Energie și vigoare – Forever Multi-Maca

Considerata in antichitate un dar al zeilor, Maca era, in epoca incasa, un aliment rezervat nobililor si utilizat pentru imbunatatirea capacitatilor fizice si mentale. Timp de 2.000 de ani, a fost un important aliment traditional si o planta medicinala foarte folosita in zona in care a fost cultivata, renumita si apreciata pentru bogatia in nutrienti valorosi si pentru capacitatea de a energiza organismul. Simplul fapt ca, in timpul colonizarii spaniole, Maca era folosita ca moneda de schimb dovedeste cat de valoroasa era.

Creste la altitudini intre 3.800 si 4.500 metri, in Anzii Peruvieni, unde solul pe care se dezvolta contine cantitati mari de minerale. Maca este un adevarat cocktail de nutrienti: vitamine (B, C, E), minerale (calciu, magneziu, potasiu, cupru, zinc, mangan, fosfor, seleniu, sulf, sodiu, fier), peste 20 de aminoacizi, dintre care 8 esentiali, acizi grasi, proteine si fitonutrienti.


Cunoscuta si ca „ginseng peruan”, Maca este un puternic adaptogen, ce contine 60% carbohidrati, 10% proteine, 8% fibre si 2,2% grasimi. Peruvienii au folosit Maca timp de secole ca tonic general. Cercetarile recente au aratat ca alcaloizii din radacina exercita un efect benefic asupra glandelor suprarenale, producand astfel un plus de energie si vitalitate. Aceste proprietati fac din Maca un supliment ideal pentru studenti, oameni de afaceri, scriitori, sportivi si pentru orice persoana care are nevoie de un plus de energie.

Beneficii-cheie:

•    Poate ajuta la imbunatirea fertilitatii atat la barbati, cat si la femei.
•    Poate contribui la echilibrul hormonal.
•    Sustine sistemul imunitar.
•    Ajuta la cresterea nivelului de energie si a rezistentei organismului.
•    Poate contribui la imbunatatirea functiei sexuale, a memoriei si concentrarii.
•    Poate ajuta organismul sa se adapteze la stres, cum ar fi un program aglomerat sau un loc de munca solicitant.
•    Este tonic, reconfortant, revigorant, antioxidant.
•    Poate contribui la ameliorarea simptomelor sindromului oboselii cronice.
•    Creste vitalitatea si sporeste bucuria de a trai.
•    Exercita o actiune regeneranta si echilibranta asupra corpului, spiritului si mintii.
Ce contine?
A fost conceput atat pentru femei, cat si pentru barbati si combina legendara Maca peruviana cu alte produse vegetale puternice si o serie de compusi selectati cu atentie, rezultand unul dintre cele mai reusite suplimente de acest gen.

• Tribulus terrestris
– are actiune tonica, ajutand la obtinerea unor performante fizice foarte bune
• Muira puama
– tonic, combate efectele oboselii, creste rezistenta mentala si fizica
• Catuaba
– cea mai cunoscuta planta afrodiziaca din Brazilia. Tonifica, echilibreaza si intareste functiile generale ale organismului
• Saw palmetto
– folosit inca de pe vremea mayasilor pentru imbunatatirea vietii sexuale si cresterea fertilitatii
• Pygeum africanum
– sustine sistemul imunitar si este benefic pentru sanatatea prostatei

Forever Multi-Maca iti aduce aproape „secretul” energiei si vigorii incasilor. Am selectat cu atentie si grija acest amestec de radacini, fructe, diferite tipuri de scoarta si enzime, pentru ca tu sa te simti relaxat, plin de energie si sa fii mereu in forma maxima. Beneficiile Forever Multi-Maca sunt potentate si prin adaosul de L-arginina, care stimuleaza productia de oxid nitric.

Hraneste-ti corpul si ai grija sa arati mai bine si sa te simti mai bine cu unul dintre cele mai bine pastrate secrete ale naturii. Forever Multi-Maca nu contine gluten si este potrivita si pentru vegetarieni si vegani.


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.