea sanatatii dintilor si la functionarea normala a sistemului imunitar.

8. Îmbogățit cu magneziu – acest mineral contribuie la mentinerea sanatatii sistemelor osos si muscular, la sinteza normala a proteinelor, precum si la metabolismul energetic normal si la mentinerea sanatatii psihice.

8. Absorbție ridicată – combinatia dintre calciu si celelalte minerale din formula produsului asigura maximizarea absorbtiei de calciu.
cea mai frumoasa afacerepng
9. Aport suplimentar de mineraleForever Calcium contine si zinc, care contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos, la sinteza normala a proteinelor si la mentinerea sanatatii parului si unghiilor, mangan, care contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si cupru, care contribuie la metabolismul energetic normal.

10. „Perechea perfectă” pentru Forever Freedom – Oasele puternice au nevoie si de articulatii pe masura. Una dintre cele mai iubite bauturi nutritive pe baza de Aloe vera, Forever Freedom contine sulfat de glucozamina si sulfat de condroitina, doua substante de origine naturala, cu rol in mentinerea mobilitatii si bunei functionari a articulatiilor.

Include Forever Calcium in rutina ta zilnica si bucura-te de o stare de bine si energie la cote maxime in fiecare zi!
incearca si tupng