Cinci chei ale succesului în Forever

Care este secretul succesului in afacerea Forever?
O intrebare care se regaseste pe buzele tuturor celor care aleg parteneriatul cu Forever si pornesc pe drumul construirii propriei afaceri. O intrebare pe care insusi fondatorul companiei, Rex Maughan, a primit-o constant de-a lungul anilor. “Apreciez acest lucru, deoarece demonstreaza dorinta arzatoare de a reusi.”, spunea chiar Rex.

Raspunsul este intotdeauna unul singur: succesul se afla mereu de partea cealalta a muncii sustinute. Nu exista scurtaturi, nu exista, de fapt, niciun secret al succesului.

Exista, insa, o formula a succesului in Forever pe care am impartit-o in cinci principii de baza. Si cu siguranta niciunul dintre aceste cinci puncte nu te va surprinde.
seminarii onlinepng
1.    Foloseste produsele.

2.    Construieste o baza solida de consumatori fideli, printr-un follow-up consecvent si relatii bune cu clientii.

3.    Fii Activ cu 4 p.c. si invata-ti si colaboratorii sa procedeze la fel.

4.    Sponsorizeaza in fiecare luna.

5.    Lucreaza pentru a te califica la fiecare stimulent. Ele sunt cele care te ghideaza in construirea afacerii. Toate calificarile din Planul de Marketing, Eagle Manager, Raliul Global, Chairman’s Bonus si toate stimulentele locale sunt concepute pentru a te provoca si a te rasplati pentru munca ta sustinuta.
Daca iti insusesti aceste cinci principii si le aplici in mod consecvent, iti vei maximiza realizarile. Nu reprezinta niciun secret si nici nu te vor surprinde, dar ele ne reamintesc tuturor ca succesul pe termen lung in Forever sta in simplitate si in modelul de afacere duplicabil.

Folosește produsele
Testeaza cat mai multe dintre produsele Forever, indragosteste-te de cele care iti plac, foloseste-le la tine acasa, impreuna cu familia, vorbeste despre ele, fii creativ atunci cand le folosesti. In fiecare luna, de exemplu, incearca un produs nou. Ia-l acasa, testeaza-l si bucura-te de beneficiile lui.

Asigura-te ca ai mereu in casa preferatele tale Forever, dar nu ezita sa incerci mereu produse noi. Gama noastra este foarte ofertanta si toate produsele pot fi introduse in stilul de viata al oricarei persoane care vrea sa arate si sa se simta mai bine. E important sa folosesti produsele, pentru ca oamenii vor recunoaste acest lucru cand te intalnesc, cand te vad, de exemplu, avand mereu cu tine una dintre variantele mini ale bauturilor noastre: Aloe Vera Gel, Aloe Peaches sau Aloe Berry Nectar sau folosind Aloe Lips. Toate acestea sunt parte din afacerea ta, asa ca foloseste produsele.
produse recomandatepng
Construiește o bază solidă de consumatori fideli
Oamenii de succes vorbesc cu pasiune despre produsele pe care le folosesc. Invata de la ei si construieste-ti o baza de cel putin douazeci de clienti fideli, pastrand mereu in minte ca oricine isi doreste sa arate mai bine si sa simta mai bine, iar gama Forever are produse ideale in acest scop, cu beneficii dovedite de peste 42 de ani. Daca ai deja un nucleu bine format de clienti, felicitari si succes in a aduce si mai multi alaturi de tine. Daca esti la inceput de drum, stabileste-ti ca tel sa lucrezi constant pentru a-ti forma aceasta baza de clienti, ca sa poti vorbi despre produse cu ei, sa-ti dezvolti afacerea si sa-ti cresti rulajul.
Sponsorizează în fiecare lună
Asta inseamna sa impartasesti oportunitatea de afacere cu suficient de multi oameni in fiecare luna, astfel incat sa poti aduce alaturi de tine cat mai multi parteneri care sa-si dezvolte, la randul lor, propria afacere Forever. Recrutarea este asul din maneca pentru o afacere stabila. Este un proces continuu, care genereaza o crestere permanenta, pentru ca echipa este ca un „organism viu”. Se construieste zi de zi, cu consecventa, profesionalism si perseverenta. Indiferent cat de mare este afacerea ta in acest moment, oamenii noi pe care ii recrutezi constant reprezinta „sangele proaspat” al business-ului tau.
Activ cu 4 p.c. în fiecare lună
Activul cu 4 puncte credit reprezinta cheia succesului in afacerea noastra. Transforma Activul in normalitatea business-ului tau. Realizarea lunara a statutului de Activ (4 p.c.) este unul dintre obiectivele esentiale in construirea afacerii Forever, de fapt insasi baza pe care dezvolti un business stabil, durabil, de succes pe termen lung. Este un obicei pe care Forever te incurajeaza sa-l dobandesti inca de la inceput si sa-l multiplici in echipa ta.
Califică-te la stimulente
Stimulentele si competitiile sunt parte din modelul nostru de afacere. Indiferent ca este vorba despre Raliul Global, Chairman’s Bonus, Eagle Managers’ Retreat sau stimulentele locale in care te implici, important este sa le incerci pe toate. In procesul de a te califica la fiecare stimulent, afacerea ta va creste, pentru ca fiecare stimulent este conceput sa te invete principiile corecte, sa-ti ghideze afacerea pe drumul corect. Sa luam ca exemplu Eagle Manager. 720 p.c. totale, 100 p.c. noi, doi Supervizori noi. Sa zicem ca n-ai inca o echipa atat de mare si aceste numere poate te sperie. Incearca sa schimbi perspectiva si sa gandesti diferit. De exemplu, ce s-ar intampla daca ai acumula doar 300 p.c. totale, 100 p.c. noi si ai avea un singur Supervizor? Ei bine, ai avansat cu un pas foarte mare spre succesul afacerii tale, un pas pe care nu l-ai fi facut daca nu indrazneai si care te ajuta sa pornesti de la alt nivel pentru calificarile viitoare.
banner 1png
Să recapitulăm: foloseste produsele, construieste-ti o baza solida de clienti, sponsorizeaza in fiecare luna, fii Activ cu 4 p.c. si califica-te la stimulente. Pune in practica toate aceste cinci principii, pastreaza afacerea simpla si copiabila, asa cum a fost gandita de insusi fondatorul companiei, iar succesul nu va intarzia sa apara.


Rex Maughan, Fondator FLP International - 5 Chei catre Succes
suplimentepng