Finanțează-ți lista de dorințe pentru vară

Castiga venituri suplimentare care sa iti permita urmatoarea aventura prin recomandarea produselor Forever. Te poti alatura clientilor din intreaga lume care au transformat dragostea lor pentru produsele Forever intr-o afacere infloritoare. E momentul perfect sa incepi.

Finanțează-ți lista de dorințe pentru vară

Cand vremea frumoasa ne rasfata din plin, libertatea naturii ne cheama si atentia noastra se indreapta catre zilele lungi petrecute in drumetii, la plaja sau in explorarea unui nou colt de lume.

Acum este momentul perfect sa faci planuri, dar nu e intotdeauna usor sa transformi in realitate calatoriile pe care le visezi pentru vara. Cate dintre dorintele din lista ta de visuri a fost necesar sa amani in fiecare an si ce anume te-a retinut sa le duci la indeplinire?

Daca esti ca majoritatea oamenilor, combinatia dintre timp si bani nu se prea aliniaza in favoarea ta si te forteaza sa lasi multe dintre acele planuri pentru vara nerealizate. Dar nu trebuie sa se intample asa. Indiferent daca economisesti pentru benzina necesara acelei excursii, pentru placa si lectiile de surf sau pentru a transforma in realitate visurile familiei de a merge in parcul de distractii preferat, exista o cale de a-ti acoperi cheltuielile pentru planurile pe care le-ai facut pentru vacanta de vara.
produse recomandatepng
Unii se gandesc sa isi mai ia inca un loc de munca, dar responsbilitatile in plus si lipsa timpului liber nu doar ca duc la epuizare, ci inseamna si mai putin timp liber. Sacrificarea acelor ore importante pe care le petrecem cu prietenii, familia sau in care pur si simplu ne relaxam s-ar putea sa ne faca sa tragem concluzia ca nu merita efortul.

Asta face ca vanzarile directe sa devina o optiune atractiva cand vine vorba de venituri in plus. Modelul afacerii este conceput astfel incat sa ofere flexibilitate si nu vei gasi un moment mai potrivit ca acum sa te implici. Vanzarile directe sunt despre acele produse exclusiviste, care nu sunt accesibile clientilor direct pe rafturile magazinelor. Sunt despre a construi relatii si despre prezentarea produselor preferate altor oameni intr-un mod flexibil, potrivit pentru tine - online, fizic sau in ambele variante.

Exista cateva companii de top care s-au dezvoltat spectaculos in ultimele patru decade utilizand acest model de afacere, iar Forever Living este una dintre ele. Compania opereaza in peste 160 de tari, oferind o gama larga de produse pe baza de Aloe vera si un plan de vanzari directe care reprezinta combinatia perfecta dintre libertate si oportunitate.

AȘADAR, CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Forever ii numeste pe profesionistii implicati in vanzarea directa a produselor sale Forever Business Owneri, pentru ca acestia isi dezvolta o afacere proprie. Ei decid singuri cand lucreaza, ce produse doresc sa vanda si isi stabilesc singuri obiectivele de vanzari. Pentru unii, asta poate sa insemne doar ceva bani in plus pentru o seara in oras. Pentru altii, afacerea lunara poate acoperi costurile pentru zbor si hotel pentru acea calatorie de vara mult visata sau chiar mai mult.

Daca folosesti si iti plac produsele Forever, esti candidatul perfect pentru a da o sansa oportunitatii care iti poate schimba viata. Face parte din natura noastra sa vorbim despre produsele pe care le iubim. Vanzarea directa se bazeaza pe puterea recomandarii. Gandeste-te de cate ori ai vizionat un film, ai cumparat o carte sau ai incercat un nou restaurant pe baza recomandarii cuiva in care ai incredere. Acea promovare prin recomandare este motorul acestei industrii, iar tehnologia de astazi permite mai multa libertate ca oricand. Poti promova produsele prin interactiunea fata in fata, prezentari de produse si social media.
raspundem intrebarilorpng
DE CE SĂ TE IMPLICI ÎN FOREVER?

Daca citesti acest text, cunosti deja produsele Forever si probabil le si folosesti constant. Si cu siguranta stii si ca Forever Living Products este lider in vanzarile directe de peste 43 de ani. Compania s-a extins in peste 160 de tari oferind produse de calitate superioara pe baza de Aloe vera si dandu-le oamenilor sansa de a obtine venituri suplimentarea prin recomandarea produselor.

Fiind cel mai mare furnizor de produse pe baza de Aloe vera din lume, Forever ofera o gama larga de produse, de la Aloe Vera Gel, produsul de referinta al companiei, pana la produsele de ingrijire personala sau ingrijirea pielii, suplimente alimentare sau produse pentru controlul greutatii.

Forever imbina armonios stiinta si natura pentru a oferi produse de cea mai inalta calitate, care sunt vandute prin reteaua globala de parteneri.

Cea mai buna parte din construirea afacerii tale Forever este ca tu detii controlul si poti alege cat de mult timp vrei sa aloci si cat de mult vrei sa te implici. Poate cateva ore pe saptamana vor fi suficiente pentru a te ajuta sa-ti duci la indeplinire lista de dorinte pentru vara. Sau poate vrei sa iti stabilesti obiective mai mari – sa zbori cu avionul la clasa I sau sa te cazezi la un hotel cu mai multe stele fata de cum obisnuiai. Cu Forever, ai libertatea de a decide si de a lucra pentru implinirea visurilor tale, in propriul ritm.
cea mai frumoasa afacerepng
Ia-ți avânt!

Daca gandul de a-ti dezvolta propria afacere pare intimidant pentru tine, acest lucru se intampla pentru ca nu ai mai intalnit un model de afacere ca Forever. Nu implica investitii financiare, iar stimulentele extraordinare si bonusurile financiare de neegalat in aceasta industrie te vor ajuta sa iti pastrezi motivatia. Mai mult decat atat, in Forever esti in afacere pe cont propriu, dar niciodata singur. Ai langa tine o intreaga echipa care te va ghida si te va sustine pe drumul tau spre libertate.
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng