Fii hotarât! Nimic valoros nu se întâmplă ușor.

“Sunt afirmatii pe care multi dintre noi le-au auzit de nenumarate ori de-a lungul anilor. Sunt convins ca va ganditi la multe feluri in care ele pot fi aplicate in viata si in afacerea voastra Forever. Stiu ca la mine s-au aplicat de multe ori. Privind la noul an si la ceea ce ne dorim sa realizam, aceste propozitii imi revin des in minte.
cea mai frumoasa afacerepng
Pentru multi dintre noi, noul an este momentul in care luam hotarari si ne asumam angajamentul fata de ceea ce vrem sa facem mai mult sau mai bine. La Sediul Central am discutat despre telurile noastre de a face si mai cunoscute oportunitatea Forever si produsele extraordinare in intreaga lume. Am descoperit toate lucrurile de care avem nevoie pentru a implini aceste teluri, dar stim ca lucrul cel mai important ca sa transformam toate acestea in realitate este angajamentul pe care ni-l asumam, fiecare dintre noi.

O rezolutie nu este doar un tel pe care ti-l stabilesti ca sa ai despre ce sa vorbesti cu prietenii sau familia – e ceva la care te gandesti si pe care iti asumi angajamentul sa-l implinesti, pentru ca iti doresti sa faci o schimbare importanta si de durata in viata ta.
De-a lungul anilor, am observat ca oamenii din afacerea noastra care ajung cel mai departe, realizeaza cele mai multe lucruri si cresc cel mai mult nu doar isi stabilesc rezolutii, ci SUNT hotarati. Isi asuma angajamentul sa-si implineasca obiectivele indiferent cat de mult trebuie sa lupte si indiferent ce obstacole trebuie sa infrunte. Aceasta este cu adevarat diferenta intre cei care spun ca vor face ceva si cei care chiar fac.
banner blog noupng
In fiecare zi putem alege. Putem sa ne lasam viata in mainile si la dispozitia deciziilor luate de altii sau putem alege sa depunem efort si sa cream schimbari de durata si pline de semnificatie in existenta noastra. Putem sa ne stabilim o rezolutie sau putem fi hotarati. Depinde de voi sa stabiliti care dintre aceste variante se potriveste cel mai bine scopurilor voastre si ce sunteti dispusi sa faceti pentru a le implini.


Sunt convins ca aceia dintre voi care vor alege sa infrunte provocarile cu capul sus vor fi cei care vor atinge un nou nivel in Planul de Marketing, se vor califica la Raliul Global, vor deveni Eagle Manageri sau vor castiga primul lor cec Chairman’s Bonus. Si, ca in cazul tuturor lucrurilor care merita, stiu ca nu va fi usor. Stiu ca, desi drumul va fi uneori greu, rasplata de la final va merita fiecare moment dificil.

Abia astept sa vad ce putem realiza cu totii in noul an!”
(Text preluat din mesajul lui Rex Maughan,
  Fondator & CEO Forever Living Products)     
BANNER BLOG 2png
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.