Forever Active HA: tinerețe și libertate de mișcare!

Timpul nu acordă regim preferențial. Încetul cu încetul, corpul își pierde din mobilitate, mușchii obosesc. Imaginează-ți 230 de articulații care intră în acțiune pentru mișcările pe care le facem în viața de zi cu zi. Imaginează-ți că există „cineva” care  răspunde de buna lor funcționare. Organismul este un producător spontan al proteinei care are ca sarcină tocmai lubrifierea acestor articulații: acidul hialuronic, numit HA. Cu vârsta, însă, producția de acid hialuronic scade dramatic, iar articulațiile rămân fără „combustibil”.

În Forever suntem norocoși să avem la dispoziție un supliment alimentar care combină acidul hialuronic, uleiul de ghimbir și pudra de sofran într-o formulă cu multiple beneficii. Forever Active HA dă un nou înțeles ideii de tinerețe, ideii de sănătate, ideii de longevitate.


seminarii onlinepng

Ingrediente cheie

•   Acid hialuronic cu masă moleculară mică
•   Ghimbir
•   Șofran de India

detaliipng

Acidul hialuronic este o proteină specifică pe care organismul uman o produce pentru a lubrifia și proteja articulațiile și mușchii, dar și pentru a asigura un nivel optim de hidratare cutanată. Formula noastră revoluționară folosește acid hialuronic cu masă moleculară mică, ceea ce asigură o absorbție excelentă. Pe lângă susținerea sănătății și bunei funcționări a articulațiilor, acidul hialuronic este extrem de benefic și pentru hidratarea pielii, întrucât poate reține de până la 1.000 de ori greutatea sa în apă.
produse recomandatepng

Ghimbirul și șofranul sunt folosite din cele mai vechi timpuri atât pentru aromatizarea mâncărurilor și pentru a le conferi savoare, cât și pentru numeroasele beneficii aduse sănătății și stării de bine.


Beneficii cheie

•    Lubrifiaza articulatiile
•    Hidrateaza pielea
•    Formula unica are la baza acid hialuronic cu masa moleculara mica
•    Contine ghimbir si sofran, benefice pentru functionarea normala a articulatiilor

Sigur că tinerețea este o stare de spirit. Dar starea de spirit se naște în interior. Iar Forever Active HA, în doza recomandată de 2 capsule pe zi, îți propune combinația care pastrează suple articulațiile tale, structura interioară a pielii și tonusul sufletesc la intensitatea tinereții.

detaliipng


banner 1png