Construiește o bază solidă de clienți


Cum să-ți crești afacerea cu o bază de 20 de consumatori de Forever Aloe Vera Gel
Cu siguranta stii ca Aloe vera este inima a tot ceea ce facem in Forever. Aloe barbadensis Miller, pe care o folosim in produsele noastre, este binecunoscuta de secole pentru beneficiile si valorile sale nutritionale exceptionale si reprezinta ingredientul principal al majoritatii produselor noastre.

Forever Aloe Vera Gel contine 99.7% gel pur de Aloe vera si este produsul vedeta al companiei de peste 42 de ani. Exista mai multe variante de geluri in oferta noastra, extrem de populare in randul consumatorilor din intreaga lume: Forever Aloe Peaches, Forever Aloe Berry Nectar și Forever Freedom. Avand la baza toata bunatatea din aloe si un aport important de vitamina C, atat de necesara in fiecare zi, nu este de mirare ca Forever Aloe Vera Gel nu doar a urcat rapid in topul vanzarilor Forever din lumea intreaga si ne reprezinta cu mandrie in randul consumatorilor, dar a si devenit cea mai de succes ”carte de vizita” a fiecarei afaceri Forever.
seminarii onlinepng
Cu o oferta bogata de produse Forever extraordinare, unele persoane care aleg Forever decid cu greutate ce sa le recomande prima oara celor cu care intra in contact. Desi fiecare persoana poate sa promoveze ceea ce doreste si cei mai multi prefera sa inceapa cu suplimentele alimentare si pachetele pentru controlul greutatii sau cu produsele de ingrijire a pielii, se pare ca cel mai promitator mod de a-ti incepe afacerea este cu o baza stabila de 20 de consumatori de Aloe Vera Gel si te invitam sa aflam si de ce!
Gelul de aloe se bea zilnic
Desi cele mai multe dintre produsele noastre sunt concepute pentru uz zilnic sau consum regulat, multe dintre ele se termina in aproape sau chiar mai mult de o luna, ceea ce inseamna ca acestea se comanda mai rar. Se stie deja ca, pentru a arata mai bine si a te simti mai bine, e bine sa incluzi in rutina ta zilnica cel putin 120 ml de Forever Aloe Vera Gel pe zi. Drept urmare, daca iti creezi o baza solida de consumatori de gel, vei avea intotdeauna o fundatie solida pentru veniturile din afacerea ta Forever.
Forever Aloe Vera Gel se promovează singur
Imagineaza-ti ca rupi o frunza de aloe si consumi gelul din interiorul ei. Atat de natural si pur este gelul pe care il oferim consumatorilor. Frunza de aloe contine peste 200 de compusi activi, dintre care 20 de minerale, 18 aminoacizi si 12 vitamine, iar noi am reusit sa ti le punem la dispozitie pe toate in Forever Aloe Vera Gel. Cu asa un pachet extrem de valoros de nutrienti si cu nenumarate beneficii pentru organism, orice persoana care il consuma pe o perioada de cel putin 3 luni va observa diferentele in modul in care arata si se simte. Asadar, testarea ramane cea mai buna promovare pentru un produs ale carui unicitate si calitate ne fac sa fim zilnic mandri ca suntem Forever.
produse recomandatepng
Gelurile sunt valoroase în puncte credit
Afacerea si succesul tau Forever se calculeaza in puncte credit. Un Forever Aloe Vera Gel are 0.101 p.c. Daca fiecare consumator bea cate 120 ml de gel pe zi, asa cum este recomandat, va avea nevoie de cel putin 3 litri de gel pe luna (0.303 p.c.). Asadar, daca ai o baza de 20 de consumatori de gel in afacerea ta, asta inseamna un total de 6.060 p.c. pe luna. Daca adaugam si cei trei litri pe care tu ii bei tu, avem 6.363 p.c. lunar, ceea ce iti asigura garantat Activul (4 p.c.) in fiecare luna si inca ceva in plus. Este un inceput grozav!
Cum îți formezi o bază de 20 de consumatori fideli?
Incepe prin a fi tu insuti ambasadorul bauturilor Forever, consumandu-le cu regularitate. Asigura-te ca ai intotdeauna in casa geluri (din toate variantele, pe gustul fiecarui membru al familiei). Acum, ca ai la indemana si versiunile la 330 ml, nu ezita sa le ai langa tine la fiecare intalnire online, indiferent ca este un live, o prezentare sau o intalnire virtuala cu prieteni sau familie. Tine-le intotdeauna la vedere, iar cand esti intrebat ce bei (si cu siguranta vei fi!), asigura-te ca esti intotdeauna pregatit sa dai un raspuns scurt, dar care sa includa toate aspectele cheie si beneficiile acestei bauturi cu adevarat unice.

Descoperă beneficiile gelurilor noastre din Aloe vera
Iti poti completa baza de consumatori sau Preferred Customeri prin organizarea de prezentari online de produse, fiind unele dintre cele mai grozave moduri prin care poti cunoaste oameni si poti dezvolta relatii. Sunt idei extraordinare, deoarece au in centrul discutiei produsul pe care vrei sa-l promovezi cel mai mult: gelul de aloe si beneficiile lui (tot procesul - pornind de la planta, la produs pana la consumatorul final). Propune-ti mereu ca de la fiecare prezentare de produse sa ”castigi” in echipa ta cel putin trei persoane. Avand o prezentare grozava, povesti reusite si ascultand cu atentie nevoile fiecaruia, cu siguranta vei reusi sa atragi chiar mai multi oameni de partea extraordinarului gel pe baza de aloe (te poti inspira in discursurile tale din materialele puse la dispozitie de companie, din Primii Pasi spre Manager, brosurile despre bauturi, video-uri de pe youtube, revistele Forever, etc.).
banner 1png
Dupa ce ai inscris o persoana cu bauturi pe baza de aloe, asigura-te ca pastrezi legatura cu ea si ca o contactezi dupa un timp, pentru a te asigura ca experienta acesteia cu gelurile este asa cum i-ai povestit si pentru a-i raspunde la eventualele intrebari. Oamenii se simt bine si capata mai multa incredere in produse si in cei care le promoveaza atunci cand, dupa ce li se recomanda un produs, sunt intrebati de experienta cu acesta. Daca isi exprima satisfactia atunci cand vorbesc despre gel, nu ezita sa incepi procesul de cross-sell si upsell. Recomanda-le si alte produse in completarea bauturilor (de exemplu, le poti spune ca exista un Mini Tripack cu AVG 330 ml si Argi+, oferindu-le astfel ocazia sa testeze si unul dintre cele mai valoroase si apreciate suplimente Forever – Argi+). Sau, in functie de nevoi, ii poti recomanda Forever Active Pro-B – ce combinatie fantastica este intre Pro-B si Aloe Vera Gel, care actioneaza ca prebiotic pentru „bacteriile sanatoase”de care ai atata nevoie. Sau combinatia de gel cu CardioHealth, pentru ca este perechea ideala pentru o inima mereu in forma. Avem produse pentru toate gusturile si nevoile fiecarei persoane. Important este sa le facem cunoscute, auzite si testate, pentru ca si altii sa se indragosteasca de calitatea si beneficiile lor la fel ca noi.

Cel mai bun mod de promovare a afacerii Forever