F15 - Arăți mai bine, te simți mai bine


Cand vine vorba despre scaderea in greutate, schimbarea modului in care gandesti este la fel de importanta precum schimbarea felului in care te hranesti. Daca revii la vechile obiceiuri care te-au determinat sa te ingrasi, rezultatul va fi acelasi. Dar ca sa-ti schimbi modul de gandire e important sa intelegi cateva aspecte esentiale, pe care ti le prezentam pe scurt mai jos.
Relația cu alimentele
+    Obiceiuri  – felul in care ne hranim este un obicei, pentru ca tindem sa mancam aceleasi tipuri de alimente, la aceleasi ore si gatite la fel
+    Social – alegerile alimentare sunt influentate de mediul din care provenim, cultura si religia carora le apartinem
+    Psihologic – dispozitia si starea psihica in care ne aflam influenteaza felul in care ne hranim
+    Simturi – felul in care arata si miroase mancarea, ce gust si textura are
+    Fiziologic – trebuie sa ne hranim ca sa traim
+    Sportul – ne poate impiedica, uneori, sa ne mentinem o dieta echilibrata  
Nu este niciun secret că obezitatea aduce cu ea numeroase probleme de sănătate, dintre care amintim doar:

+    Reducerea sperantei de viata
+    Scaderea abilitatii de a munci si, implicit, grija zilei de maine
+    Nivel crescut al zaharului in sange
+    Mobilitate limitata
Schimbarea
Orice lucru care presupune deprinderea unor obiceiuri noi si renuntarea la cele vechi presupune sa facem o schimbare. Multi oameni considera schimbarea grea, mai ales daca implica dobandirea unui comportament nou. Astfel de schimbari se dobandesc, in general, in timp, de aceea e mult mai usor sa reusesti daca te sustine cineva.

Sa urmezi un regim alimentar ca sa slabesti nu inseamna sa te infometezi. Inseamna sa gasesti echilibrul corect si sanatos si sa-ti ajustezi stilul de viata.


F15, conceput pentru definitivarea schimbarilor obtinute prin C9, este un program avansat pentru controlul greutatii, conceput special pentru cei care vor sa scape de kilogramele in plus, sa depuna masa musculara si sa-si duca aventura F.I.T. la urmatorul nivel.


Așa cum arată și numele, F15 este un program de 15 zile, ce conține:
•    Forever Aloe Vera Gel  – 2 flacoane x 1 litru
•    Forever Lite Ultra (Vanilie sau Ciocolata) – 1 plic
•    Forever Garcinia Plus – 90 capsule
•    Forever Fiber - 15 plicuri
•    Forever Therm - 30 tablete

F15 vine in intampinarea dorintelor tale cu 6 programe diferite, pe care sa le urmezi in functie de conditia fizica si nevoile tale. Ele sunt concepute in asa fel incat sa evoluezi de la Incepator la Avansat.
•    Daca esti la inceput in aceasta calatorie, atat in ceea ce priveste alimentatia, cat si conditia fizica, opteaza pentru F15 Începător.
•    Daca te numeri printre persoanele active, cu o dieta sanatoasa, F15 Intermediar este potrivit pentru tine.
•    Sportul si mancarea sanatoasa sunt obiceiuri constante pentru tine, dar cauti noi provocari? Alege F15 Avansat.

Ghideaza-te dupa aceleasi criterii si atunci cand promovezi noile programe F15 catre clientii tai, astfel le va fi mult mai usor sa aleaga ceea ce li se potriveste cel mai bine.
F15 Începător

•    Introduce exercitii de baza, in care te folosesti de propria greutate corporala, executate in stil circuit. Pot fi executate oriunde, sunt usoare si te ajuta sa-ti imbunatatesti conditia fizica pe masura ce incepi sa vezi schimbari.
•    Contine informatii utile despre cum sa te hranesti sanatos, cum sa gasesti echilibrul corect intre protein, carbohidrati si grasimi si de ce e important sa bei apa daca vrei sa scapi de kilogramele in plus.
•    Include retete delicioase pentru mic-dejun, pranz, cina si gustari, precum si variante de shake-uri usor de preparat, din ingrediente proaspete, ca sa poti pune, astfel, bazele alimentatiei sanatoase pe termen lung.
INCEARCA SI TU PRODUSUL FOREVER 600X100png

F15 Intermediar

•    Te invata cum sa-ti simplifici fieta, sa alegi alimente sanatoase si sa intelegi de ce somnul este atat de important in programul de control al greutatii.
•    Iti ofera retete noi pentru toate mesele unei zile.
•    Te provoaca prin exercitii care pornesc de la cele invatate anterior, dar cu un plus de rezistenta, scopul final fiind ca tu sa-ti dezvolti o musculature supla.
•    Introduce, de asemenea, intervalele cardio de intensitate ridicata, care te ajuta sa arzi mai repede caloriile, precum si 2 antrenamente Yoga concepute special pentru programul F.I.T., care te ajuta sa-ti modelezi corpul si sa devii mai flexibil.
INCEARCA SI TU PRODUSUL FOREVER 600X100png

F15 Avansat

•    Introduce antrenamente specifice pentru rezistenta, care te ajuta sa-ti tonifici corpul si sa sa-ti sporesti performanta.
•    Creste intensitatea antrenamentelor cardio, ca sa te provoace sa treci la urmatorul nivel.
•    Deja esti mai experimentat in ceea ce priveste hrana sanatoasa, asa ca in acest program vei masura altfel portiile de mancare – prin marimea palmei si nu prin calculul caloriilor.

INCEARCA SI TU PRODUSUL FOREVER 600X100png


Cu sase programe diferite de cate 15 zile, F15 iti propune o abordare personalizata spre implinirea obiectivelor tale de a arata si a te simti mai bine.

Știai că?
+    Exista 2.500 de calorii intr-o jumatate de kilogram de muschi si 3.500 de calorii intr-o jumatate de kilogram de grasime?
+    Exercitiile fizice te ajuta sa depui masa musculara si sa arzi din depozitele de grasime?
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.