Cum folosim Aloe acasă


Un ghid al celor mai bune produse cu aloe pentru utilizare zilnică

Tu cand alegi sa folosesti Aloe vera? Nu mai este niciun secret ca gelul din interiorul frunzei de aloe este recunoscut de mii de ani pentru capacitatea de a calma pielea dupa arsurile solare. Inca exista oameni care cultiva planta acasa pentru a o avea la indemana si a taia o frunza la nevoie, ca ajutor in cazul arsurilor minore. In timp ce aloe cultivata acasa ramane o solutie extraordinara si la indemana, utilizarile si beneficiile ei sunt mult mai numeroase.

Aloe devine din ce in ce mai mult ingredientul cheie in produsele pe care le folosim zilnic. Cu cat aflam mai multe despre beneficiile pe care le ofera Aloe vera pura, cu atat mai mult ii facem loc in vietile noastre. De fapt, exista multe produse pe baza de aloe pe care le poti avea in casa ta acum ca sa arati si sa te simti in cea mai buna forma.  
produse recomandatepng
Un început de zi revigorant
De la obtinerea unui par moale, sanatos si usor de coafat si pana la curatarea fiecarui centimetru de piele din cap pana in picioare, lasa puterea aloe sa-ti duca rutina zilnica la un nou nivel, pentru ca tu sa te simti revigorat si pregatit pentru ziua care ti se asterne in fata.

COMBINĂM ALOE ȘI JOJOBA PENTRU A OFERI PĂRULUI TĂU TOT CEEA CE ARE MAI BUN NATURA
Aloe-Jojoba Shampoo este realizat dintr-o combinatie de Aloe vera pura si agenti de curatare naturali, pentru a-ti oferi un sampon care curata in profunzime si lasa parul moale si usor de aranjat. Parfumul racoritor al amestecului de fructe tropicale cu accente de frisca dulce creeaza o aroma unica si captivanta. Potenteaza puterea samponului tau folosind Aloe-Jojoba Conditioner imediat dupa spalare. Formula usoara mentine hidratarea, face parul moale si stralucitor, fara a-l incarca. Rezultatul este un par moale, usor de pieptanat, care arata si se simte minunat intr-un fel in care doar aloe reuseste sa o faca.

RĂSFAȚĂ-ȚI CORPUL CU ALOE BODY WASH
Aloe Body Wash de la Forever este cel mai recent produs din gama de ingrijire personala. Este conceput pentru a curata in mod delicat pielea, fara a o priva de hidratarea atat de importanta, lasand-o catifelata, sanatoasa si radioasa. Agentii de curatare obtinuti din surse naturale si ingredientele pentru intretinerea pielii, precum Aloe vera, uleiul de argan si microsferele de jojoba fac din Aloe Body Wash un produs de ingrijire eficient si delicat, pentru intreaga familie. Culoarea verde vibranta provine din clorofila din surse naturale si completeaza parfumul bogat de iarba, lemn si ambra.

HIDRATEAZĂ-ȚI ȘI CATIFELEAZĂ-ȚI PIELEA CU ALOE BODY LOTION
Aloe Body Lotion de la Forever este o sursa perfecta de hidratare pentrupielea normala sau uscata. Formula cu textura usoara are o concentratie ridicata de aloe si se absoarbe rapid, pentru a hidrata si a catifela pielea. Uleiul de jojoba, uleiul din seminte de macadamia si alte tipuri de uleiuri ajuta la hranirea pielii, mentin hidratarea si aspectul catifelat.
cea mai frumoasa afacerepng
Îngrijire avansată pentru orice varstă și tip de piele
Daca nu asociezi inca Aloe vera cu cea mai buna metoda de ingrijire a pielii, ar trebui sa o faci. Atunci cand Aloe vera actioneaza impreuna cu ingrediente care combina tot ceea ce este mai bun din natura si stiinta, rezultatul este o gama larga de produse si sisteme de ingrijire potrivite pentru orice tip de piele.

ÎNGRIJEȘTE TENUL MIXT CU ALOE ȘI ALTE EXTRACTE VEGETALE PUTERNICE
Sonya daily skincare system de la Forever contine patru produse cu formula pe baza de gel care face ca aloe, agentii de hidratare si substantele vegetale sa patrunda in straturile profunde ale pielii pentru a curata, a reda stralucirea, a regenera si a hidrata. Acest sistem avansat a fost creat pentru a restabili echilibrul tenului mixt, care poate fluctua in functie de anotimp si de factorii de mediu. Cu un gel demachiant cu efect de reimprospatare, un gel pentru redarea stralucirii naturale a pielii, o masca pentru redefinire si un gel hidratant si calmant, Sonya daily skincare system demonstreaza ca aloe este esenta celor mai avansate rutine de ingrijire zilnica a pielii din zilele noastre.

ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE DIN INTERIOR ÎN EXTERIOR
Ofera-i tenului tau o ingrijire de top anti-imbatranire, cu puterea Aloe vera, prin gama Infinite by Forever. Cele patru produse functioneaza armonios impreuna pentru a reduce aspectul liniilor fine si al ridurilor, a imbunatati textura si a sustine un ten luminos si intinerit, care se simte minunat intreaga zi. Cu un produs de curatare hidratant, un serum care reda fermitatea tenului, o crema pentru refacere si un supliment alimentar destinat special pielii, Infinite by Forever combate semnele imbatranirii si furnizeaza nutrienti-cheie pentru a sustine sanatatea pielii.

Produsele pe care te poti baza vor deveni rapid preferatele tale
Din bucatarie pana la baie si chiar la masina de spalat, exista o multime de produse pe baza de aloe la care te vei intoarce iar si iar.

Aloe Liquid Soap: Il poti pastra langa chiuveta sau in cabina de dus. Este un produs de curatare versatil, potrivit pentru intreaga familie. Bogat in aloe, ulei de argan si vitamina E, Aloe Liquid Soap nu doar curata pielea, ci o si lasa neteda si catifelata, din cap pana-n picioare.

Aloe First: Este perfect pentru trusa de prim-ajutor. Aloe First vine intr-un recipient cu pulverizare usor de utilizat, pentru calmarea iritatiilor minore ale pielii. Acest spray combina Aloe vera pura cu propolisul si un amestec puternic de extracte din plante cu proprietati calmante, pentru o senzatie de racorire pe care o vei simti imediat dupa aplicare.

Aloe Ever-Shield: Daca deodorantul tau contine ingrediente care iti irita pielea, ia in considerare sa treci la Aloe Ever-Shield pentru a te proteja impotriva mirosului de transpiratie fara agenti antiperspiranti sau saruri de aluminiu. Este minunat pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea sensibila, si nu pateaza hainele.

Forever Bright Toothgel: Aceasta pasta de dinti eficienta si delicata are aroma naturala de menta, care confera un gust placut si o senzatie de prospetime. Aloe si ingredientele naturale functioneaza sinergic, pentru o senzatie de revigorare si o dantura sanatoasa.
banner 1png
Arunca o privire prin casa ta. Unde ai putea adauga mai mult din puterea aloe in rutina ta zilnica? Gelul pur de Aloe vera de la Forever are proprietati calmante si este recoltat proaspat de pe propriile noastre plantatii de aloe, pentru a ne asigura ca in produsele noastre se foloseste doar cel mai bun gel din interiorul fiecarei frunze. Ca lider mondial in domeniul produselor pe baza de Aloe vera, Forever Living a dedicat peste 43 de ani fabricarii si inovarii modului in care este folosita Aloe vera pentru a te ajuta pe tine sa-ti transformi casa intr-un loc mai fericit si mai sanatos.

Aloe MPD 2X: Se pare ca exista cate un produs de curatare pentru orice in zilele noastre si nu este niciodata usor sa stii care dintre ele este sigur si sanatos. De aceea, Forever a dezvoltat Aloe MPD 2X, un produs de curatare multifunctional pentru utilizare zilnica, la fel de versatil pe cat este de sigur. Aloe MPD poate fi folosit ca un produs de curatare multifunctional pentru podele si blaturi, gresie, baie, covor si chiar haine. Spre deosebire de multi detergenti, agentii tensioactivi folositi in detergentul Forever bogat in aloe sunt biodegradabili si prietenosi cu mediul. Produsul este super concentrat, astfel incat adaugarea unei cantitati mici in apa asigura o solutie puternica de curatare, delicata cu pielea, dar gata sa faca fata murdariei.
Dacă ți-a plăcut articolul, dă-l mai departe celor care crezi că au nevoie sau pe care i-ar inspira, dând share în social media sau trimițându-l prin email, și adu mai mulț prieteni alături de noi.
youtubepng